Corey Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Pripremam komp za reinstalaciju,ovog puta će to biti kako treba :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Nije mi do zhivota, bilo juche ql na exitu...(Alogija rulez!) ...osim par incidenata sa drushtvom. Idem josh na 4. dan, samo da se skontam s nekim normalnijim i sve tje biti u redu. Odo josh malo na bazen sa drugaricama da malo odmorim mozak lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Jel si bio slučajno na Maxu i Rapid Forceu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 znachi nemachki dorutchci od 2 sata i 7-8 evra su mnogo dobri...treba chovek to malo chestje da radi =o) posle malo pala kisha...pa malo bio u kupovini...vecheras neki rodjus...i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 ebem mu lebac... slusham irsku ziku znachi kolko dugo nisam slushao uvati me zhelja... poskidao razne stvari znachi... kad chujem neke drinking pesme... zamislim se u nekom tavernu/inn`u sa brdo likova i svi udaramo krigle i prosipa se pivo svuda i veselimo se, devojke donose pivo i bash je veselo :D posle izlazimo napolje i pesnichgenje u rulji... awww :D ( )... ← Flogging Molly - Black Friday Rule Flogging Molly - Cry Of The Celtic Flogging Molly - Devil's Dance Floor Flogging Molly - Drunken Lullabies Flogging Molly - Far Away Boys Flogging Molly - Pirate Song Flogging Molly - Selfish Man Flogging Molly - Seven Deadly Sins Flogging Molly - The Worst Day Since Yesterday Irish punk, vrhunski. Velika preporuka. Juche sam spavao do 4 posle podne i ceo dan nishta nisam radio. Rezao neke diskove, pocheo da gledam LOST, odgledao nekih 5 epizoda. Danas ustao u 1 i ishao bajsom do grada da odnesem telefon na poprawq, ispao mi u BGD-u :\. Ovde je nekakvo retardirano vreme, oblachno pa sunchano pa sad josh i grmi il' ja neshto 3pujem :)... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 -napravio novu signaturu da mi ide uz avatar. -ucio istoriju umetnosti. -neam pojma. -tuzhan sam. -bitje sve kul. -pusim tompus veceras i pijem vino. -i dont give a damn. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 ma nije mi vruce...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 -napravio novu signaturu da mi ide uz avatar. -ucio istoriju umetnosti. -neam pojma. -tuzhan sam. -bitje sve kul. -pusim tompus veceras i pijem vino. -i dont give a damn. ← gde shta kako ?!?!? . Lepa ti signatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 jel neko probao /video pivo sa ukusom banane o_O? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 jebote, ceo dan cekao kod majstora za kola...treba da jurim neki deo jos, smaranje...odoh da geldam tekmu sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Skidam opet gomilu svega sa net-a. Postao sam download junkie... Nemam vishe slobodnih dvd-ova da narezem sve... Usput slusham neku finu muzikicu i razmishljam kada cu imati vremena da odigram neku igricu?! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulmo Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Radi mi kablovski internet(od pre 3-4 dana) ,imam FLAT RATE(sta god znacilo). U svakom slucaju mogu da skidam koliko god hocu MB u naredna dva meseca + ne placam kablovsku televiziju.Sve to za 2000 dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 reistalirao sam wow jer je bagovao, sad patch po patch lagano, ne mogu da pustim da sam dl jer sam vec sjebao 10gb za ovaj mesec sto imam limit, slusam tokyo drift sound track, mislim da ce pasti kisa, bar tako izgleda i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 jel neko probao /video pivo sa ukusom banane o_O? ← de si čuo za to pivo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) de si čuo za to pivo ? Prave ga alhemicari u WoW-u ;) Edited July 8, 2006 by Duka. Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 de si čuo za to pivo ? ← ah nije banana nego sa ukusom meda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 ok,razumem te slično je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 bio do grada odgledah tekmu......sta reci...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Skidao danas stvarčice neophodne za posle reinstalacije, sutra se bacam na posao i btw lenjivac ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 sve je bilo super sem sto sam sa pitjem pocheo oko 19h...steta...sad se malo treznim pa ce da pedne tushiranje i knjavazh =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 znash kako se kaze, shto mozes danas ne ostavljaj za sutra, tako da bolje shto si krenuo oko 19h 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 opet ja...opet polupijan...zanimljivo...odoh da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 hahhha.. dule, ti ko ja prosle godine inace, skidam neku muziq... i tako.... sad kao nesto pricam sa ex.. boze, sahrani me Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Vratih se sa seks i grada, odoh da kuntam... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 obrnuo sam dan za noć, i sad ne mogu nikako da se ispravim a treba da krečim narednih dana :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts