LaG Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 lag ima penis ^_^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 cestitam pajseru. moj savet - nemoj otaljavati faks. zavrshi sto pre i postani, koliko toliko, svoj covek ← istina.. samo da bi dao neki uslov moras da ucis 4 meseca non stop i da vidjas drugove preko interneta i telefona;) mrzim fakultet i ko ga izmisli;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulmo Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 I ja postao neki akad. gradjanin........Mada 90% mojih ortaka je ispusilo na prijemnom,tj ostalo bez faxa,ali ja moram da furam...i to sam upo na budzet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 kruko pwnzor :D hihihi to je kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 akademski gradjanin si kad zavrsis faks. ← najjache da onaj ko zavrshi megatrend je akademski gradjanin. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulmo Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 najjache da onaj ko zavrshi megatrend je akademski gradjanin. ← Bravo care,ti privatni faxevi su njesra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 pogotovo oni sa bk loplolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 to tamo nema veze sa akademskim gradjanima :( bre neki dan sa drugarom na faxu, nasli neki prazan kabinet da ponovimo malo gradivo pred ispit. izadje ortak na prozor da popusi cigaretu i zove me da vidim nesto. kad dole na parkingu fakulteta, neki punto sa pljevaljskim tablama, kroz ciji su prednji prozor proturene noge. u charapama. i kao bleja. posle nekih 10 minuta, izlazi riba iz kola. ← и, ако јој нисте објаснили шта се очекује од академске грађанке из Пљевања, у пунту, на БК, која има тако шармантан додир изворне сељаније и свом карактеру, онда стварно нисте академски грађани... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 to tamo nema veze sa akademskim gradjanima :( bre neki dan sa drugarom na faxu, nasli neki prazan kabinet da ponovimo malo gradivo pred ispit. izadje ortak na prozor da popusi cigaretu i zove me da vidim nesto. kad dole na parkingu fakulteta, neki punto sa pljevaljskim tablama, kroz ciji su prednji prozor proturene noge. u charapama. i kao bleja. posle nekih 10 minuta, izlazi riba iz kola. ← brateee...ja bih pre rekao da je to neko iskoristio mogucnost crnogorskih tabli,a ne da je riba stvarno odatle,tako da zapitajte se :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-2 Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ja imam 44 i upisacu se na sufinanirajuci na Visoj PPT :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 ja 70 pa jedva ekonomiju na samofinas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) Ja 87 pa sam samofinansirajuce na Visoj elektroteh.Privatni smer a primaju 5-oro na budzet pa razgrabili mesta...Malo mi falilo da udjem na budzet al jbg... Edited July 7, 2006 by Duka. Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) pa kod mene primali 600 na budzet pa opet nisi mogo sa 87 bodova da upises budzet valjda posle kad su prosirli listu moglo Edited July 7, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) Ja 87 pa sam samofinansirajuce na Visoj elektroteh.Privatni smer a primaju 5-oro na budzet pa razgrabili mesta...Malo mi falilo da udjem na budzet al jbg... ← Za te pare si mogao da upi Edited July 7, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 A inache jebu ljude sa zavrshenim etf-om? Daj bre vudu ne lozi se, ako ima dechko iole malo mozga snacice se sa vishom isto ko i sa etf-om. Kod nas ljudi i dalje zive sa logikom da ce ih neko juriti chim izadju sa zavrshenom diplomom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Nece to ni sa jednim faxom Mada cuo sam na etfu cim diplomiras ceka te sluzbena limuzina ipsred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Mogao si recimo softversko inženjerstvo na etfu. ← Ja bi i probao etf imam neko znanje iz srednje,tu bas mora da se zna oet,fizika i ...A ja iz oeta kod profesora zabodem 3 na prvom kontrolnom u godini i on posle samo prepisuje istu bez obzira koliko dobro uradio,a o fizici da ne pricam :) Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ma ne mora bre... softversko in Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) A inache jebu ljude sa zavrshenim etf-om? Daj bre vudu ne lozi se, ako ima dechko iole malo mozga snacice se sa vishom isto ko i sa etf-om. Kod nas ljudi i dalje zive sa logikom da ce ih neko juriti chim izadju sa zavrshenom diplomom. ← To je otprilike rezon ko Edited July 7, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 E jbg sad sam se smorio ... :(((( Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 a ko da je etf pa bolji, imam dosta ortaka tamo, predmeti i plan i program su tuga ziva, izacices sa diplomom, ali praktichno znanje ce ti biti nula. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Nije sve tako crno, opet je daleko bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 a ko da je etf pa bolji, imam dosta ortaka tamo, predmeti i plan i program su tuga ziva, izacices sa diplomom, ali praktichno znanje ce ti biti nula. ← Not anymore, sad imamo side projekte, praksu & shit! Nema vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 mozda npr to na rti smeru, ali ovi moji na telekomunikacijama nisu mogli sami da poloze programiranje 1 i 2, dok su npr oet i mate bez problema sredili. Da ne govorimo da ne znaju sami da reinstaliraju os, nameste torrent client etc :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 u svakom slucaju... ETF > VETS (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts