Jump to content

kako nekog da sjebemo..

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pire ili pomfrit? :D

paprikash :))))

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

kruko moj mozak radi savrseno ... hvala na pitanju

paaaaaaaaaaa ne delim savete ovo vise radi moja bolesna masta...

jos gore dok spava polijes lika medom skroz , kosu sve ... i posle se smara ceo dan da skine to xD

previse sam igrao neighbours from hell mogao bi da pocnem da im pishem 3. deo :)

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

Brate fora je da malo sjebesh ortaka a da se on ne naljuti, da ga ne povredish neshto ozbiljno, da se na kraju svi nasmejete i da bude sve to originalno...

Nisam nauchnik ali laksativ se bash oseca kada je u nekom picu (probao sam malo, ne znam shto) tako da ako hocete da se prokenja kupite onaj Orbit sa onim micro granulama ako stavish vishe od 2-3 zhvake za manje od sat-dva ima da isere boga oca.... Provereno 100%

Ma leto je jednostavno ga polijesh nekom kofom punom vode dok spava i razderesh se: "USTAJ VOJSKA" ili neki trip whateva...

ili uhvatish neku malu ribicu i dok se suncha u shorc/gace mu ubacish... Mislim to sam ja radio...

Got some minuses for free?

nisam toliko retardiran da ne znam za gg, a i koristim internet za igrice!!! igram sokoban sa drugarima!!!1

imam jedan problem, vise niko ne zna kad sam ozbiljan, a kad ne :)

ma brate,skontali smo te mi :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.