[BMF]Psycho Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Skinuo sam instalaciju sa huba. Medjutim kada probam da instaliram windows varijantu kaze da moja verzija windowsa ne podrzava igru. Da li je moguce da sam skinuo neku losiju verziju igre ili je ovo normalno da se desi za windows xp 2nd edition. I da li postoji neki trik da se ovo zaobidje pa instalira. Jer kada instaliral dos varijantu igre, nemam zvuk i tako nije uzitak igrati. Ae experti ako znate, pomozite. Unapred hvala. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) Imao sam problem sa max instalacijom i porukom da nema prostora na hardu od 80 giga. Ali sa XP SP2 sve je radilo kako treba. Podigni verziju igre, ili ako si na Beogridu svuci od mene imidz. Radi OK. Edited June 30, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Instaliraj igru (Windows verziju), instaliraj patch 1.1 i igraj u Win95 compatibility modu (mada koliko se sećam meni je sve bez problema radilo i bez toga). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolomonBG Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) Instaliraj igru (Windows verziju), instaliraj patch 1.1 i igraj u Win95 compatibility modu (mada koliko se sećam meni je sve bez problema radilo i bez toga). ← to moze da pomogne,ali ces u svakom slucaju iamti problema "zbog previse brze masine i OS-a":) kad se kreces po globalnoj mapi mnogo brze ces se kretati,a samim tim sretati i mnogo manje random encounters-a,sto je definitivno bezveze(posebno u FO 2,gde kola idu "3000Km/s" na XPu ) ps.igra vredi da se kupi lepo 600Mhz masina sa 128(256)MB i uziva u igri :)) Edited June 30, 2006 by SolomonBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=5061 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 nma ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 eto kad niko ni ne procita sta sam napisao. moj problem je sto ne mogu ni da pocnem instalaciju u windows varijanti jer kada kliknem na setup izbaci mi onu poruku sa slike koju sam okacio. inace, instalacija je Version 1.2 . googlao sam vec ali nisam nista nasao, takodje sam vec bio na onom nma linku, potpuno beskorisno za moj problem... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Skini novi win instaler? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 A da proba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 jesi probao sa DosBox da pokrenesh igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 zanimljivo, ja sam pod sp2 igrao sasvim ok fo ... mozda iso nije ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 A da proba Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts