Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Ustao u 2, svrnuo do Ade, blejao do 5, bio na tenisu, ortak i ja odvalismo drugu dvojicu ortaka tako da sam sad hepi :)

Vecheras mozhda neki fitjka-klub na Krstu pod otvorenim nebom mada realno ne verujem obzirom da smo sad proshli i da je sranje :P

Naci cemo vec neku alternativu :)

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Otishao kod ortaka da ugradimo muziku u kolima, i skapiramo da ima dosta da se radi oko auta i ostavimo sve za sutra. Parkiram ja kola ispred ortakove zgrade, i izblejimo nas par kod njega poshto mu je bila prazna gajba. Ujutru dolazim do auta kad ono polomljena bravica za kljucheve shrafcigerom, auto izrovan iznutra, kompletan alat ukljuchujuci i radio koji je trebao da se ugradi je ostao u prtljazniku, koji sam fala bogu zatekao ispraznjen. Shteta 22k.

Nazdravlje!

Edited by stalja

@stalja

"Sve što možeš danas ne ostavljaj za sutra" , dobro su govorili naši stari ... :p

Šta se ovo izdešavalo sa rurom ova dva dana?

Juče bio na WGT-u,danas pomagao ćaletu oko vinove loze,kasnije idem do gyma pa mi dolazi ortak na gajbu.

joj duki ( sheyn) sinoc sam izasla na otard sa Deom i napile smo se ko lude popile i ne znam broj djus votki i popila pivo em sto nisam znala za sebe i glava pucala i od pica a i sto sam se pukla o gredu na splavu,znaci bilo je ludooooooooooo i nezaboravnoooooo.........smarali nas neki debili razni a nije ni cudo obe crnke ispeglane i skroz u crnom i to u minicima i stiklama...........a jos pijane ko letve........ [8D]

neshto kao shljakao po gajbi i opet me pukao flesh da nishta nisam uradio u vidu spremanja za more. ne znam ni odakle da pochnem, a sve me tako mrzi. verovatno ce biti ona akcija u 5 do 12.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

^ vracen je stariji bekap kole :)

znam bre nisam dilajla ali opet, smara brate vrashki...jos ako se ispostavi da je ovo uradjeTo namerno od strane nekih likova da bi se uzele usrane shisharke u forum warsu (jer vidim zhale se neki da su pukli neke nerealne brojke) e onda 'besh ti taj forum wars za sve pare....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...