Mario^^ Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) Nisam sve chitao sta su ostali pisali, ovo je moj build, ovo je verovatno najbolja kombinacija s kojom mozes lepo da tankujes , a opet da idesh pvp : http://www.wowhead.com/?talent=LqGxdhboVzVZVfz0L Edit : nesto sam zasrao... ovo je build kad sam nosio polearm, ali dobro nema velike razlike za sword, samo stavish sword spec umesto polearm... taj poen u heroic-u ti nista ne treba, samo sam ga stavio bezveze da bih izvukao polearm spec, za sword to nema potrebe pa mozes neki imp. hamstring da bi izvukao mortal. Edited July 2, 2006 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) ili si kornjaca ili si konan ovo nesto izmedju je smjehoshtac Edited July 2, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 aka kiligor teh noobcake Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 @PrimEviL ali on HOCE da igra dps warra a ja sam rekao kakva ga sudbina ceka ako se stvarno odluci na to jer sam iskusio isto sranje.Svaki warr pre ili kasnije zavrsi ko tenk a onda bye bye pvp. ← warrior je klasa koja(ako hoce makar malo da iskusi PvE) MORA da ima dobar 1H+Stit... ne vidim sta ti tu nije jasno? a ako hoces iskljucivo da se posvetis PvP aspektu igre, niko te ne moze spreciti... cak, ako nemas srece sa guildom, to je i preporucljivo.. zasto? zato sto ima prilicno dobar set(plavi) i odlican set(epic) koji ti sleduju kao nagrada za igranje PvP-a... ne znam sta ti ocekujes? da ti neko da ashkandi cim hitujes lvl60? nije nemoguce, ali to znaci da ti je warrior alt a da guild u kome ti je main cisti redovno naxx... :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 ne zavrshi svaki warrior kao tank .. ned of story Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 lol? razumes li ti o cemu ja pricam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Tank DPS PVP Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 @PrimEviL ali on HOCE da igra dps warra a ja sam rekao kakva ga sudbina ceka ako se stvarno odluci na to jer sam iskusio isto sranje.Svaki warr pre ili kasnije zavrsi ko tenk a onda bye bye pvp. ← Lol... Pitaj warra koji se smara po IFu kad mu dodjem i pitam: Hey, m8. Want some PvP? Ill be you healbot ofc 10 minuta kasnije >> Alliance Wins << Repeat m8? Odgovor: :DD Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 vidi ovog bokija kako se pravi bezobrazan...ccc...dps za MSom... ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Lol... Pitaj warra koji se smara po IFu kad mu dodjem i pitam: Hey, m8. Want some PvP? Ill be you healbot ofc 10 minuta kasnije >> Alliance Wins << Repeat m8? Odgovor: :DD ← Auuu tesko sad na drakthulu peglati n00b hordu ... nema ni jedan dobar team, a ti likovi sto guraju rank sada jedna sloze raid na wsg :D Nema vise tih vremena sa 4 horde full teama koji ownuju svaki bg :/ Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Auuu tesko sad na drakthulu peglati n00b hordu ... nema ni jedan dobar team, a ti likovi sto guraju rank sada jedna sloze raid na wsg :D Nema vise tih vremena sa 4 horde full teama koji ownuju svaki bg :/ ← Juce je bilo chupavo tbh ^^ Nemogu da se setim imena ali bio je tu Fiendishmora, Marthaus, Shadystyle i tako jos eq prepucani likovi rakose mi da su se random prijavili (kao :) ) a ja upao sa 2 warra Makko & Terrorism i jedan Drood sa nama, umrli smo ukupno 2-3 puta :) bilo je 3:0 za alli ali... trajao je WSG 45 min skoro ^^ Inace horda smrdi sad u PvPu jer su svi PvP hordasi otisli u PvE ili prestali da BGuju... Ali bilo je zanimljivo sa likovima kao sto su Marous, Wesley, Luka, Foebane, Chakra itd :) P.S. " Sredi mi upad u ZD, da se malo zezam u hordi :P " Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts