Jump to content

Vagina vs. Penis

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@topic

Prvo shto se uochi je visina, gradja i stav......Pozheljno je da je dechko visok, skladno gradjen i da hoda uspravno...

A shta ako mu je kita vetja od tela? Onda nije skladno gradjen! + ne moze da hoda uspravno zato shto ga kita vuche na onu stranu na kojoj ga je stavio u nogavitzu!

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

@Yevod :

Pa da sam hteo XX-hromozomsko misljenje, otisao bih na ana.co.yu.

jebem 3 puta za noc, ili jednom cele noci, a klosar sam, nemam plave ochi, oblacim pocepanu odecu, novcanik prazan, mogao bi josh mase da nabacim iako nije ni 187/80 loshe, bavim se baletom (dakle emo sam), ne brijem se po nedelju dana, nemam vozacku itd....

Get smart or die dumb!

@Yevod :

jebem 3 puta za noc, ili jednom cele noci, a klosar sam, nemam plave ochi, oblacim pocepanu odecu, novcanik prazan, mogao bi josh mase da nabacim iako nije ni 187/80 loshe, bavim se baletom (dakle emo sam), ne brijem se po nedelju dana, nemam vozacku itd....

Brate ti si bugi ;)

SCJP.png

hahahaha ovaj topik mi ulepsava dan, molim vas pricajte jos, a ja idem da jebem zadrigao, grbav, i neobrijan

jebi ga ispade da ti se riba ceslja do pupka a ne depilaciju ide samo kad ide na more ... cisto da skrati zimske helanke ;)

sta znaci kad je zena udaljena 5 metara od kuhinje?

lanac je predugacak!

OLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO

zasto zena ima mala stopala ?

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
da moze blize da pridje sporetu

stil oblacenja?

ok, dobro. to pokazuje da li lik ima ukusa, ali sto vise "rastes" sve manje i manje mozes da procenis , muzicki pravac po odevanju, jer realno gledano sto su ljudi stariji, to pankeri skidaju kreste, skinsi pustaju kosu a metalci se sisaju, i uklanjaju "obelezja" "kulture" u kojoj su bili.

tako da na ulici vise manje sve teze i teze mozes da procenis ljude koji imaju vise od 20 godina, tj ne mozes.

ae ti mene proceni na ulici kad me vidis u trofrtaljkama i beloj cvetnoj havajci na kojoj pise "baja" malim slovima na ledjima? ne mozes.

sto se tice ociju, ima devojaka koje vole plave oci ali ima i onih koje ih mrze, ali jos nisam upoznao ribu koja kaze da ne voli zelene ochi...

mene je bog prokleo sa smedjim ochima, ali nema veze rekao sam jednoj drugarici da cu joj ischupati oci jer su mnogo lepe (tim rechima) pa cu i ja imati zelene okice :))))

kapiram da je mislila na ukus ... mada ko ce ga znati sta se njima desava u glavama ;)))

btw ok da znam ko si kad te vidim u gradu da te pitam ko overkind " a jel si ti sa rura?" ;)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

@Yevod :

Ribe se loze na umetnike :)

@Yevod :

198 80 jedina razlika lololooloooo

t3h story of my life

Interrupts better than Kanye

@ capma

to ko ovaj vic :)

- sta mislite jel bolje da lik ima veliki ili da je tehnicar?

- tehnicar

- evo ga jos jedan sa malim ...

@pesma

moj moj topik samo moj ... zvucis ko crtani ...

eto skupicemo pare za bistu u bronzi, samo reci velicinu, o veliki alfa muzjace ... sa sve reflektorima ...

idi pasi travu ko svaki dobar rasplodni bik ...

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

koji ste emoi, tvigiji i neuhranjeni djecaci...

183/95 FTW!!! pa jebem kao buldozer! posle se pita cemu sva ta ljubav... glava u jastuk. [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ajde da mi bude jasno sve sto si rekla i da to prihvatim jer znam da je tako i iz indirektnog lichnog iskustva, ali zar tebi kada vidish nekog tipa kroz glavu prolazi njegov bankovni rachun, sta vozi i pitanje da li mu je baba prevela trosobni stan u centru?!?

Zar si zaista takva materijalna devojka, da ne kazem sponzorusha

Nisam pisala shta ja uochim vetj generalno na shta se lozhe ribe shto je i tema topica. Meni se uvek svidjaju neki za koje sve moje drugarice kazhu :"da li si ti normalna?!" I da, nazhalost, vetjini riba je bitan novac...Shto ne znachi da ja spadam tu. Kada nekog vidim kroz glavu mi prolaze neke druge stvari. izvinjavam se shto sam pisala o procentualno zastupljenijim chinjenicama a ne o lichnim...

e soad jedno pitanje

stil oblacenja?

ok, dobro. to pokazuje da li lik ima ukusa, ali sto vise "rastes" sve manje i manje mozes da procenis , muzicki pravac po odevanju, jer realno gledano sto su ljudi stariji, to pankeri skidaju kreste, skinsi pustaju kosu a metalci se sisaju, i uklanjaju "obelezja" "kulture" u kojoj su bili.

tako da na ulici vise manje sve teze i teze mozes da procenis ljude koji imaju vise od 20 godina, tj ne mozes.

ae ti mene proceni na ulici kad me vidis u trofrtaljkama i beloj cvetnoj havajci na kojoj pise "baja" malim slovima na ledjima? ne mozes.

sto se tice ociju, ima devojaka koje vole plave oci ali ima i onih koje ih mrze, ali jos nisam upoznao ribu koja kaze da ne voli zelene ochi...

mene je bog prokleo sa smedjim ochima, ali nema veze rekao sam jednoj drugarici da cu joj ischupati oci jer su mnogo lepe (tim rechima) pa cu i ja imati zelene okice :))))

Ne volim fensere.....Samo zato je bitno oblachenje......

A shta ako mu je kita vetja od tela? Onda nije skladno gradjen! + ne moze da hoda uspravno zato shto ga kita vuche na onu stranu na kojoj ga je stavio u nogavitzu!

E to je posebna kategorija [:D]

palim se na suze, palim se na suze i booooool...

bas sam nesto u love/hate ekstremu prema zenama ovih dana. zestoka ambivalencija, pakao za svest i dusevni nektar... nista se tako skladno ne kombinuje u tako prelepom obliku.

evo i ovaj Eljbur je u istom fazonu. ovamo vagine ovo-ono, a onda baca pepelne savete SOAD. ne pokazuj razumevanje, mladjano Bugarche, bolje nastavi da vitlas karom, tako ce te najbolje razumeti i prihvatiti. [;)]

edit>

lol, evo i SOAD mu se jos i zahvaljuje. umri okrutni svete. [:D]

otici cu na Zapad kao Frodo Bagins... [b)]

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.