Jump to content

Exit Promo Party@01.07.2006

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ishao bih i ja ako ima josh 1 karta vishka i dalje... i ako ima mesta u nechijim kolima... ili ako ide neka ekipa do mosta da nas gruja pokupi da ne idem solo ^^

p.s. super bi bilo ako ima josh 1 karta vishka.

Poshto ja ne idem,verovatno nece ici ni Sharulja...

malo pre sam ga zvao,ali mi njegova keva reche da kunta...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

nadjite fakin mesta za RAMIJA da ne bi seko nekome svashta...!!!

iskreno nemam pojma kakvo je stanje kod mene u kolima... koga vozim kolko vozim itd... al znam da tju voziti... neka ivan organizuje to [:D]

( [;)] )...

"Emotions"...

"Feelings"...

They only lead to damage, death and destruction...

ishao bih i ja ako ima josh 1 karta vishka i dalje... i ako ima mesta u nechijim kolima... ili ako ide neka ekipa do mosta da nas gruja pokupi da ne idem solo ^^

p.s. super bi bilo ako ima josh 1 karta vishka.

karta ima,nije frka :)))

Epiche pizdo znao sam da ces da prodas,znao sam da to tvoje 99% nije sigurno...

Koliko sam ja skontao Migsa i Dule idu autom,tako da PMuj njih,Dule je valjda i broj ostavio nisam siguran...

Nego sad sam bio,kupio 12guarana i karton fasta(molim vas,ali molim vas,nemojte da me hejtujete,riba je radila promociju i bukvalno je rasirila noge da mi proda taj karton a i jos mi je dala majicu i privezak za kljuceve,tako da,ja cu se zrtvovati i cirkati fast energy) a ostatak nek cirka guaranu :))),a i kupicemo jos ako treba :)))

uzeo sam 2ve V votke (ako bude trebalo jos imam domacu s kopaonika :)))))

3-4 Pepsija

Tri djusa od 1.5l

I sad cu da odem vops da pokupim...

Od grickalica da kupujem nesto,ili ce da se svede na tu neku picu sto budemo narucili?

Sve u svemu,puko sam 2 soma,na nas 10 nije ni 200kinti(a bice nas vise) :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

e da,odmah da kazem pravila ponasanja...pravila su takva da nema pravila :)))

kultivisani ste dovoljno da mi ne pisate po dvoristu i da mi ne bacate pikavce u kevino cvece :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

i shta bi od prevoza ili mosta i gruje ( [:D] )?

da migsa ima mesta kontam da bi vetj zvao, a kapiram da je isto za duleta (mislim za problem sa mestom, ne da bi me zvao u suprotnom poshto me chovek ne zna)... a ja bih voleo ubrzo da znam jel ide onda neko makar do mosta gde nas cheka lepi gruja ^^

sad je 18.00 a ja bi trebao da se istushiram josh... a treba i stitji iz zemuna do mosta :<

momci ovako, evo vam moj br pa ako bude bilo jedno mesto za mene u nekim kolima poshaljite porukicu. pokupite me recimo na trgu ili gde god.... otvoricu se za chorbu :))

064/25-77-630

CIMANJE I PEDERI STOP !!!!

[roflmao]

Edited by Sharulja

Arbeit macht Frei.

kakvi su stavovi kewe prema drogiranju, javnom onanisanju i bacanju pegle ?

[:D] [:D]

sve moze,korak van dvorista :)))))))))))))

@ramirez i kompanija...

fora je sto je u pocetku sve bilo ok za prevoz i nije bilo potrebe da ja dolazim do mosta...nego,vidim Dule se ne javlja na forumu a rekao je da ima dva mesta u kolima,valjda se nece ljutiti ako ostavim njegov broj...0642396360 to vam je Dule...

Ramiro,ako i posle razgovora sa njim ne mozes zbog prevoza da dodjes,zovi me na moj broj(ostavih ga nekoliko postova ranije) pa cu da dodjem do pancevackog...ali zovi do nekih pola9,posto skupljanje krece otprilike tu pred tekmu...

gruja novi alen

mega mega zez je bio \o/ extra pozitiva, zika, mesto, vreme \o/ prelepa vozhnja i onda zbog panchevachkih komana prekinushe (pu shljam). al ni to me nije smorilo pustio sam ziku i vozim i dalje :) mega \o/

mrzi me da kucam sad ostale detalje to cu sutra |o|

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ah jbt...najeo se ko mentol...i dalje sam ono...TREZAN,AL ZA SEBE NE ZNAM :))))

bilo mi MEGA,ALI MEGAAAAAA!Gledam slike,i i dalje ne verujem da smo se tako iskrivili :)))

Gledam moje slike,barem su malo podnosljivije posto je na vreme nestalo baterija :)))

Mrzi me sad da ih kacim,bice u toku sutrasnjeg dana...sta reci kako je vece mocno krenulo kad je Francuska prcnula Brazil :)))))...bilo je svega,panduracije,ludilo i neredi na putu,spanske serije sa mnom i sa mojom devojcicom,flerta,pretnji,izgubljenih drugova,besplatnog piva(za koje sam krvavo radio :)))),prosvercovane votke i fast energya :))) maud,mohi i ja,zasenili smo igracice definitivno ...

hvala svim drugarima koji su dosli,odusevili ste me,svi smo bili ko da se znamo ceo zivot,valjda sam vas valjano ugostio,krajnje sam se trudio :))))))

sad sto se tice zurke,ekipa blah,muzika ok,ali naravno da bi nas Exile pokidao jednom recju...naravno da bi i ja pokidao :)))) bilo svega,riba,zeldija ali sve vrlo podnosljivo...guzva taman kakva treba,svako je imao svoj kvadratni metar za djusku...bili smo najpozitivniji i najbolji likovi na zurci...krivo mi sto je Rev pica prodao,i naravno Stijooooo :(

sve u svemu,vrh :))

gruja novi alen

ma brate,vredelo je...jebes kintu i sve ako se ovako provodimo :)

gruja novi alen

e poslala mi plava bicharka poruku "e stvarno ste fantasticni,ulepsali ste mi veche"

:))))))

gruja novi alen