Pajser Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Ustao u 2, svrnuo do Ade, blejao do 5, bio na tenisu, ortak i ja odvalismo drugu dvojicu ortaka tako da sam sad hepi :) Vecheras mozhda neki fitjka-klub na Krstu pod otvorenim nebom mada realno ne verujem obzirom da smo sad proshli i da je sranje :P Naci cemo vec neku alternativu :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 gulash, paprikash.... w/ever :P srezao neq muziq. kontam kako da ubijem vreme do odlaska u grad... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 jebem ti ovo vreme...bas kad sam ishao do grada nevreme...pljusak kao iz kabla i grad...nista od basketa za danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 budi mushko! igraj basket po gradu!...to ti dodje ko trening za adu posle se hvalish kao neki da si bog rur kLosharke =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 To mesto je zauzeto :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 zauzeto by zola?:D...btw, videcete vi kad vas budam pawnovao sve na adi sledeci put:)...odoh do grada jos malo, razvedrilo se:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 crna gora i nije TOLIKO stra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 umrecu od smaranja.... aj nek mi neko prekrati muke.... smisljam sta mi sve treba da organizujem neku zurku da uzmem $ , sredjujem sobu... crknucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 bio do grada cimao se po neke delove za ortakov komp......sklepao ga konacno idem na kunt trasu ujutru rano za crnju...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 crna gora i nije TOLIKO stra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Neshto mi se riba brda buni da budem solo za vreme leta :D - chudo! :D poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 kucao sam kretensko dug post.. i stisno f4 skenajo sam se ko vas jebe ostvete usjraceni za nihe mudrolije.... i pijana proseravanja oired toga sve u svmum korpa. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 ah opet divni jutarnji sati /sigh kad bi ovako stalno bilo bez sunca ,ljudi ,bilo kojih obliika vozila ,buke ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Otishao kod ortaka da ugradimo muziku u kolima, i skapiramo da ima dosta da se radi oko auta i ostavimo sve za sutra. Parkiram ja kola ispred ortakove zgrade, i izblejimo nas par kod njega poshto mu je bila prazna gajba. Ujutru dolazim do auta kad ono polomljena bravica za kljucheve shrafcigerom, auto izrovan iznutra, kompletan alat ukljuchujuci i radio koji je trebao da se ugradi je ostao u prtljazniku, koji sam fala bogu zatekao ispraznjen. Shteta 22k. Nazdravlje! Edited July 16, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 radi:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 @stalja "Sve što možeš danas ne ostavljaj za sutra" , dobro su govorili naši stari ... :p Šta se ovo izdešavalo sa rurom ova dva dana? Juče bio na WGT-u,danas pomagao ćaletu oko vinove loze,kasnije idem do gyma pa mi dolazi ortak na gajbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luda_loknica Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 joj duki ( sheyn) sinoc sam izasla na otard sa Deom i napile smo se ko lude popile i ne znam broj djus votki i popila pivo em sto nisam znala za sebe i glava pucala i od pica a i sto sam se pukla o gredu na splavu,znaci bilo je ludooooooooooo i nezaboravnoooooo.........smarali nas neki debili razni a nije ni cudo obe crnke ispeglane i skroz u crnom i to u minicima i stiklama...........a jos pijane ko letve........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 pa dobro bre bratjo admini sto ste amputirali xzy topica i postova....ne mozhe chovek da se opusti vikendom... vratio se iz hamburga....popodne neko roshtiljanje...i takooo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Ochekujemo zvanichno obaveshtenje. Smoooooooooooooor. Matori mi o5 idu na jetru. Ustao lepo raspolozen i oni mi sve zeznuli. Debilizam :\. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 ^ vracen je stariji bekap kole :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 dosao sad sa puta.......idem da se istusiram.....prebacujem slike na komp, smorio me majstor sto mi centrirao trap bem mu mater nista lepo nije odradio sutra na reklamaciju....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 neshto kao shljakao po gajbi i opet me pukao flesh da nishta nisam uradio u vidu spremanja za more. ne znam ni odakle da pochnem, a sve me tako mrzi. verovatno ce biti ona akcija u 5 do 12. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 ^ vracen je stariji bekap kole :) ← znam bre nisam dilajla ali opet, smara brate vrashki...jos ako se ispostavi da je ovo uradjeTo namerno od strane nekih likova da bi se uzele usrane shisharke u forum warsu (jer vidim zhale se neki da su pukli neke nerealne brojke) e onda 'besh ti taj forum wars za sve pare.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Kill phorum warz! Lepo sam ja govorio :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts