Dule_smor Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ahaha statore...pravi geek mafijas:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 @topic Prvo shto se uochi je visina, gradja i stav......Pozheljno je da je dechko visok, skladno gradjen i da hoda uspravno... ← A shta ako mu je kita vetja od tela? Onda nije skladno gradjen! + ne moze da hoda uspravno zato shto ga kita vuche na onu stranu na kojoj ga je stavio u nogavitzu! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 @Yevod : Pa da sam hteo XX-hromozomsko misljenje, otisao bih na ana.co.yu. jebem 3 puta za noc, ili jednom cele noci, a klosar sam, nemam plave ochi, oblacim pocepanu odecu, novcanik prazan, mogao bi josh mase da nabacim iako nije ni 187/80 loshe, bavim se baletom (dakle emo sam), ne brijem se po nedelju dana, nemam vozacku itd.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 aman... "hodati uspravno".... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 A shta ako mu je kita vetja od tela? Onda nije skladno gradjen! + ne moze da hoda uspravno zato shto ga kita vuche na onu stranu na kojoj ga je stavio u nogavitzu! ← Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 @Yevod : Pa da sam hteo XX-hromozomsko misljenje, otisao bih na ana.co.yu. jebem 3 puta za noc, ili jednom cele noci, a klosar sam, nemam plave ochi, oblacim pocepanu odecu, novcanik prazan, mogao bi josh mase da nabacim iako nije ni 187/80 loshe, bavim se baletom (dakle emo sam), ne brijem se po nedelju dana, nemam vozacku itd.... ← Brate ti si bugi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 najjace od svega je sto niko nije ni quotovo niti se trudio da cita yevodov kilometarski post hahaha ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 hahahaha ovaj topik mi ulepsava dan, molim vas pricajte jos, a ja idem da jebem zadrigao, grbav, i neobrijan ← jebi ga ispade da ti se riba ceslja do pupka a ne depilaciju ide samo kad ide na more ... cisto da skrati zimske helanke ;) sta znaci kad je zena udaljena 5 metara od kuhinje? lanac je predugacak! OLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO ← zasto zena ima mala stopala ? » Click to show Spoiler - click again to hide... «da moze blize da pridje sporetu stil oblacenja? ok, dobro. to pokazuje da li lik ima ukusa, ali sto vise "rastes" sve manje i manje mozes da procenis , muzicki pravac po odevanju, jer realno gledano sto su ljudi stariji, to pankeri skidaju kreste, skinsi pustaju kosu a metalci se sisaju, i uklanjaju "obelezja" "kulture" u kojoj su bili. tako da na ulici vise manje sve teze i teze mozes da procenis ljude koji imaju vise od 20 godina, tj ne mozes. ae ti mene proceni na ulici kad me vidis u trofrtaljkama i beloj cvetnoj havajci na kojoj pise "baja" malim slovima na ledjima? ne mozes. sto se tice ociju, ima devojaka koje vole plave oci ali ima i onih koje ih mrze, ali jos nisam upoznao ribu koja kaze da ne voli zelene ochi... mene je bog prokleo sa smedjim ochima, ali nema veze rekao sam jednoj drugarici da cu joj ischupati oci jer su mnogo lepe (tim rechima) pa cu i ja imati zelene okice :)))) ← kapiram da je mislila na ukus ... mada ko ce ga znati sta se njima desava u glavama ;))) btw ok da znam ko si kad te vidim u gradu da te pitam ko overkind " a jel si ti sa rura?" ;) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 @Yevod : Pa da sam hteo XX-hromozomsko misljenje, otisao bih na ana.co.yu. jebem 3 puta za noc, ili jednom cele noci, a klosar sam, nemam plave ochi, oblacim pocepanu odecu, novcanik prazan, mogao bi josh mase da nabacim iako nije ni 187/80 loshe, bavim se baletom (dakle emo sam), ne brijem se po nedelju dana, nemam vozacku itd.... ← Ribe se loze na umetnike :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 @Yevod : jebem 3 puta za noc, ili jednom cele noci, a klosar sam, nemam plave ochi, oblacim pocepanu odecu, novcanik prazan, mogao bi josh mase da nabacim iako nije ni 187/80 loshe, bavim se baletom (dakle emo sam), ne brijem se po nedelju dana, nemam vozacku itd.... ← 198 80 jedina razlika lololooloooo t3h story of my life Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 @ capma to ko ovaj vic :) - sta mislite jel bolje da lik ima veliki ili da je tehnicar? - tehnicar - evo ga jos jedan sa malim ... @pesma moj moj topik samo moj ... zvucis ko crtani ... eto skupicemo pare za bistu u bronzi, samo reci velicinu, o veliki alfa muzjace ... sa sve reflektorima ... idi pasi travu ko svaki dobar rasplodni bik ... Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) bjah dupli 0:) Edited July 6, 2006 by Yevod Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 koji ste emoi, tvigiji i neuhranjeni djecaci... 183/95 FTW!!! pa jebem kao buldozer! posle se pita cemu sva ta ljubav... glava u jastuk. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Hah kolko ovde malih ali tehnicara :) Prosto se osecam kao da strcim jer sam veliki ali inzenjer! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 jebem po kucama. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ajde da mi bude jasno sve sto si rekla i da to prihvatim jer znam da je tako i iz indirektnog lichnog iskustva, ali zar tebi kada vidish nekog tipa kroz glavu prolazi njegov bankovni rachun, sta vozi i pitanje da li mu je baba prevela trosobni stan u centru?!? Zar si zaista takva materijalna devojka, da ne kazem sponzorusha ← Nisam pisala shta ja uochim vetj generalno na shta se lozhe ribe shto je i tema topica. Meni se uvek svidjaju neki za koje sve moje drugarice kazhu :"da li si ti normalna?!" I da, nazhalost, vetjini riba je bitan novac...Shto ne znachi da ja spadam tu. Kada nekog vidim kroz glavu mi prolaze neke druge stvari. izvinjavam se shto sam pisala o procentualno zastupljenijim chinjenicama a ne o lichnim... e soad jedno pitanje stil oblacenja? ok, dobro. to pokazuje da li lik ima ukusa, ali sto vise "rastes" sve manje i manje mozes da procenis , muzicki pravac po odevanju, jer realno gledano sto su ljudi stariji, to pankeri skidaju kreste, skinsi pustaju kosu a metalci se sisaju, i uklanjaju "obelezja" "kulture" u kojoj su bili. tako da na ulici vise manje sve teze i teze mozes da procenis ljude koji imaju vise od 20 godina, tj ne mozes. ae ti mene proceni na ulici kad me vidis u trofrtaljkama i beloj cvetnoj havajci na kojoj pise "baja" malim slovima na ledjima? ne mozes. sto se tice ociju, ima devojaka koje vole plave oci ali ima i onih koje ih mrze, ali jos nisam upoznao ribu koja kaze da ne voli zelene ochi... mene je bog prokleo sa smedjim ochima, ali nema veze rekao sam jednoj drugarici da cu joj ischupati oci jer su mnogo lepe (tim rechima) pa cu i ja imati zelene okice :)))) ← Ne volim fensere.....Samo zato je bitno oblachenje...... A shta ako mu je kita vetja od tela? Onda nije skladno gradjen! + ne moze da hoda uspravno zato shto ga kita vuche na onu stranu na kojoj ga je stavio u nogavitzu! ← E to je posebna kategorija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 umretju od smeha..... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Samo izvoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 umreces od vrucine haha nub Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 @Soad Nemorash da se pravdash za svaki post. Mada, to je jedna stvar koju pichke uvek primenjuju. Chisto da znas, to je dobronameran savet, bez hejta. Boli te kurac sta masa poput mene i ostalih misli. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 10x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) palim se na suze, palim se na suze i booooool... bas sam nesto u love/hate ekstremu prema zenama ovih dana. zestoka ambivalencija, pakao za svest i dusevni nektar... nista se tako skladno ne kombinuje u tako prelepom obliku. evo i ovaj Eljbur je u istom fazonu. ovamo vagine ovo-ono, a onda baca pepelne savete SOAD. ne pokazuj razumevanje, mladjano Bugarche, bolje nastavi da vitlas karom, tako ce te najbolje razumeti i prihvatiti. edit> lol, evo i SOAD mu se jos i zahvaljuje. umri okrutni svete. otici cu na Zapad kao Frodo Bagins... Edited July 6, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 nastavi da vitlas karom, tako ce te najbolje razumeti i prihvatiti. ← Reche drashko :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) @Soad Nemorash da se pravdash za svaki post. Mada, to je jedna stvar koju pichke uvek primenjuju. Chisto da znas, to je dobronameran savet, bez hejta. Boli te kurac sta masa poput mene i ostalih misli. ← Edited July 6, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Ne volim fensere.....Samo zato je bitno oblachenje...... ← kad cujem ovakve izjave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts