Jump to content

Molim nekog da mi skine igru

millanče

Recommended Posts

Dakle, nazovite me zaluđenikom, ali ja tu igru moram imati! U pitanju je stara potezna strategija Lords of Magic Special Edition, Sierra/Impressions. Taman kada sam mislio da je sva nada izgubljena, našao sam torent! Sada molim nekog sa broadbandom da mi to lepo skine (600MB), i nareže, i kaže cenu. Pošto sam iz Šapca, cd bih mogao pokupiti 28.-29. juna, ili recimo 5.-6. jula. Evo torrent:

http://www.mininova.org/tor/316050

Ako nešto ovde nije u redu (jbg, nemam mnogo iskustva sa torrentima), vi recite :-)

Hvala unapred!

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

@hoze: pa nije bash 'disketno' prastara, ona zauzima ceo cd, to nije frka, vec ovo sto je ivan rekao...

@ivan

iz svega sto si rekao jedino kapiram da treba da potrazim altenativni:-)

aj videcu, mada je i ovo chudo da se pojavilo...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

e znam da je off topic ali kad smo kod starih igrica gde ima da se skine princ of persia 2 ali da mi radi na xp-u ?

Nisam siguran, ali mozda ti pomogne.

Chini mi se da svaki skoro moze da radi na XPu, samo desni click na ikonicu>properties>compatibility>pa stavi da radi u win95 modu. Chini mi se da sam ga ja tako igrao.

PoP2 je DOS igra, ne postoji Windows 95 comp. mod za DOS programe.

Ja sam je igrao na XPu, qpio sam neki original za neke jako sitne pare. To mi je bio prvi original u zivotu. [:)]

Probacu da ga iskopam negde. Ne znam da li je bio prepravljen za 95icu ili nesto, ali sam ga igrao na XPu sa onom compatibility promenom

• Create New...