Jump to content

Seoba srba ! ...

coll

Recommended Posts

znachi imash li ti zhovot koldore kada takav cilj sebi postavljash =o)

inache mislim da bi bio vrh da blizzard organizuje worldwide turnire =o)

ono, lik/ekipa od x clanova sa svojim inventarom ide 1on1, deathmatch, wsg, av partije i onda to na svetskom nivou...bilo bi imba =o)

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pazi PvP guildovi naravno koriste Ventrilo na Haomu, kao i svugde, jel...sto se nas 'neformalnih' tiche, ne koristimo ga za sada, mada mozda cemo se malo bolje organizovati. TS server HyS guilda nam je na raspolaganju za PvP.

Sto se tiche raidova, na WSG/AB grupe mislim, i na honor limite, to ce ti Srpskanubina/Undenis bolje objasniti, ja sam samo nachuo nesto. Mada, pomenuo sam ti onu grupu Feniks, Salac...Feniks je treci bio ove nedelje, Salac u prvih petnaest, tako da...a nesto smo izmedju pickupa i premadea, ako me kapiras. :)

Po mom iskustvu, r11 nije neki preveliki zalogaj, ovako kako ja igram, a to nije previse. Ni exalted reputacije, posebno AB i WSG nisu previse teske za nabaciti.

Inac cesto se desi da u isto vreme postoje po 2-3 premadea, sa obe strane. Obicno se oko 4-5 WSGova igra istovremeno, i po 2-3 ABa.

Edited by Perun

inache mislim da bi bio vrh da blizzard organizuje worldwide turnire =o)

ono, lik/ekipa od x clanova sa svojim inventarom ide 1on1, deathmatch, wsg, av partije i onda to na svetskom nivou...bilo bi imba =o)

a shta mislish zashto tako ne moze ? WoW je jedno neinzbalansirano govno i sve se vrti oko pve-a , pvp u wow-u je smeshan , ne izvodjenje vec nacin na koji su ga ogranicili BG-ovima. Jedina opcija tih turnira su neki organizovani pvp timovi a 1vs1 fight u wow-u je govno, mislim jebesh ti igru gde je pobednik u 90 % slucajeva onaj ko prvi napadne...

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

to se zove namestanja standinga da bi svako posteno dobio % ranka koliko mu treba za sledeci ili za dalji napredak u ranku nije to nista lose niti zlo to je jednostavno tako u pvp guild kao pravilo ako neces to da slusas i oces da igras sam za sebe i da skuplljas samo sto vise honor poena zavrsis guildless pa onda skupljas sam kao debil bez team-a.

a naravno da vi mozemo stalno da pravite pvp grupu koji niste samo pvp guild niti hardcore pvperi i nije vam vitam toliko standing zato sto to uglavnom igrate iz zajebancije ,sto bi se reklo pravi ste pve carebearovi :)

Naravno da ima dogovor oko ranka npr. lik koji je 13r i ide na 14r niko iz guilda nesme da napravi 3 nedelje vise honora od njega sto znaci da mora da bude 1st na st u guildu,ako se neko slucajno priblizi njemu po pitanju honora ili ima vise od njega on polako prestaje sa pvp-om ili krece solo bez grupe.Sto se tice raidova pocetak je ujutru oko 10 pa traje negde do 2-3 ujutru!

Nick: Claudia , Tajfun

Level: 60

Classa: Lock , Shaman

Sadasnji server: Haomarush

Na koliko procenata ste odlucni za ovako nesto: 100 %

Koliko srba ZNATE licno na vasem realmu : Dovoljno

Inace ja ne bi transferao nego poceo warriora ili huntera iz pocetka :)

omfg .... ako si ti claudia the warlock .... iz hrvatske ...

Je ja sam taj :) pratim vec duze vrijeme ovaj forum pa evo doslo mi da i ja nesto napisem ...

btw mislim se bi li pocimao na ovome serveru gdje je incorporated je li to pametno ili da odem na neki stariji server npr.Skullcrusher .

Je ja sam taj :) pratim vec duze vrijeme ovaj forum pa evo doslo mi da i ja nesto napisem ...

btw mislim se bi li pocimao na ovome serveru gdje je incorporated je li to pametno ili da odem na neki stariji server npr.Skullcrusher .

zar ti nisi poceo bio da igra hordu na vek nilashu ,sa jos nekim tvojim ortacima ?

a i kao sto vidis od ovog topica nema nista uglavnom ljudi razmislhaju o haomarushu ponovo a tamo vec imas lika pa ako oces mozes da im se pridruzis u zezanju ili odes na neki novi server ponovo :/ i igras sam sa sobom u nekom ne poznatom guildu

Ajde bre svi na Haum. brzo. Jos kad se Koksi vrne, bice veselo. I naravno za pvp kod Pere i Salca u grupu...

btw, da ne ispadne da se kitim tudjim perjem, ja sam samo portparol naseg neformalnog PvP udruzenja. Nekog leadera ni nemamo, ali Feniks i Salac su glavni. [:)]

Svi koji hoce da igraju kako treba su dobrodosli, naravno.

Samo vi dodjite na Haomarush, to shto niko ne spominje NENORMALAN lag ovih par dana - nema veze. Recimo ja ne mogu na HOMOrushu vishe da igram, ako uspem da udjem na lika to je disc posle max 5min a pre toga 2-10k ms lag.. na oficijalnim forumima ni trachka nade da tje biti bolje. Ali zato ostali serveri gde imam neke charove rade odlichno.. blah.

Oko Homorush pvp-a, ili ja ne igram na tom serveru ili sam jako loshe sretje.. pokushavao sam danima da odigram neki PvP.. prvo shto chekam MINIMUM 20min a bilo je i 40+, da bih ushao u jebeni WSG/AB i izgubio 2000/100-500 / 3:0 od alija, bez obzira da li su premade ili ne.

Vi Homorushovci, lozite masu da dodju na taj server.. a uopshte ne prichate realno, SERVER JE OCHAJAN. Jedan PvP guild na horde side, low-recom server, ekipa uglavnom sranje osim par domatjih likova koji su kul (<3 Boki [:D]), PvP srednje ochajan.. bla bla.

:(

Samo vi dodjite na Haomarush, to shto niko ne spominje NENORMALAN lag ovih par dana - nema veze. Recimo ja ne mogu na HOMOrushu vishe da igram, ako uspem da udjem na lika to je disc posle max 5min a pre toga 2-10k ms lag.. na oficijalnim forumima ni trachka nade da tje biti bolje. Ali zato ostali serveri gde imam neke charove rade odlichno.. blah.

Oko Homorush pvp-a, ili ja ne igram na tom serveru ili sam jako loshe sretje.. pokushavao sam danima da odigram neki PvP.. prvo shto chekam MINIMUM 20min a bilo je i 40+, da bih ushao u jebeni WSG/AB i izgubio 2000/100-500 / 3:0 od alija, bez obzira da li su premade ili ne.

Vi Homorushovci, lozite masu da dodju na taj server.. a uopshte ne prichate realno, SERVER JE OCHAJAN. Jedan PvP guild na horde side, low-recom server, ekipa uglavnom sranje osim par domatjih likova koji su kul (<3 Boki [:D]), PvP srednje ochajan.. bla bla.

:(

To ti je u fazonu, da i komshiju umre tauren, ovaj krava* [:D]

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

sto kaze nobina ,ne znas ti decko sta pricas [:)]

horda ima imba pvp guild sa mnogo ex high rank ljudima ,imba pve guild 1 mozda 2

pvp je kvalitetan i to ako je tebi usao los queue onda jbg to je samo bad luck i pogresno vreme :)

i naravno da ce te dere alijansa kad igras sam ,u timu je poenta pvp-a i naravno da ne mozes da ocekujes da udjes u pvp guild ako nisi high rank a kamoli aktivan igrac wow-a [:)]

a sto se tiche laga nije to samo na haomi to se po malo desava na skoro svim serverima

ROFL!

ne znas ti decko sta pricas

Ne, stvarno ne znam.. ajde molim te objasni mi. O boze, do prekljuche si molio za pomotj oko lv20 questova a sada mi ovde prosipash muda.

a kamoli aktivan igrac wow-a

E da, sorry, totalno sam zaboravio.. nije ni chudo shto me netje taj wsg kada sam tek lv15! :((

SERVER JE ABSOLUTNI UZAS i nema chinjenice koja moze to da promeni..