Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ceo spremaj ovo trchi tamo brishi ono. I u celoj zbrci skontam novo snajpersko gnezdo

http://i20.photobucket.com/albums/b211/tiaon/catinroof.jpg

Znachi kako je jebeno najjachi ubod na svetu, LOL :))))

Baj d vej, nashao sam imbah shljaku na adi u Aqua ski...kelnerishem mladjanim damama [^]

Xtra i plachaju...70kinti sat, radi se 10-12 sati...kazu mi ovi ostali kelneri da je oko 1.5k kinti bakshish svaki dan

\o/

Chillzorz do jaja.....

Edited by Sharulja

Arbeit macht Frei.

trebalo bi da uvedem novi net. recimo neki adsl koji se najmanje cheka. valjda ptt... shta znam.

ne mora da bude adsl. samo da me ne zaebavaju ko prosli put:"problem je do Telekoma" zovem Telekom "problem je kod EUneta" i tako 35 dana a rok je bio 10.

sve dok ih nisam pozvao, chekao na operatera tacno 37 minuta. i pukao mi film i poceh da se derem u slusalicu:"dokle cete da me zajebavate sunce vam jebem?! jel ja ovde trebam da otvorim svoju kompaniju da bih imao intenet?!".

ona: "samo da proverim nesto, da, docice ekipa da vam ugradi internet sutra oko 10. Hvala na strpljenju"

ovde nista ne mozes nista da uradis dok ih ne pozoves i iseres im se u usta.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Kaka gone mad :D

Bio danas do beotela sa ortakom, neka sisata nam donela ugovor i sad kako je u kancelariji na tabli pokazana shema povezivanja modema preko splitera, ortak zamoli da mu pokaze. I sad ustaje devojka pokazuje kako treba preko splitera povezati modem, a ortak koji navnodno treba gleda u tablu, zamoli je da pokaze opet :)

joj... ne smem vise da overavam rur pre spavanja. sanjao sam sinoc da ulecem u neki wc da shoram, kad tamo ignis i kruko i neki leek, i tu se kao ja i kruko upoznajemo, pa posle ja i ignis palimo negde u grad i nalecemo na mauda koji je sjurio neku losu robu.... ajao.... ustao sam u znoju

trebalo bi da uvedem novi net. recimo neki adsl koji se najmanje cheka. valjda ptt... shta znam.

ne mora da bude adsl. samo da me ne zaebavaju ko prosli put:"problem je do Telekoma" zovem Telekom "problem je kod EUneta" i tako 35 dana a rok je bio 10.

sve dok ih nisam pozvao, chekao na operatera tacno 37 minuta. i pukao mi film i poceh da se derem u slusalicu:"dokle cete da me zajebavate sunce vam jebem?! jel ja ovde trebam da otvorim svoju kompaniju da bih imao intenet?!".

ona: "samo da proverim nesto, da, docice ekipa da vam ugradi internet sutra oko 10. Hvala na strpljenju"

ovde nista ne mozes nista da uradis dok ih ne pozoves i iseres im se u usta.

Uzimash Adsl od EUNETa =))))))))

u'vatilo me neko zlo.. setih se starih dana, pa me puk'o sentiment...

sav sam skenjan...

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Two - Bed Of Rust

Voyeurs (1998)

I'm sleeping on a bed of rust

And I am breathing hard...

And I am breathing hard

Some times I feel I'm made of glass

And still I breathing hard...

And still I breathing hard

I'm weakened by this heavy load

And I want nothin' more...

And I want nothin' more

I'm empty cause I dug the hole

And still I'm nothin' more...

And still I'm nothin' more

And the mud... in my mouth

Starts to pour... while I'm speaking

And I scrape... the mistakes

From the thoughts... that's misleading

I swear that all feel is doubt

My life is made of sand...

My life is made of sand

Like Jesus kept temptations in

It's falling through my hands...

It's falling through my hands

Underground... in the maze

Where I carve... the excuses

With the guilt... that I pull

Out of skin... that I'm shedding

And the mud... in my mouth

Is still here... and still pouring

And I choke... on the cross

As I'm hanging... as I'm hanging

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Bio sinoc kod ortaka na zurci

zurka bila losha,tako da sam io primoran da se zzabodem sa ortakom na terasu i pili hladan jelen iz zidarske flashe...jedino dobro na zurci :)))

cimam moje da idem na more...

blah,nalozio sam se na Dj Marky-a... =)

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

ololololol dule sinotj na icqu reko mom tjaletu da je pichka kada ej ovaj reko da ja spavam olololol

elem.. FormiKa(ka)! idi u beocity net...! provereno su odlichno dobri! znachi likovi mi sredili za nedelju dana da dobijem, zapravo 5 dana, net... i cimaju se oko svega.. a dobijesh fraj modem za 5.7k dindzhi i 5 meseci pretplate za 256 k... ne znam koliki je kesh za ostalo.. :)) yea

i meni works like charm... jedino kad telekom zaebe neshto ... tu se onda nishta ne mozhe :( :)

inache.. lep je dan.. :)

uzhivam... zavitlavam se i lepo mi je :)

Za pljeskavicu sa ljutim cu da ti odrzim i jedan longly kurs :)))

EBRE! pa imash dve :D lol :) ae dogovnoritjemo se neshto soon enough :) samo da dodzhe platja da mogu da platim taj ceh ololol

Edited by Zlajonja

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...