overkind Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Imam kabl 256 kbps ali je veza postala losa. Sa pinga 6 - 8 pri i granju, sada varira od 7 do 307 :(. Vratio bih se na ogranicen protok, tipa 1 giga, vise je neisplativo na mesecnom nivou, sa brzinom 1024 kbps. Valj ali se to? Kolik oigre "trose"? Ako neko ima iskustva sa ogrnicenim protokom i surfom neka kaze kako mu je bilo, jerbo ne bih bacao pare. Sta se s tim moze? Koliko dugo? Nadam se da moze da se odgovori na ovako formulisano pitanje :). poz Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ololoOL POGRESHAN Pod forum ,nuubb !!! ololol free post ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Evo ti moih isqstva, ako se lepo optimizujes i bez DL mozes da zavrsis posao sa oko 500 MB meseco. Ali to ti je bez dl-a i bez igranja samo teze surfovanje. Ne znam za ostale eli npr war3 torsi 3-5 mega na sat pa se ti preracunaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 (edited) ololoOL POGRESHAN Pod forum ,nuubb !!! ololol free post ! ← Ovo mi je bitno i cilj je da sto vise ljudi vidi. Ne samo kvejkeri ili oni koji kopaju po podforumu o Netu i mrezama. Ja tamo i ne idem nikada ;). Ionako ce ga premestiti gde spada... I nije "free post", ne si brezobrazan! Edited June 27, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Ovo mi je bitno i cilj je da sto vise ljudi vidi. brrrrrrr .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Unlim je unlim, kod mene kuci giga ode za 2-4 sata, na poslu za sat vremena :) Dodushe ne znam kako je za igranje poshto nemam vremena da se igram. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts