Pravoslavan_MK Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Posle nekoliko meseca krenuo sam opet da igram, i hteo bih da znam gde ste se svi razletili. Onaj topic 'Pregled ljudi koji igraju...' je vec veoma stari, pa vecinom ljudi koji su pisali da igraju negde, davno ne igraju vise tamo. Dakle pisite (ako ste razpolozeni :P) na kom serveru igrati alijansu i hordu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) trebao si pre svega da pregladas sve topice ima 1-2 topica o srbima na sylvanasu ,verujem da ces tamo naci svoju sudbinu u svetu warcrafta :) ja bi ti licno preporucio da odes negde gde nekog poznajes ... e da ,nemojte samo molim vas da zopicinjete price oko nekih srpkis guildova koristite chat /msn za to . kktnxby Edited June 27, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravoslavan_MK Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 (edited) znam, al naj vise nasih igraju hordu na sylvani, a meni za sada vise interesira alijansa, a o srpskim guildovima necu uopste da pocinjem jel znam da nece biti nista od toga. Edited June 27, 2006 by Pravoslavan_MK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Gde manje srba to bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 upravo to ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Ako se ja dobro secam Ima doasta Srba / Balkanaca na Aliance side Xavius Server, pa vidi tamo, al iz iskustva ti proprucujem da ne ides na servere gde ima puno Srba ili da ulazis u neku zajebnicu :) Samo ces pritisak sebi da nabijes. Ja jedva cekam Free migraciju i da palim sa frostmane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Ja jedva cekam Free migraciju i da palim sa frostmane. ← optimista :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 upravo to ;) ← A sto si onda aplicirao u HyS u kome je 15 srbendi, odnosno 25 balkanaca u totalu? Ajd slobodno pljuj i dalje, vec me svrbe prsti da napisem teski hejterski post kao "tocku na I" (sto bi rekle komsije) i lep dodatak tvojoj aplikaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) ne znam napisao sam aplikaciju za hs zato sto nisam mogao da udjem u future a napishi sta god oces u mojoj aplikaciji bas me zabole posto ako nisi oficir nece imati nikakvog uticaja na moje primanje/odbijanje . Edited June 27, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 da, ali moze da linkuje na tvoj post ovde.. nista vise mu i ne treba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Heh pa i jesam i oficir i classleader (a voleo bih da nisam). Ma jock...necu nista da pisem. Ako te ubace u gild, izbacices ti sam sebe jako jako brzo A i slabo se igram u zadnje vreme, 99% online vremena jede moj buraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ne znam napisao sam aplikaciju za hs zato sto nisam mogao da udjem u future a napishi sta god oces u mojoj aplikaciji bas me zabole posto ako nisi oficir nece imati nikakvog uticaja na moje primanje/odbijanje . ← Cek bre...pa cak i ako je tako (a jeste) malo je glupo to tako pricati... I sta ti mislis, da ce sad neko da ti da podrsku da udjes u gild u kome smo od ZG perioda, i za koji sve vreme pricas da je nubovski zato sto jos nismo ubili Nefa i zato ste ne raidujemo svaki dan i sl.... A i ovaj stav o tome kako te bas briga sta ce neko ko je veteran, class leader, extra momak i oficir guilda da napise u tvojoj aplikaciji... Ni ja necu napisati nista u aplikaciji...zato sto sam fin i nisam konfliktna licnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 razumemo se to je bitno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 dobar je kiligor sve ide extra cim udje i neku guildu .. guilda se raspadne a server izgubi 20 % igraca ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 de ces ti stevo da palis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 dobar je kiligor sve ide extra cim udje i neku guildu .. guilda se raspadne a server izgubi 20 % igraca ... ← ovo je nazalost istina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 LoL @ killYg0r :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 de ces ti stevo da palis :D ← Di znam ne znam videcu kad dodje free migracija i kako stvari stoje na frostmane :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 procitao sam negde o free migraciji i ta ti kazem nije losha ali kostace 25 $ tako da ko voli nek izvoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pravoslavan_MK Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 Gde manje srba to bolje. ← meni uopste nije, ako nema nasih meni se uopste vise ne igra. Ljudi svih nacionalosta se skupljaju a mi da se delimo :D pa ne valja bre :P nego recite vi meni gde igrate na danasnjem danu, pa i ja tamo da se dovucem :P . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 koliko ja znam alliance - frostmane, shadow moon, xavius, dragonmaw(ono sto nije otislo na FMane) (mozda jos ponegde :) ) horde - HOMOrush :) , dunemaul, sylvanas btw, na ahn'qiraj imas pomalo i tamo i vamo, a ja u zadnje vreme vidjam sve vise allija na haomi... toliko od mene :) neka doda jos neko ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja sam na zenedaru,i i ima pomalo srba,dosta hrvata i slovenaca. nije los skup ljudi. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Ko na Haomarush-u nije igrao, taj ne moze da kaze da je igrao WoW. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 yap and tasted its dark dark side ! :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja sam igrao na haomarushu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts