Shekk Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Sve u svemu, ova planeta je jebeno uzasna, vreme je za Veliko Crveno Dugme. ← DAMN YOU KRUKO! ITS NOT A REAL BUTTON!!! I ALMOST BROKE MY MOUSE !!!! AAAAA ... MUST..RESIST...URGE.... TO... CLICK CLICK CLICK CLICK One vote for "Ruskinje" :P @Lag Ok priznajem da sam ponekad zamoran al ne mozes da ocenis osobu na osnovu 10 postova, ako to budes tako radio uglavnom ces gresiti. Al i ti si Srbin pa sve provalis odma i sve znas, zar ne. ;) Mozete vi pobeci iz Srbije ali ne moze Srbin pobeci iz vas to je main problem ovde. Sto se tice topica ja bih cak dozvolio brak gay parovima jer ako zelimo tu demokratiju, a brak je zajednica ljudi, mozemo slobodno dati pravo njima da budu u toj zajednici, ali bi zato parade, usvajanje dece i uopste propagiranje toga zabranio. Nema potrebe da se propagira, kako Drale kaze, devijantno ponasanje^1 koje odstupa od neke socijalne norme kojom se ponasaju svi u zajednici^2. Meni licno ne smetaju^3, cak sam bio prinudjen^4 da radim sa jednim pripadnikom te populacije dok sam radio na osposobljavanju racunarskog centra na mom fakultetu. Jedan pripadnik te populacije^5 je tamo sluzio civilno vojsku pa sam morao da ga uputim kako se radi sa doticnim softwareom jer sam ga ja pisao. ← 1 - to nije pona Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 bez da ulazim da li je gej ok ili ne, normalno, bolesno, sta sve ne... zar ne bi onda recimo i pedofile mogli da podvedemo kao seksualnu manjinu ili vec sta... ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 bez da ulazim da li je gej ok ili ne, normalno, bolesno, sta sve ne... zar ne bi onda recimo i pedofile mogli da podvedemo kao seksualnu manjinu ili vec sta... ? :) ← Ne. Ako ne shvata Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 овакве расправе се периодично овде понављају и исти људи периодично износе своја иста мишљења, тако да не видим поенту. Мохи, кад слушам твоју аргументацију све сам сигурнији да бих притиснуо оно црвено дугме само да ми се укаже прилика, да сви одемо у пизду лепу материну, па макар горео у паклу због тога. бубашвабе су бољи господари Земље од нас. и Рим се сигурно, у својој декаденцији и богатству које им је излазило на нос, који је владао целим тада познатим светом, бавио сличним питањима баш пре него што су га прегазили варвари који нису знали ни да пишу. у ствари, погледајте историју, не треба нам црвено дугме, природа, као и друштво, је диван и савршен механизам, и сваки пут кад неки њен део почне да нарушава равнотежу, равнотежа се поново сурово и неумитно успостави. тако је било одувек и тако ће бити. педери и либерали, уживајте док можете, ваша лабудова песма улази у финале! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 bez da ulazim da li je gej ok ili ne, normalno, bolesno, sta sve ne... zar ne bi onda recimo i pedofile mogli da podvedemo kao seksualnu manjinu ili vec sta... ? :) ← pedofilija i homoseksualnost su dve jako razlichite stvari Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 @LaG i "Grupacije i opresija istih bs" Zaboravio si da pomenes da je sve to isprepletano. Kruko kao klaber, juri da mlati Ch1zru metalca i D1a radikala. Ch1zra metalac bije Kruka klabera i D1a radikala a D1a radikal prebija Kruka klabera i Ch1zru metalca. Svako ima nesto protiv one druge dve grupe koju si ti pomenuo. Priroda stvari i logicki je da ako vec postoji grupa pedera postoji i grupa ant-pedera. Ravnopravnost. LaG, pazi sad veoma je vazno, upali televizor, procitaj novine, prelistaj internet stranice. Ceo svet je postao progay, imas na MTV-u emisije posvecene pederima, malo po malo drzave dozvoljavaju brakove medju pederima. Mogu da usvajaju decu. I pored toga za tebe su pederi neprihvaceni, zive u bojazni i samo sto nisu izumreli zbog nas ostalih. Bravo, da mi je neko pricao da postoje osobe koje mogu da kazu toliko politicko korektnih sranja iz cisto modnih pobuda, rekao bih mu da laze. Znam ja da je to u modi ali malo si ga preterao. Jos kazes da bezis, ali nadam se da ne bezis zato sto su pederi u nevolji i zato sto ti to smeta. Nadam se da imas plemenitije razloge kao zelja za boljim zivotom i pogodnostima, jer ako bezis samo zato sto ovde nije u modi biti peder onda .... @mohi Gresi u toj tezi da je 90% pedera na svetu a mi manjina i dalje bi bilo pogresno biti peder jer PEDERI NE MOGU DA IMAJU DECU SA SVOJIM PARTNEROM. Da si rekao da je reprodukcija moguca samo ali SAMO izmedju dva ista pola, obrnuta situacija, znaci musko-musko i zensko-zensko onda bi zensko-muski odnosi bili divijantni i pogresni jer ne sluze svrsi a to je reprodukcija. Kao sto je i trpanje zivotinja,mrtvaka,dece,lutaka itd. pogresno, nema svrhu osim bolesne zelje za sexualnim zadovojstvom. Gey parada ? Zasto ne onda BDSM parada ? Parada Lutaka ? Parada cobana i ovaca ? Sve je to isto, i sve ce to da bude isto. Za kojku deceniju sve logicke norme ce da izblede. Vec vidim MTV sa svojom novom emisijom "Farm date" gde spajaju americke farmere sa ovcama sa drugih farmi. Ili tako neka divijacija. Nisam tolerantan ? Daj mi svrhu pedera u evoluciji i bicu. Daj mi razlog njihovog postojanja. Prosto. Ako nisi u mogucnosti da predjes preko "Nije cool mrzeti pedere", "Ti si fashista", "Radikalu", "Zbog tebe i tebi slicnih odlazim iz Srbije" ti nemas sta da kazes vise na bilo koju temu jer nisi u mogucnosti da opravdas svoje stavove dalje od trenda da je biti peder dobra stvar i ti si moderna, siroko umna osoba ako podrzavas pedere. Toliko. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 killy izostajes u onoj grypi :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 realno, ove lezbejke (hardkor lezbejke) su takve lopate da nemam rechi, fala bogu pa sve dobre ribe vole kurac. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 [rant] Nesto sto je rekao pesma me zamislilo. Jer vam nije cudno sto su strasno ruzne ili debele ili oba devojke ili lezbejke ili goticarke ili metalke ili neka druga bunt grupacija koja prosto vice "GLEDAJTE ME,GLEDAJTE!!! JA SAM TOLIKO RAZLICITA OD VAS DA IMAM SVOJU GRUPACIJU!!! GLEDAJTE ME !!!" ? [/rant] Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) @seth fix Apsolutno je nebitno dal mogu ili ne mogu da se reprodukuju poenta je kako bi ste se vi osecali ali fora je u tome sto se vi ne biste osecali zato sto bi isli kud i ostatak krda ... Ok ne vidis svrhu postojanja gay-eva u evoluciji u postojanju .. koja je svrha kondoma? kontraceptnivnih sredstava? Ti ces da jebes samo kad budes hteo da imas dete sa svojom zenom ? ok tvoj izbor ali ako ces da negiras postojanje gay populacije na osnovu toga da je to samo fizicko zadovoljstvo onda moras biti i protiv danasnjih hetero sexualnih trendova i to postujem ali sumnjam da je to slucaj sa bilo kime na ovoj diskusiji. Btw ti trendovi su jebanje izmedju dece od 14 dina pa navishe iz chistog fizickog zadovoljstva ... To da su goticharke ili lezbejke ruzne je problem u tvom mozgu ... tebi bi verovatno najgori gabor bio vrh riba kad bi je obukli kao britni spirs ... Postoje ljudi na ovom svetu koji svoj zivot ne podredjuju svojim komplexima ... Moze da ti se ne svidja njihov stil ali reci da je cela ta skupina ljudi koji "izgledaju drugacije" ruzna je ravno uzrastu od 3 godine. postedit: Zaboravih da kazem ... to "popularizovanje" homosexualizma na tvu je u najboljem slucaju izfeminizirani govor, gestikulacija i poneka serija koju pritom smatraju extravagantnom, a realno je smesna i nema nikakvu dubinu same teme homosexualizma. Opet cu reci problem je sto vas tolko svrbi to "gay" ili "homo" da cak i u malim kolicinama vam smeta mnogo. Btw c1zra metalac ne gadja kruka klabera kamenjem kad ovaj pusta ziku na okupljanju na trgu recimo i ne mozes da poredish to ... Edited June 27, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 zashto na svakih 3 meseca moram da chitam iste hejtove od istih ljudi ... mohi ti preuzmi ovaj topic, a ja cu sledeci za 3 meseca :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 killy izostajes u onoj grypi :) ← ali ali ali ... ja nisam gay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 @mohi Nije poenta? Kondom ? Pilule ? Bravo, znaci toliko o tome. Argument je da sex izmedju muskarca i zene koji koriste kontraceptivna sredsta i sex izmedju xomoseksualaca je ista stvar. Ni jedan ne sluzi mom argumentu , reprodukovanje i produzetak vrste, pa je zato isti,jel tako? OK, u pravu si, totalno ista stvar. Jedina razlika je da na kraju sex izmedju muskarca i zene vodi produzenju vrste. Tvoj sledeci argument je da i pederi mogu da imaju decu putem vestacke oplodnje i surogat majke. Da rasclanimo. Musko-muski par zeli dete i nalazi surogat majku za isto. Jedino ako se odluce za dva deteta, znaci da genetski materijal od oba muska roditelja bude iskoriscen za nastavak vrste i obogacivanje genetske raznovrsnosti medju ljudima to ima neke svrhe. Da se odluce za jedno dete, znaci jedan muski roditelj i jedna surogat majka jednako jedan genetski potomak, to znaci da drugi muski roditelj nije preneo svoje genetski materijal na sledecu generaciju i samim tim je osiromasio genetsku skupinu. Isto vazi za zensko-zensko zajednicu. Bio je slucaj u proslim vekovima da se u kraljevskim porodicama vencavaju osobe iz iste genetske grupacije. To je dovodilo do bolesti, mutacija, deformiteta itd. Da se ostvari tvoja teza da 90% populacije bude homo racunam da bi se kroz 3 generacije toliko osiromasio genetski kod, da bi ljudska rasa krenula ka putu izumiranja. Drugo, nisu meni goticarke i metalke ruzne, stoko nijedna brdjanska. Cak mogu da kazem da ima primeraka koje bi rado doveo u kucu i bez malo srama pokazao roditeljima. Tvoja predpostavka da mi se svidja samo La Spears fazon je teska ali teska glupost. Cak vise doticnu i njoj slicne koje hodaju gradom bi samo u slucaju pijanstva ili nuzde. Imam vece kriterijume za buducu gospodju Fix. Procitaj sta sam stvarno napisao. Pitao sam, a u stvari nisam jer sam bio sarkastican, zasto devojke koje su ruzne,debele ili oba uvek ulecu u kulturne grupacije kao sto su goticari,vampiri,metalci i slicno. Ako nisi sposoban ili nisi voljan da prepoznas na koje grupe mislim onda si zadrt. Nisam rekao da imam nesto protiv muzike ili same kulture, vec protiv SMINKERA koji su na toj sceni samo zbog "GLEDAJTE ME,GLEDAJTE!!! JA SAM POSEBNA I DRUGACIJA". Odgovor? Zato sto su u tom dobu gde jos nisu otkrile svoj identitet. Joj ovog vikenda sam peder, sledeceg metalac, a sledeceg goth. Bravo,zbogom mozak. Ako ti smatras da je devojka ruzna u zavisnosti od toga sto nosi,zakljucak izveden iz To da su goticharke ili lezbejke ruzne je problem u tvom mozgu ... tebi bi verovatno najgori gabor bio vrh riba kad bi je obukli kao britni spirs onda si ti plitak a ne ja. Devojka je ruzna bila ona gola ili obucena. Cak i povrsinski lepe devojke su sposobne da budu najveci gabori na svetu. Sve je to stanje svesti. Moje,tvoje,krukove,da1ove,ivanove,itd.its. Ajd sad ti. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Ovakvi topici se periodicno ponavljaju jer mladi student prava koji se prima na popove i njihove besede, nema pametnija posla vec da kaci gluposti. Onda se tu javi par mladih homofoba, i par vec vidjenih. Ajde da pokrecemo ovakve teme na svakih godinu dana, ok. Znaci da se napravi redosled za : 1. pljujmo DS 2. Pljujmo Jevreje 3. Ispit + sumarrum 1 i 2 sa temom : Pljujmo Tadica 4. Pljujmo inostrance 5. Pljujmo Homitje 6. Pljunimo slozno po NVO I eto imacemo lepo ciklicne teme, a onda ce dei da poraste :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ALi moras priznati da su svi gore pomenuti od strane f4tso-a , veoma pogodni za pljuvanje, cak bi se usudio reci da su izvorno pljuvacki materijal. Sigurno necu da pljujem na familiju,drugove,ljude do kojih mi je stalo i koji nesto znace u mom zivotu. A to pljuvanje je moje misljenje koje nije usamljeno, jer: -RUR Forum sa svojom populacijom nije ceo svet -Grupacije na RUR Forumu nemaju nekog znacajnog uticaja van samog RUR Foruma Znaci ako vama smeta sto mi pljujemo po pederima,lopovima i nistacima, jedino sto je u vasoj moci je da nas sprecite da to i izrazimo na ovom forumu, kao sto je Lucky i rekao u drugom post-u na ovoj temi. Jer ako se vama to ne svidja a niste u mogucnosti da ucinite nesto drugo od gore navedenog a smatrate da smo De1,ja i ostali grupa kretena, ako si pusac zapali cigaru, ako si narkoma idi bodi vene a ako si alkos popi vlasu rakije i deri se na svet. Mozes i da me mrzis tiho i da me psujes preko monitora, mozes sa svojom bratijom da kujete planove ultimativne osvete ili da se nadate danu kada ce vasa vaziti dalje od ovog foruma. Do tada kao sto je neko meni na ovom forumu rekao posle neke slicne rasprave, fafas mi kobas ali kolektivno. Nema mnogo zato bez guranja. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Sta je onda oralni sex i gutanje sperme ? lecenje od raka dojke ? Daj ne bulazni ... a pritom zasto oba roditelja moraju imati svoj genetski trag u detetu ... lepo sam rekao u onom postu gore ... vecina vas nikad ne bi nasla dovoljno dobrog u dusi da prihvati usvojeno dete kao svoje. Ako sad krenes sa spikom sta bi bilo kad bi svi bili homosexualno opredeljni rekao bih ti zemlja bi postala lepse mesto za zivot aka smanjila bi se kolicina virusa ove planete ... I ne vidim poentu ovog tvog razvlacenja sustine na nebitne gluposti ... bole me uvo za reprodukciju ja ako ne budem mogao da imam dete sa osobom koju budem voleo bolece me uvo za produzetak vrste (preskocite smaranje .... mislio sam na zhensko koje ne moze da ima decu ali sam rekao uopsteno zato sto je prica o homosexualizmu) E sad zasto kazem da ste ti dei i ostali homofobi gomila kretena je zato sto mrzite nesto sto vas ne dotice, Zamisli ides i vidis slona kako jebe zirafu i nastavish da shetash i bole te uvo zasto ? zato sto te ne dotice ... Lepo je shek rekao ne moze da me nervira nesto gde sebe ne prepoznajem pa vi sad meni recite zasto vas nervira to tolko? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ALi moras priznati da su svi gore pomenuti od strane f4tso-a , veoma pogodni za pljuvanje, cak bi se usudio reci da su izvorno pljuvacki materijal. Sigurno necu da pljujem na familiju,drugove,ljude do kojih mi je stalo i koji nesto znace u mom zivotu. A to pljuvanje je moje misljenje koje nije usamljeno, jer: -RUR Forum sa svojom populacijom nije ceo svet -Grupacije na RUR Forumu nemaju nekog znacajnog uticaja van samog RUR Foruma Znaci ako vama smeta sto mi pljujemo po pederima,lopovima i nistacima, jedino sto je u vasoj moci je da nas sprecite da to i izrazimo na ovom forumu, kao sto je Lucky i rekao u drugom post-u na ovoj temi. Jer ako se vama to ne svidja a niste u mogucnosti da ucinite nesto drugo od gore navedenog a smatrate da smo De1,ja i ostali grupa kretena, ako si pusac zapali cigaru, ako si narkoma idi bodi vene a ako si alkos popi vlasu rakije i deri se na svet. Mozes i da me mrzis tiho i da me psujes preko monitora, mozes sa svojom bratijom da kujete planove ultimativne osvete ili da se nadate danu kada ce vasa vaziti dalje od ovog foruma. Do tada kao sto je neko meni na ovom forumu rekao posle neke slicne rasprave, fafas mi kobas ali kolektivno. Nema mnogo zato bez guranja. ← vase pljuvanje po svakom ko se razlikuje je nacin da pobegnete i u svojim ocima smanjite sopstvenu nemoc i slabost i ogorcenost nepravdama na koje smo svi mi nazalost navikli Mislis da dalaj lamu/rokfelera/mudrog shamana/iskrenog popa/iskrenog fratra/iskrenog imama zabole da iznosi olako stavove i da pise po forumu drugima da mu saftaju kobas, i pri tom ima nameru da ga neko shvati ozbiljno? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ololololo vise riba za "nas"!!!1111 :))) pih nisam dobar u ovome, Lag preuzmi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Cekaj bre, kako smo dosli od prihvatanja pedera u JAVNOSTI i njihove gay parade do seksualnih preferensi i ostalog? Jer to, po tvom misljenju, meni smeta sto se dva tipa trpaju u slobodnom vremenu preko cinjenice da oni to moraju da objave celome svetu, znaci da naprave paradu gde ce da kazu da su oni dva tipa koji se trpaju? Bravo, ajde jos malo generalisi ili izvodi zakljucke u vezi drugih ljudi. Sama arhiva zna da nisi dovoljno to radio na ovom forumu. Opet si generalisao, plus sto si stavio sebe, o veliki mohicancu da si ti bolji od nas jer ti smatras da smo mi sto mrzimo pedere i lopove i nistake, najgori olos na ovoj planete i ono sto je pogresno u zemlji Srbiji. Mi smo neljudi, sigurno, jer smatras da nismo u sposobnosti da volimo usvojeno dete. Jer po tvom misljenju i nismo jer naravno mrznja prema pederima i ljubav prema usvojenoj deci ne idu zajedno. Mrzim pedere, ja sam losa osoba, znaci nisam u mogucnosti da volim tudje dete kao svoje. Bravo, opet generalise i stavlljas na nama ostalima neke svoje umisljenje norme i kriterijume. [dunja mode] bu da lo [/dunja mode] DA smo svi pederi , ljudska vrsta bi uzumrela kokosko glupa. Smanjila bi se kolicina virusa, naravno jer bi ljudi izumreli, o pametni i mudri, nepogresivi mohi. I nisu svi virusi polne prirode, cak njih je najmanje. Vece su sanje da umres od mutiranog gripa nego od SIDE. I ne vidim poentu ovog tvog razvlacenja sustine na nebitne gluposti ... bole me uvo za reprodukciju ja ako ne budem mogao da imam dete sa osobom koju budem voleo bolece me uvo za produzetak vrste (preskocite smaranje .... mislio sam na zhensko koje ne moze da ima decu ali sam rekao uopsteno zato sto je prica o homosexualizmu) Super, vazno je ono sto ti zelis mohi, sad da li ta osoba zeli da ima dete ili ne je nevazno. Wow, zena koju volim je sterilna, nije vazno sto zeli dete, necu da usvajam ili pravim decu sa drugom zenom da bi njoj ucinio, vazna je neka slika ljubavi koju ja imam. JA i ona, ako nema dece, nije vazno. Jupi. Tebe treba ubiti kao najsebicniju i samozivu osobu koja je posetila ovaj forum. Izvini ali kako me javni skup grupe pedera ne dotice ? On je javan , samim tim je namenjen da dotakne javnos. Ja sam javnost. Meni smeta. Jos neki glupi argument koji je proistekao iz nemogucnosti da se vidi dalje od ogledala ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 vase pljuvanje po svakom ko se razlikuje je nacin da pobegnete i u svojim ocima smanjite sopstvenu nemoc i slabost i ogorcenost nepravdama na koje smo svi mi nazalost navikli Mislis da dalaj lamu/rokfelera/mudrog shamana/iskrenog popa/iskrenog fratra/iskrenog imama zabole da iznosi olako stavove i da pise po forumu drugima da mu saftaju kobas, i pri tom ima nameru da ga neko shvati ozbiljno? Ja sam belac, 24 godine, hetero opredeljenja, radikal, 113kg, 187cm, blizanac u horoskopu, srednji stalez, Kragujevcanin, centras, pesak, zanatlija, diplomirani tehnicar visokogradnje, prosecne inteligencije, nepusac, ne drogiram se, drustveni alkos, i jos dosta toga. Znaci osoba koju mrzim najvise na svetu je: Crnac, 42 godine, homo opredeljenja, demokrata, 58kg i 150cm , riba u horoskopu, bogatas , Beogradjanin, zivi u vili na periferiji, vozac, radi kao direktor i zavrsio je ekonomiju, glup ko noc , pusi kao dimljak , uziva u heroinu, pije kad stigne i jos dosta toga. Vidis meni skoro sve kod te osobe ne smeta. Samo mi jedna osobina smeta. Pogodio si , demokrata. Jer gde ima vece gluposti od demokrate? Covek je u stalnoj raspravi sa samim sobom. Nema odredjene stavove jer gleda da svakome ugodi. A ovi nasi mi ne smataju sto su demokrate , nego zato sto su nistaci i lopovi. Ako neko od vas zna njih ili nekim cudom neko od njih cita RUR Forum, evo ja javno izjavljujem da kad bi morao da biram u koju cu sobu da utrcim, soba sa zmijama, bubama, i ostalim gadostima ili soba sa nasim demokratama koje su na vlasti, trcao bi u ovu sa zmijama i jos bi se smejao od srece sto cu da zivim 5min duze kao covek , nego da umirem jos 15 godina sa ostalim govnima u onoj drugoj sobi. Totalni off, znam. Izvinjavam se. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Decko ti stvarno ili ides u peti razred ili nesto nije u redu sa tobom .... Poenta je da mrzite ljude zbog neceg zbog cega ne bi trebalo da ih mrzite zato ste losiji od nekog ko ne mrzi ... Smanjila bi se kolicina virusa .... covek je virus ove planete ... metaforo moja ... Usvajanje deteta nije reprodukcija, rekao sam da bi me bolelo uvo za neki visi cin produzenja ljudskog roda i da bih voleo tu osobu nevezano za to sto ne moze da nam rodi dete pritom ni u jednom trnutku nisam rekao da ne bih usvojio dete. Sto se tice parada rekao sam primer sa slonom i zhirafom ... Elem ajde sad idi makar nauci da citas na nivou srednje skole (to je ono kad u stvari razumes sta si procitao) ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 mohican kako si se ti nalupao to je strashno. Kladim se da ovde ima pedera da bi te zamolili da ih vishe ne branish, poshto nishta pametno nisi rekao. Cinjenica : Pedera je bilo, ima ih i bice ih uvek. Da li treba da ih ima vecina? Ne. Da li ih treba pobiti? Ne. Da li ih treba reklamirati? Ne. Da li treba mrzeti zato shto su pederi? Ne. Da li im treba davati da usvajaju decu? Ne (po mom mishljenju, mada ko zna. Ako bi video neku bebu koja zivi u bedi, verovatno bi pustio da je usvoje pa makar i gay roditelji. Jako teshka tema, ne treba pricati o njoj ako STVARNO nemash da kazesh neshto pametno a 90% vas nema, ukljucujuci i mene). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) Hvala, kad si spao na to da su jedini argumenti koje mozes da predocis, u formi vredjanja dece iz osnovne skole ja sam pobednik ove nase male rasprave. Hvala publici. Rekoh ti mohi, ogledalce, ogledalce je tvoj problem. Nije ostatak sveta mohicanac, niti je mohicanac ostatak sveta da bi u svakoj raspravi vazile tvoje norme i tvoja misljenja. Ali da ponovim, ja pedere ne mrzim zato sto su pederi, meni samo smeta sto oni stalno moraju da javno govore da su pederi. To bi isto bilo kad bi ja isao gradom i govorio svima da imam schoolgirl fetish . I plus da napravim paradu gde bi se ja setao sa 100 devojaka u skolskim suknjama uniformama. A ono za slona i zirafu, 99% bi okrenuli glavu sa gadjenjem. To sto 1% nema problema sa slonom i zirafom ili vole da vide slona i zirafu da rade ono, je problem tih 1%. I opet potezanje mojih godina u raspravi. Kad nema vise sta da se kaze kao protiv argument, uvek ostaje potezanje godina. Oces opet da vidis licnu kartu ili da se sretnemo da popijemo po pivo ili sta vec konzumiras ? Edited June 27, 2006 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Radikal koji se poziva na evoluciju, OMG kamikaze! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 [ 113kg, 187cm, ← Brate ne valja ti poso, sredi tu kilazu, bar 15-ak kila, inace dok trepnes bico to 150 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts