Jump to content

Jedan lep topic za lepu publiku

Recommended Posts

Topic skrece u zabavno, samo se jos drasko kurobeca i objasnjava se [:D]

\o/ Go Drale! [:D]

Zlajooooo \o/ [:D]

Sta bi predki rekli? Ts ts ts [:D]

De1, ako napises u svom sledecem postu, nedvosmisleno, da je hitler bio bolestan covek, da je nacisticka ideologija zlocinacka, da je premoc bele rase laz za mase i pokrice za pljacku, al svojim recima, argumentovano, poverovacu ti da nemas nikakve veze sa nacistima... [:D]

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja znam resenje

de1-ova hackerska grupa je ustvari napravila masterplan

da on napravi ovde topic i kao krene neka rasprava o gayovima i dok svi mi ljudi sa net-a obracamo paznju na ovaj topic ,oni za to vreme kradu zvake iz supermarketa.

:o :S

Ja mislim da si ih Killy totalno provalio! [:D]

/salute [|)]

<iMike> the bible should be rewritten to more common language

<DigDug> yeah, like c++ or perl

<D1> in comic book form

hum... ovako neka hakerska grupa? :D

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

@LaG

Stobom necu da se svadjam, ti si jaci od mene, koliko se secam iz ranijih spika imao si i negativan broj postova od nekoliko desetina hiljada. Mene moji naucili da ako naletis na profesionalca u nekoj struci, u tvojoj bi to bilo spam i troll kategorija, obavezno se povuci da se postedis neprijatnosti.

kakve veze imaju negativni postovi?

nisam ni hteo da se svadjam sa tobom

samo sam napisao shta sam napisao

a to je da si prozvao nekoga za loshu osobinu koju i sam posedujesh

shto ti, realno, oduzima pravo da ga za nju prozivash

neka osoba glupak hehe

Nije nego mi daje. Poznaj sebe i znaces druge. A to u vezi postova je cisto da skrenem paznju na cinjenicu da si dosao mene da vredjas a ne da ucestvujes u diskusiji, istini za volju, koja je odavno presla u spam i "lololol rolfcopter predci" sto se cesto desava.

A ja nisam ipak toliki ekstrem, ja biram teme u kojima iznosim misljenja, mohi za svaku ima svoje misljenje.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Nije nego mi daje. Poznaj sebe i znaces druge. A to u vezi postova je cisto da skrenem paznju na cinjenicu da si dosao mene da vredjas a ne da ucestvujes u diskusiji, istini za volju, koja je odavno presla u spam i "lololol rolfcopter predci" sto se cesto desava.

A ja nisam ipak toliki ekstrem, ja biram teme u kojima iznosim misljenja, mohi za svaku ima svoje misljenje.

Kako mislish da te neko shvati ozbiljno, kad imash avatar u nekom neobjasnjivo wicked-smesnom fazonu, ono procitam tvoj post, malo mi skrene oko u levo i umrem od smeha, kao sad... [roflmao]

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Kako mislish da te neko shvati ozbiljno, kad imash avatar u nekom neobjasnjivo wicked-smesnom fazonu, ono procitam tvoj post, malo mi skrene oko u levo i umrem od smeha, kao sad... [roflmao]

Nije to bre avatar to sam ja ... cela slika je ta faca sa rukama koje pucketaju. Da je animacija cula bi se i tema iz Adams Family.

Mozda si u pravu. Mozda promenim izgled, jareca bradica, naocare i zamisljen pogled. Ali i tad bi bio smesan. Kruzi prica da u trenutku kad sam stvaran, matori se setio veoma smesnog vica. Mislim da moja slika kad sam bio beba stoji u centru za bracno savetovanje kao upozorenje.

ae ispricaj mi u cemu je fora, i ne stavljaj smajlije u postovima, avatar does the job

Ma to ti je stara forum fora za spamere. Tamo u mracnim predelima interneta gde forumi nemaju ravnosne admine i moderatore, gde clanovi mogu da rade sta hoce, spamer odgovara samo sa +1. Plus jedan post na svom post countu. Malo internet istorije. A posle kazu nije RUR edukativan medij.

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Nije to bre avatar to sam ja ... cela slika je ta faca sa rukama koje pucketaju. Da je animacija cula bi se i tema iz Adams Family.

Mozda si u pravu. Mozda promenim izgled, jareca bradica, naocare i zamisljen pogled. Ali i tad bi bio smesan. Kruzi prica da u trenutku kad sam stvaran, matori se setio veoma smesnog vica. Mislim da moja slika kad sam bio beba stoji u centru za bracno savetovanje kao upozorenje.

Ma to ti je stara forum fora za spamere. Tamo u mracnim predelima interneta gde forumi nemaju ravnosne admine i moderatore, gde clanovi mogu da rade sta hoce, spamer odgovara samo sa +1. Plus jedan post na svom post countu. Malo internet istorije. A posle kazu nije RUR edukativan medij.

pa neki likovi nisu fotogenicni, a taj +1 bi ti bio dobar podpis

btw

+1 [:D]

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

To ne menja cinjenicu da su maltretirani i jedni i drugi bez realne osnove sto je bitno za ovu diskusiju to zbog cega su maltretirani je nebitno mislim ajmo bolje argumente jbg hteo si zdravu diskusiju ... Sto se tice afirmacije ... pa 99% ovog foruma (ajd ostavio sam 1% za zene i mozda ponekog normalnog) ide okolo i sere kako su jebali. Sto to mora svet da zna? Poenta je da ljudima to ne smeta al im smeta kad dva muskarca kazu da su se jebali, a mene zanima zasto?

Nisi napomenuo al sam osetio da je veoma bitno navesti da ljudi to ne rade da bi vama kojima to smeta pljunuli u lice vec zato sto su takvi jednostavno i takvi trebaju biti prihvaceni ...

Ne znam za vas al ja znam da na moje sexualno opredeljenje nisu uticali matorci, a poenta price da su svi gejevi danas iz hetero porodica je ta da su oni odrasli po vama u "normalnim" uslovima i ipak su gay. Druga stvar ovde je to sto kazes da su svi uglavnom probali heterosexualne odnose pa onda presli na homosexualne, pa to je uticaj sredine ... sredina ih natera da krenu "normalnim" putem ali tek kad probaju skapiraju da to nije ono sto oni zele. Sto ce reci dete koje bi odraslo u gej porodici bi isti tretman imalo tj bilo bi forsirano niz heterosexualni put zato sto roditelji/staratelji imaju mnogo manji uticaj od sredine ... Meni je btw interesantno da vecina misli kako ljudi postaju gejevi zbog nekih svojih nedostataka/devijacija, a ne zato sto se jednostavno tako osecaju ... to im je u srcu jbg isto ko sto se tebi recimo dize na ribe nekom liku se dize na tipove samo u godinama kad dozivljavas prvo sexualno iskustvo to priznati i sebi pa i drugima u danasnjem drustvu je jako pogubno stoga i vecina odluci prvo da proba sa suprotnim polom ...

Ok ja sam bio na dve zurke zato sto su me na dve zurke zvali i bilo mi je super isto tako sam hiljadu puta bio sa mojim gej drugovima uveche u gradu po zurkama/klubovima i bilo mi je super. Mene sad zanima kako si se ti nasao kompetentan da mi pricas kako nisam iskusio nista i kako ne vidim svetlo, tj zanima me to tvoje silno iskustvo posto mi nisi odgovorio na pitanje zasto sve to zamisljas kao "blue oister" klub sa muskarcima u latexu, kozi i pandurskoj opremi kad u stvari nije tako i to sam video.

Sto se tice usvajanja ... pa experiment je dati klincima glupavim dete u ruke tj nije experiment posto se zna rezultat ... katastrofa ... Jedini problem koji ja vidim u tome da gej par usvoji dete je osuda okoline tog deteta ili jos gore neko lazno sazaljenje i slicne gluposti koje su rezultat odnosa vecine ljudi prema tome zbog cega ja i kazem da ljudi treba u potpunosti da ociste svoj mozak bilo kakvih predrasuda prema tome a ne samo da se pokriju tolerancijom ...

dakle, ja ne podrzavam maltretiranje ni po kojoj osnovi, ali su rasne podele i sexualne babe i zabe, na to sam mislio. jebi ga meni je nekako nemerljivo da uporedjujes ropstvo i "progon" zbog pogresne sex orijentacije ... niko ih nije dirao manje-vise, nego je sad demokratija u fazonu gde manjina diktira vecini, pa misle da imaju neke sanse da ucine po pitanju nekih stvari koje su za moj pojam juce im pale na pamet, a da nisu, ponavljale bi se kroz istoriju do sad i realno bi ispalo da ih hetero vecina opresira, a nije tako. niko im nije dirao ljudska prava, koliko ni ostalima, sem agresivnih ekstremista koji ionako svima drkaju prava bilo koje vrste ... cak su kroz istoriju imali svoje highlightove ... zajedno sa matrijarhalnim drustvima ...

i velika je razlika izmedju zajebancije po ruru i eventualnih reckica na krevetu (za koje ne verujem da ih stvarno ima) i javnog protesta protiv neprihvatanja i to ne toga da su oni pederi i da li postoje, vec da bi dobili prava neke vrste. ja imam zajebanciju sa mojim gej drugarima/drugaricama da li su oprali ruke pre rukovanja ... i nisam ih odbacio zbog toga sto su gej vec neki od njih mene sto sam ih isprozivao na tu temu ... jednostavno neke znam predugo da bi sad krenuo da ih gledam "novim ocima"... samo to licno shvataju, a meni je to isto kao da li sam nekod drugara zajebavao kad je poslednji put kresnuo ... ako to nije kompleksaski, onda ne znam sta je ... mislim da oni treba da izadju prvo na kraj sa takvim stvarima pa tek onda mi zarez ostali ;) zato imam takav stav prema njima sto se toga tice i njihove afirmacije ... realno me boli kurac kad i da li ce izaci na kraj sa time, i da li ce dobiti "prava" neke vrste ... ja cu se boriti za to da je to devijantno, iliti protivprirodno tacnije, i da im se uskracuju "prava" koja oni hoce ...

pitanje je da li su normalni uslovi gde su oni odrastali, i da li postoje ti normalni uslovi, i zasto su stvarno postali ... to nisam kompetentan da raspravljam, i sve pisem iz licnog iskustva ... recimo tri geja koja znam gade se svoje keve ... a realno na sexualno opredeljenje, kao i opredeljenje bilo koje vrste, najvise utice odrastanje u porodici i sve ide odatle i zavrsava se tu ... ja ih smatram slabicima sto su krenuli, ako su stvarno "gejevi u dusi", prvo putem hetero partnera, to samo znaci da instinktivno znaju da nesto nije u redu sa njima, a ne sa svima ostalima ...

sto se tice odrastanja u gej porodici i hetero smeru vaspitanja, to je kao da si reko dete iz bogate porodice ceo zivot ima trip da postane siromasno ... daj malo se spusti na zemlju ... jebi ga u najmanju ruku tako se vaspitavajuci bi bili bi ... i za mene svi ti koji su sposobni da im se digne na suprotni pol a krenu kasnije u pederastiju su bi. i to mi je vec potvrda da ne znaju sta su i koja im je zaista sexualna orijentacija ... pa nesto im kvrcne u glavi i krenu nekom cudnom linijom "logike"... jebem li ga ja to ne mogu da dokucim tu privlacnost za isti pol pa da me ubijes ... ne verujem da moze od malena da ti se dize na suprotni pol a da budes gej ... to nije gej, jebi ga, i to nije osecanje koje te prati da si gej ... znam i primere promasenih hetero prilika gde krece prezir i presalt na gej varijantu, sve u fazama prezir, latentnost i otelotvorenje gej varijante ...

i pricam price koje ja znam i objasnjenja koja sam cuo iz njihovih usta, a za tzv. "genetske" odn. rodjene jos nisam cuo ili upoznao ... pravo da vam kazem ne verujem ni da ih ima ...

to za dve zurke ne treba da budes bukvalan, jednostavno imam misljenje da imas svoju glavu da zakljucujes i dovoljno pronicljivosti da vise shvatis u njihovoj sredini, a ne u spoljasnjoj, gde su kontrolisani uslovi ponasanja, da ih upoznas tamo gde nema pretvaranja, pa tek onda da razlucujes da li je ono sto pricaju istina ili se samo tako predstavljaju da bi zadovoljili neki deo svoje licnosti i primili odobravanje za svoje sexualne postupke :) i ne zamisljam blue oyster klub, bio dovoljno puta po gej klubovima po bg-u i video na delu kako im je istripovano sto imaju hetera u drustvu i kako krece promena ponasanja... i nisam ti rekao da treba da iskusis kojesta i vidis svetlo ... demagogu :)

eksperiment na deci je svejedno, da li postoji opresivni faktor ili ne ... da li bi bio spreman da das potpis za njihova "prava" sutra i da rizikujes 50-50 posto sansi da ispadne sve kako treba a neciji (multipla) zivoti su u pitanju, pogotovo beba ili dece u nekom dobu ? da ne pricam da nema vracanja na prethodnu poziciju ... a obicno ljudi jos za zivota vide posledice svojih dela ... koja obicno imaju generacijski odraz :(

Yevod, ti u svom genetskom kodu nosis sposobnost da budes sve i svasta

prenatalna izlozenost raznim uticajima ti je dala potencijal za bar jos toliko razlicitih "stanja" tokom zivota. Sredina te oblikuje svaki dan. Ne mozes da upres prstom u faktor i da kazes "eto to je" jer zapravo nije nista odredjeno, ljudi gube i razvijaju interesovanja u toku zivota i seksualnost je sve drugo pre nego "poziv na parenje" ili "blud" po crkvenom ucenju, seksualnost povezuje osnovne i vise mozdane funkcije na jedinstven nacin i ne moze se degradirati iskljucivo na nauceno ponasanje ili biohemiju, poenta je da ne mozes da znas sa pouzdanoscu da je nesto "neispravno" bez dokaza... misljenje ili utisak nisu dokaz

Failsafe. Zadrti homoseksualci ili da ih tako nazovemo "anti-strejt" orijentisana i ozlojedjena manjina medju njima ne mogu da dobiju dete na staranje. Sa druge strane hetero parovi mogu da naprave dete i da ga odgaje sa mrznjom koju ce ono posle da prosipa po forumima, i ne mora da bude mrznja prema homoseksualcima, mozes da biras, jevreji, cigani, crnci, belci, azijati... prosto fantasticno koliko malo ljudima treba da pocnu da mrze...

Elem, poenta je da normalan gay par nece da vaspitava svoje dete da "bude gay" u inat onima koji su ih terali da ne budu...

Postoje "gay" zivotinje i normalno se razmnozavaju, jer zivotinje nisu zapravo "gay" ili "strejt" i nemaju pojma da ljudi mogu da se dele prema "seksualnoj orijentaciji"...

:) Brate ko da sedimo ispred diskonta sa pivom u ruci e to ovako zvuci, bezazleno i roflmao ono zanimljiva spika a koja je poenta ? :))))

Gresis, ovaj gresis, ako mislis na naciste oni su i jedne i druge maltertirali zbog "cistote rase" i tu se diskriminacija ne razlikuje, isti motivi, ista zlodela

edit2: ovo sam propustio:) Nije to "natrljavanje na nos", to je jednostavno oblik prostesta, nisu morali da se obuku kao cirkus nakaza ali sa druge strane i medju hetero populacijom uvek ima egzibicionista i budala koje hoce licnu promociju kroz odredjena drustvena pitanja... ti za tu paradu brate nisi ni cuo dok hitlercic nije nasao za shodno da ti skrene paznju, jel shvatas sta hocu da kazem, tvoj stav "nejebavanja homoseksualaca" je sasvim korektan kao model odnosa prema njima, nemoj da upadas u zamku pojedinih da moras da se "odredis" prema njima i da se "svrstas", jer pravo da ti kazem izbor nije bas najbolji...

duhovnost i homoseksualnost nisu cak ni na istoj skali a kamoli da budu nepomirljive kategorije, ta toliko svestenstva je homoseksualno samo bira aseksualnost kao alternativu "grehu"

To nije eksperimentisanje, dete dajes paru adekvatnih staratelja...

Ovo prvo nema veze sa mozgom, sem ako razmisljas kitom, ispade da ne razumes ljudski seksualnost dalje od "metanja u rupu" sto realno moze svaka budala... kao i da napravi dete...

Ako ti nesto nije jasno, ti se raspitaj i informisi, kao sto sam ti rekao gore utisci i razmisljanja makar bila i naglas nisu nikakav dokaz za ili protiv vec samo unose nepotreban "materijal" u diskusiju

edit : vaistinu, predki pomagajte puko quote sistem :))

nisam ni upirao prstom, vec sam rekao da je potrebna kombinacija faktora izlozenosti da bi se ispoljili/zadovoljili neki uslovi, matematicki - potreban i dovoljan uslov. izvinjavam se ako nisam po neki put dovoljno jasan, ovaj post-odgovor format me zbunjuje jer ljudi niti me znaju niti mogu da prate tok mojih misli, pa odatle konflikt i nerazumevanje, niti sam navikao da pisem ovoliko a jos manje koncizno i razumljivo :)

a kao odgovor na nauceno ponasanje i biohemiju, ja sam dodao u nekom prethodnom postu da sexualnost/orijentacija prozililazi i iz duha i emocija, sa vec pomenutim mentalnim i fizickim stanjem.

ok, da se ne vredjamo po religioznoj osnovi, verovatno vas gomila smatra kako je to "gledas ko konj" faktor, ja smatram da iz neznanja i sturog informisanja ljudi na to tako gledaju. smatram i uveren sam da religiozno ucenje, pravoslavno u mom primeru, koje nije od malena cisto da napomenem, daje siru viziju zasto je nesto i kako do toga dolazi. daleko od toga da sam ja predstavnik i primer pravoslavlja, da ne mislite da ono sto ja mislim i kazem da je misljenje i stav pravoslavne crkve. i molim da ne poistovecujete katolicku crkvu i njen odnos prema gej populaciji sa pravoslavnom crkvom ...

mrznja samu po sebi opravdava, to joj je i cilj i sredstvo, ali ne kapiram kakve to ima veze sa gej vaspitanjem, jer ne pricam u tom quotu o mrznji, pride i pise da je to banalizovano misljenje da bi se pokazalo kuda takvo vaspitanje vodi? ako hoces demagoski da raspravljamo, mozemo to raditi umesto odgovora na pitanje, postavljanjem novih pitanja ... i niti je to failsafe, niti izuzetak koji proverava pravilo ...

poenta je da ce gej par vaspitavati dete da je gej ok, sto je protivprirodno, samim tim i 50-50 posto sansi da uzgoji geja. nazalost danas je dekadentnost trend i tezi daljoj dekadentnosti ... procitaj odgovor mohiju za eksperimentisanje na deci :)

sto se tice gej zivotinja, nadam se da razumete da ne mogu da baratam sa rekla kazala :) iliti postoje ali ne znamo/secamo se koje su ... nesto bas nisam sposoban da verujem na rec ljudima bas sve, volim da se uverim sam i proverim sto kazu :)

mozemo i uz pivo da raspravljamo o ovome :) ali ne radi se o tome, potrudi se da procitas prethodne postove i prati fabulu radnje ;)

mislio sam na kju klux, ali generalno o i o takvim ekstremistima kao sto su nacisti, da. procitaj odgovor gore mohiju :)

cuo, gledo na hrtu, imam kablovsku, net, reagovanja medju ljudima kojima se krecem i novinama koje pisu o tome, i daleko da sam automatski iskljuciv ili mi neko diktira misljenje po tom pitanju, jer ih gledam sa dozom sazaljenja, a ne mrznjom. za mene je to bolest i degradacija. informisem se za takva pitanja jer me zanima dokle njihov "pokret" je stigo u napredovanju svojih "ideja", itd pitanja vezana za njih i slicne globalisticke tendencije :) a sto se tice mog izbora, samo je moj i nikome ga ne namecem :) a sad da li ti mislis da je to dobro, to ostavljam tebi na savest :)

ti mesas coveka koji nosi mantiju, njegovu ogrehovljenost, i ucenje crkve, koje je odraz duha i duhovnosti, samilosti, utehe, mogucnost pomilovanja i pokajanja, ali i izvor snage i volje da se premoste prepreke, greh i potrebe telesnog, i da to dolazi od Boga a ne ustanove (da ne kazem institucije, jer nije) ili coveka koji nosi mantiju, i imas konfliktno misljenje o hriscanskoj crkvi, prema tome tako i rezonujes kao nedostatak tvom osecaju pravde, ako sam dobro shvatio ... mislim da sam pojasnio tamo negde gore uticaj duhovnosti u sexualnosti ... a da je to u suprotnosti odn. manjak sva ta cetiri stanja (fizicko, mentalno, emotivno i duhovno) dovodi do nekakve devijacije u samom delovanju bica pa izmedju ostalog i homoseksualnosti ... alternativa tj. suprotnost grehu je sloboda od njega a ne sloboda ciniti ga.

po meni adekvatan par nije gej par ... tu se moze raspravljati da li sam ja u pravu ili ne, ali da je to ok i dobro, to bi postojalo i-haaaa odranije u istoriji a ne tek sad bilo pokrenuto pitanje, kad je nekako zgodno ispalo da sve sto je dekadentno da je u modi, svidjalo se to tvojem vidjenju sveta ili ne :)

haha zato meni sve vreme licis na uncle festera :) bez uvrede :)

@ignis

ok samo da pojasnim sebi neke stvari u glavi :)

to glasanje mi lici na ono njihovo predjasnje da li ce govoriti nemacki ili engleski u svojoj novooformljenoj drzavi, gde je jedan glas pretekao za engleski "izdjidan"

izgleda da im se ta glasanja bas lobisticki ponavljaju ...

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

brate yevode??? ti dostojevski mladji burazer? 'bote... ovo je fakin hilerious... a pogotovu de1rektumov poslednji post gde kazhe kako svi prichaju o tome kako su gej ok i da su oni gradjani ko i svi drugi.. get a fakin lajf mejt.... ili bolje... rurovski onako... idi shutni se u glavu... mozhda i proradi... sa tretje strane.. shto se tiche celog frikin topika... chinjenica je da ima sve vishe i vishe onemotjalih mladitja koji ne znadu shta tje sa sobom i prosto naprosto im 'prirodno' da predju u homoseksualce.. ajte molim vas...

i josh jedan odgovor na ovaj topic.. Srbija bato...

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

brate yevode??? ti dostojevski mladji burazer? 'bote... ovo je fakin hilerious... a pogotovu de1rektumov poslednji post gde kazhe kako svi prichaju o tome kako su gej ok i da su oni gradjani ko i svi drugi.. get a fakin lajf mejt.... ili bolje... rurovski onako... idi shutni se u glavu... mozhda i proradi... sa tretje strane.. shto se tiche celog frikin topika... chinjenica je da ima sve vishe i vishe onemotjalih mladitja koji ne znadu shta tje sa sobom i prosto naprosto im 'prirodno' da predju u homoseksualce.. ajte molim vas...

i josh jedan odgovor na ovaj topic.. Srbija bato...

Sa pravne strane ti ne mozes uskratiti nekome prava iako je gay, to je kao sto kazu sexualna opcija, mi ovde pricamo o gay brakovima, paradama i fanaticnom propagiranju toga, to je problem.

A ti praktikuj taj rurovski tretman pa se sutiraj da ti proradi mozak.

SCJP.png

Ja ne znam zasto se ovde jos rasrpavlja o ljudima koji su gay kako su oni skroz ok, pa dobro tu nema dileme oni su isti kao i svi drugi gradjani drzave, mi govorimo o paradama i usvajanju deci...

Cekaj, ako su isti kao i svi drugi gradjani drzave onda kao i svi ostali imaju pravo na usvajanje dece, zar ne? Takodje, koliko je meni poznato ni jednom gradjaninu ove drzave nije zabranjeno da pravi parade.

Sa pravne strane ti ne mozes uskratiti nekome prava iako je gay, to je kao sto kazu sexualna opcija, mi ovde pricamo o gay brakovima, paradama i fanaticnom propagiranju toga, to je problem.

Pu bedak, ne mozes nekome da uskratis prava iako je gay... Sve se moze kad se hoce, samo na srecu ovo drustvo jos nije zapalo u taj stadijum, ali kako smo krenuli i kako neki ovde propagiraju, nismo daleko od toga da nekome uskracujemo prava zato sto su gay, zato sto su hrvati, zasto sto su jevreji, cigani i sl.

Heghlu'meH QaQ jajvam