Jump to content

Exit Promo Party@01.07.2006

Recommended Posts

deste macani :)

Samo kratka najava, znaci u subotu 1.07. odrzace se EXIT promo party u Pancevu, u samom centru na otvorenom.

Pustaju:

DJ Kathy Cat / Slovenija

DJ Lilu / LNP / Beograd

DJ Slavka / Fundust / Beograd

Kao sto vidite sve su zhene i bice zezanja :)

I naravno after party na jednoj specijalnoj lokaciji koja ce biti objavljena preko video bima pustaju:

DJ Milosh Vujovic / Filthy Lab

DJ Vlada Jovanovic / Filthy Lab

DJ Krivin / Filthy Lab

Ulaz je FREE, ali mora preko pozivnica koje naravno dobijate preko mene.

Inace razdeljeno je preko 700 karata vec, shtampano je 1000, tako da ce biti veselooo...

Ako dolazite, samo se prebrojte, koliko vas dolazi, pa da vidimo da izdvojim i karte za vas.

Edited by eX1|e

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ako je zurka na otvorenom, sta ce ti karte? :) mis'im, nije da su ogradili citav grad, a i ako jesu, uvek mozes da stojis uz ogradu :>

domonoob1.jpg

:))

Kakve crne veze ima to sto je na otvorenom, nije na nekoj poljani nego u centru grada na kosharkashkom terenu, i naravno da trebaju karte da ne bi ushli likovi tipa Mita Paja Djoka Pera :)

Elem drugari ima ukupno 13 karata , znaci ne 8, i to su (koliko sam skontao) medju poslednjim.

Tako da ima za onu ekipu koja hoce da dodje :)

Mada ko zna, mozda su razdeljene sve te karte ko zna kako, pa da me baronishu ili nesto slicno, ne znam ni sam.... Uglavnom, videcu da iscimam jos. Stampano je 1000, prosto neverovatno da su sve razgrabili vec, mada sve je moguce.

Uglavnom, ajde dogovarajte se za prevoz pa da napravimo konacnu rang listu :)

e ljudi,nijesam ranije mogao se javiti,sve u svemu,posto kontam ici ce jedan ruromobil sigurno(a drugi vidim nije siguran),ae ko hoce uz minimalnu nadoknadu za benzin(tipa 50kinti) cu doci do pancevackog mosta pa da pokupim sve one koji zele da dodju da se zezamo i partijamo(blowjob on party included),onih 5 karata extra su kod mene posto sam ja odvojio,ali u fazonu sam ako hocete da imamo neki intro,znaci pokupim vas oko 9ke odemo kod mene(sto vazi i za prvi ruromobil) imam dvoriste,mozemo i da zarostiljamo nesto :))))

stvarno nije nikakva frka bre,daj da se zezamo...BICE MEGA bre,doci ce sve cave zeljne kurca nakon ucenja za prijemni :)))))...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jbt,moracu da stavim moje machke na rostilj koliko ce nas biti:)))))))))))

nego reko Coka da vas ja obavezno sve skupim zajedno :))

0642106667 Call on meeeee

Hotline za sve devojcice i one koji se tako osecaju :))))))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.