Silencer Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Sobzirom da je najvise popularno ovde na wow forumu :) Vredi odgledati >.< http://de.fishki.net/pics9/hentaitsop.swf Pogledajte samo Tits :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 U people are sick.... Ali u chemu je fora sa prokletim praziluk-om???222222two Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 znachi bez jebenih reci ... jebote ... lol ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Trip je shto je to makeover jednog drugo klipitija, gde riba vrti taj praziluk u krug i pozadi ima neka anime-flashing-pozadina. Inache da pesmica koja se lako uvuche u glavu je zapravo neshto u fazonu Djuska li smo celu notj bla bla bla otjesh da mi ga gurnesh u dupe otishli smo gajbi kod moje keve rekla mu je da pazi shta radi zatim smo otishli u sobu i onda mi ga je gurnu u dupe sad tju da nadjem tachan prevod... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Trip je shto je to makeover jednog drugo klipitija, gde riba vrti taj praziluk u krug i pozadi ima neka anime-flashing-pozadina. Inache da pesmica koja se lako uvuche u glavu je zapravo neshto u fazonu Djuska li smo celu notj bla bla bla otjesh da mi ga gurnesh u dupe otishli smo gajbi kod moje keve rekla mu je da pazi shta radi zatim smo otishli u sobu i onda mi ga je gurnu u dupe sad tju da nadjem tachan prevod... ← Evo ti sve shto treba da znash o tome: http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=16763 Skroluj malo dole i videtjesh prevod na skoro srpskom... Edited July 4, 2006 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Nuapurista kuulu se polokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan Edited July 4, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Fro je valjda sleng za analni seks...evo ti prevod (Hrvatski) Polka u mom srcu, susjedova mala, No Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Fro je valjda sleng za analni seks...evo ti prevod (Hrvatski) 'to and fro' je stari engleski izraz za 'tamo-vamo' Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 U people are sick.... Ali u chemu je fora sa prokletim praziluk-om???222222two ← GURA GA U DUPE !!!1111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Prevod je los i izmisljen, svako ko iole malo zna engleski je to odma provalio :) Gurani ga u dupe i slicne fore su izmosljotina, to samo dokazuje da doticni prevodilac ga verovatno prima u guzu svako vece, pa mora to da "servira" i ostalim ljudima na nekom forumu (tim ne mislim Dreadlord-a nego coveka koji je to preveo ... za one sa jeftinom ulaznicom) :D http://video.google.com/videoplay?docid=-5...&q=loituma+live (Loituma live - Finska folklor grupa ... to sto je pesmica zarazna je jedna stvar, to sto ljudi pevaju folklor je druga :) ) Edited July 4, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Prevod je los i izmisljen, svako ko iole malo zna engleski je to odma provalio :) Gurani ga u dupe i slicne fore su izmosljotina, to samo dokazuje da doticni prevodilac ga verovatno prima u guzu svako vece, pa mora to da "servira" i ostalim ljudima na nekom forumu (tim ne mislim Dreadlord-a nego coveka koji je to preveo ... za one sa jeftinom ulaznicom) :D http://video.google.com/videoplay?docid=-5...&q=loituma+live (Loituma live - Finska folklor grupa ... to sto je pesmica zarazna je jedna stvar, to sto ljudi pevaju folklor je druga :) ) ← Meni se vishe svidja da je to ipak neki sleng, pesma je govno ako zapravo ne peva o guranju u dupe... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 omg Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Meni se vishe svidja da je to ipak neki sleng, pesma je govno ako zapravo ne peva o guranju u dupe... ← taj rad mislim ima i logike zashto mlati tim prazilukom tako Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 omg ← Citaj postove, i ako postoji mogucnost pogledaj linkove ;) Na primer onaj sto sam davao ja dva posta iznad tebe Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 brate sta je ovo telo je kao stvarno , faca je neka maska a ruka je animirana Oo ovo nije zdravo Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 To sa perverzijama i guranjem u dupe se neko gadno istripovao, pa sta mislite da bi je babe pevale i da bi se vrtela stalno na tv da se o tome peva? Inace, kad sam video ovaj novi renderovani video u prvom postu, rofl :D Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Citaj postove, i ako postoji mogucnost pogledaj linkove ;) Na primer onaj sto sam davao ja dva posta iznad tebe ← ma citao sam sve , nego me mrzelo da gledam ovaj tvoj link...moj link je lepshi Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts