Dreadlord Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Odpspavah neshto malo napokon! :D poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ceo spremaj ovo trchi tamo brishi ono. I u celoj zbrci skontam novo snajpersko gnezdo http://i20.photobucket.com/albums/b211/tiaon/catinroof.jpg Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 gde ti zivis ... jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 kili reci svojima da te sad preko raspusta poshalju malo na selo Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) Ne moraju tako daleko, dovoljno je par ulica van centra. Edited July 7, 2006 by banman Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Odvalio se od posla, uzeo platu \o/, doshao kuci, istushirao se i sada gledam Robotech - odgledao sam 72 epizode, ostalo mi je josh 13 koje cu da gustiram ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Volish da te mladje devojke napushavaju? bio do teretane,ispalo je da idem ranije na more što mi ide na korist,ovako bi zahvatio i početak školske godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) Ceo spremaj ovo trchi tamo brishi ono. I u celoj zbrci skontam novo snajpersko gnezdo http://i20.photobucket.com/albums/b211/tiaon/catinroof.jpg ← Znachi kako je jebeno najjachi ubod na svetu, LOL :)))) Baj d vej, nashao sam imbah shljaku na adi u Aqua ski...kelnerishem mladjanim damama Xtra i plachaju...70kinti sat, radi se 10-12 sati...kazu mi ovi ostali kelneri da je oko 1.5k kinti bakshish svaki dan \o/ Chillzorz do jaja..... Edited July 7, 2006 by Sharulja Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 bio do skole prijavio ispite........i dalje nisam odgovarao covek je bolestan........dosao gajbi trasu malo na adu......da se pocrni pred more....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulmo Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Danas sam vozio kola na prvi godisnji servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) trebalo bi da uvedem novi net. recimo neki adsl koji se najmanje cheka. valjda ptt... shta znam. ne mora da bude adsl. samo da me ne zaebavaju ko prosli put:"problem je do Telekoma" zovem Telekom "problem je kod EUneta" i tako 35 dana a rok je bio 10. sve dok ih nisam pozvao, chekao na operatera tacno 37 minuta. i pukao mi film i poceh da se derem u slusalicu:"dokle cete da me zajebavate sunce vam jebem?! jel ja ovde trebam da otvorim svoju kompaniju da bih imao intenet?!". ona: "samo da proverim nesto, da, docice ekipa da vam ugradi internet sutra oko 10. Hvala na strpljenju" ovde nista ne mozes nista da uradis dok ih ne pozoves i iseres im se u usta. Edited July 7, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Kaka gone mad :D Bio danas do beotela sa ortakom, neka sisata nam donela ugovor i sad kako je u kancelariji na tabli pokazana shema povezivanja modema preko splitera, ortak zamoli da mu pokaze. I sad ustaje devojka pokazuje kako treba preko splitera povezati modem, a ortak koji navnodno treba gleda u tablu, zamoli je da pokaze opet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 joj... ne smem vise da overavam rur pre spavanja. sanjao sam sinoc da ulecem u neki wc da shoram, kad tamo ignis i kruko i neki leek, i tu se kao ja i kruko upoznajemo, pa posle ja i ignis palimo negde u grad i nalecemo na mauda koji je sjurio neku losu robu.... ajao.... ustao sam u znoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 trebalo bi da uvedem novi net. recimo neki adsl koji se najmanje cheka. valjda ptt... shta znam. ne mora da bude adsl. samo da me ne zaebavaju ko prosli put:"problem je do Telekoma" zovem Telekom "problem je kod EUneta" i tako 35 dana a rok je bio 10. sve dok ih nisam pozvao, chekao na operatera tacno 37 minuta. i pukao mi film i poceh da se derem u slusalicu:"dokle cete da me zajebavate sunce vam jebem?! jel ja ovde trebam da otvorim svoju kompaniju da bih imao intenet?!". ona: "samo da proverim nesto, da, docice ekipa da vam ugradi internet sutra oko 10. Hvala na strpljenju" ovde nista ne mozes nista da uradis dok ih ne pozoves i iseres im se u usta. ← Uzimash Adsl od EUNETa =)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Bilo super na Erosu, josh bolje juche na Exitu, mada moglo je biti i bolje da je program bolji....Sad mi se ide na Eyesburn ali ovi moji ne idu vecheras pa tje da propadne karta jer ne verujem da tju itji sutra i u nedelju..... bar sam rasturila sve kad smo igrali karte:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 u'vatilo me neko zlo.. setih se starih dana, pa me puk'o sentiment... sav sam skenjan... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Two - Bed Of Rust Voyeurs (1998) I'm sleeping on a bed of rust And I am breathing hard... And I am breathing hard Some times I feel I'm made of glass And still I breathing hard... And still I breathing hard I'm weakened by this heavy load And I want nothin' more... And I want nothin' more I'm empty cause I dug the hole And still I'm nothin' more... And still I'm nothin' more And the mud... in my mouth Starts to pour... while I'm speaking And I scrape... the mistakes From the thoughts... that's misleading I swear that all feel is doubt My life is made of sand... My life is made of sand Like Jesus kept temptations in It's falling through my hands... It's falling through my hands Underground... in the maze Where I carve... the excuses With the guilt... that I pull Out of skin... that I'm shedding And the mud... in my mouth Is still here... and still pouring And I choke... on the cross As I'm hanging... as I'm hanging Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 i tako...napio se malo...domaca rakija ftw...idem da spavam sad.........oololoollloooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Bio sinoc kod ortaka na zurci zurka bila losha,tako da sam io primoran da se zzabodem sa ortakom na terasu i pili hladan jelen iz zidarske flashe...jedino dobro na zurci :))) cimam moje da idem na more... blah,nalozio sam se na Dj Marky-a... =) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 jebem ti zivot...legao u 5 ustao u 10... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 hahaha, i ja sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 bio po neki materijal za kupatilo......sad treba da vim dal cu na adu sa ovim moim pajserima.......pa veceras na tekmu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) ololololol dule sinotj na icqu reko mom tjaletu da je pichka kada ej ovaj reko da ja spavam olololol elem.. FormiKa(ka)! idi u beocity net...! provereno su odlichno dobri! znachi likovi mi sredili za nedelju dana da dobijem, zapravo 5 dana, net... i cimaju se oko svega.. a dobijesh fraj modem za 5.7k dindzhi i 5 meseci pretplate za 256 k... ne znam koliki je kesh za ostalo.. :)) yea i meni works like charm... jedino kad telekom zaebe neshto ... tu se onda nishta ne mozhe :( :) inache.. lep je dan.. :) uzhivam... zavitlavam se i lepo mi je :) Za pljeskavicu sa ljutim cu da ti odrzim i jedan longly kurs :))) EBRE! pa imash dve :D lol :) ae dogovnoritjemo se neshto soon enough :) samo da dodzhe platja da mogu da platim taj ceh ololol Edited July 8, 2006 by Zlajonja Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 videcu kod beocitya... tnx zlajo Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 jebem ti zivot...legao u 5 ustao u 10... ← ja u 6, a ustao u 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts