killYg0r Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 http://ve3d.ign.com/articles/707/707112p1.html tier3 i bc screenshotovi fake ili ne zanimljivo je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) Tier3 setovi vec postoje na WOW-europe, kao i statsovi vecine stvari ! A i bilo je par snimaka sa E3-a tako da , propade ti Topic Killy :D Edited July 5, 2006 by Malatrolapunakontrolora Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 na koju foru su ovi likovi ovde 62lvl zar to nije za exp ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) ma likovi su iz expanzije jer je ovo sa e3 sajma promo materijal, ali prikazivali su kako ce tier 3 za 1.11 da izgleda, i btw bilo je sve ovo pre jedno dva meseca edit: blizz ide iz krajnosti u krajnost, posle onog sektaskog tier2 sad ovaj transformers ili ti "megazord" izgled, uzas Edited July 5, 2006 by /7ETPOC Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 sektashkog ? lol setovi izgledaju super in game Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Da samo , nisu mogli gore da zaseru Statsove na Tier3 armorima -.- Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 ok evo kome je glup topic jedne zamimljive slke sta kaze kinez na pitanje WTB gold ! http://i4.photobucket.com/albums/y118/killygor/NIHAO.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) Na kom pa to sad serveru levelujes lika? :p I jedna misterija - sta je to killy zamaskirao na mapi u uglu i zasto? :D Edited July 5, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 boulderfist ,ili tako nesto :D ,se zove server u kom uglu ,ja ne vidim nista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randa Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 btw odlican ti je in-game nick :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randa Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 a server je dobar, mada nisi trebo da budes alijansa, nasi ce da te gankuju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 blurovanje =o)) brate stavio je kvadrat preko nekog od semilegal china farm addona =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 @randa da savija mi nick ,mislio sam cak i samo picka da se nazovem ali ovako je zanimljivije :D mada mozda razmishljam da trazim od gm-a na 60om da mi pormeni u neki normalniji ahahaha sad sam izvalio nasta mislite na ono zeleno sranje rofl to je addon minimage ,sa svim tp ovima i portalima tu stavljenim i ne znam zasto je izbagovana ikonica ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 dada, iozbagovano...masni su ti zubi kili, znamo mi da farmujesh nesto ilegalno chim srchujesh huntere po instancama ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 lol a sto se tice pvp-a na serveru to je tesko ocajno stanje pricao sam sa nekim likovima 12-13 rank i kazu mi da je veoma lako doci do high ranka posto nema konkurencije normalne tako da cu i ja verovatno juriti sto veci rank dok se ne smorim ponovo ili ako me ne sir neoisu da igram svaki raid i ako me psy zaobidje sa genkovanjem dok levelujem posto sam vec 2x morao da ulazim sa hordinim characterom da jebem keve ljudima sto me ccuju koji su 60lvl i po par sati zamaruju u low lvl mestima ... idioti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 horde character? zar boulderfist nije pvp server? O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 7, 2006 Author Report Share Posted July 7, 2006 ajde razmisli 2x kako sam usao na hordinog charactera napvp serveru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 i ako me psy zaobidje sa genkovanjem dok levelujem ← josh je rano,kad' pocnesh da dajesh honor pocecu i da te gankujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Killy po oneme sto sam ja danas cuo od psy-a bolje skini tjega i ochekuj najgore... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 /scared pazi da bas na mene naleti od cele alijanse na svetu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) for record, boulderfist je low server? Edited July 12, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 yep low-recommened ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 for record, boulderfist je low server? ← ako ti ovaj server pada u opcije o prebacivanju svog horde charactera bolje zaobidji posto na serveru je odnog ali /horda 30%/70% @Undenis lose si se izrazio :) ,server je reccomended ali to takodje ne znaci da nije bio full kao i svi novi serveri dok blizz nije prosirio broj ljudi koji moze da bude online u isto vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) gogo killy powerlevel na 51 ,pa da te ambushujem u av-u za 150% healtha @shanac btw server je toliko ok da se ne isplati praviti premadove za ab.alijansa ima 2 premade-a koji stalno igraju ab,i dok se ja prijavim,cekam 20-30min,igramo josh 20,neki noob dobije 2 free winn-a u ab/wsg-u i vishe honora od mene *edit* moramo da pravimo "brm gank squad" i to cisto honora radi,ne iz zajebancije Edited July 12, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 (edited) cek tek sam 48. : ( chek tek da ja udjem u wc premade ,na 60om pa da vidite vi pvp guildovi iz horde sta je skill xD to za brm nije shala ,ja kada sam igrao pvp na vek nilashu smo ja i moj guild tu provodili po par sati dnevno ,posto pvp-a u opste nije bilo i cekalo se po 1h u queue tako da posle svake igre je bilo pravac brm na gank :/ znaci koji je to ocaj bio za svaki bio honor poen da smo ubijali svakog ko je 50+ lvl ... Edited July 12, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts