Stator Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Evo nekih sa mog prijamnog. Podaci se drze na: 1. Internetu 2. Hard-disku 3. Bazi podataka 4. nest nesto Sta je od sledecih internet pretrazivac 1. IE 2. Yahoo 3. ISP 4. nesto nesto I aj sada budi pametan pa zaokruzi nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 e da su mi takva bila pitanja izdrkao bi od srece tamo na prijemnom evo mogu da se setim par mozda 1 Iz chega se sastoji "poklopac" JEBENE DISKETE ! ili tako nesto i neka odgovri ponudjeni da nemam predstavu o chemu pricaju 2 Sta je / sta radi algoritam ? ne znam 3. Kada u vertikanlnom meniju se pojave tri tachke sta to znaci a)da trebate da upishete lozninku da bi ste videli ostatak b)da nista uneli sve podatke c) i jos neesto ne mogu da se setim 4.Sta se ocekuje od programa ? a) da bude brz i trajan b)nista c)i jos nesto :) uglavom sranje :S ne znam bre ni o chemu se radi tu opste niti kakve ovo sve ima veze sa znanjem bilo chega niti da li je ovo potrebno da neko zna ... sva pitanja su bila na tu foru nijedno jebeno pitanje mi nije bilo npr neko prosto kao sto je "sta je windows" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Odlicno si zapamtio pitanja kili, svaka cast! btw, ovo za algoritam je jos i kul, to je trebalo da znas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 Odlicno si zapamtio pitanja kili, svaka cast! btw, ovo za algoritam je jos i kul, to je trebalo da znas. ← ajd' neka mi neko kaze sad sta je algoritam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Pitaj orka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 orkovi su glupi ? vidovita zorka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 1 Iz chega se sastoji "poklopac" JEBENE DISKETE ! ili tako nesto MOLIM SHTA JE OVO??? jel ti to ozbiljno ? Sutra polazem pa mi neka frka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Algoritam odredjuje neki zadatak na osnovu podataka koje ima?? jel ovo definicija ?? Izvinjavam se za dupli post Edited June 29, 2006 by teca_boom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 1 Iz chega se sastoji "poklopac" JEBENE DISKETE ! ili tako nesto MOLIM SHTA JE OVO??? jel ti to ozbiljno ? Sutra polazem pa mi neka frka ← da ,pitanje glasi iz chega se sastoji poklopac diskete ne znam odgovor ne mogu da ti pomognem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ALGORITAM - Procedura, pravilo ili formula za re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Mrzim pitanja tipa napishi sam ako budu ponudjeni odgovori bice lakshe nadam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja se sve tripujem pesma, zbog avatara, kad ono neki drugi lik. I rek'o sta prica ovaj, kakav prijemni kakvi bakraci ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja se sve tripujem pesma, zbog avatara, kad ono neki drugi lik. I rek'o sta prica ovaj, kakav prijemni kakvi bakraci ;) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 E a da se uvede zabrana dupliranja avatara ono mislim ovako je bas glupo moram i nick da citam :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja se sve tripujem pesma, zbog avatara, kad ono neki drugi lik. I rek'o sta prica ovaj, kakav prijemni kakvi bakraci ;) ← ista pricha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Avatar je moj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Da, teca je imao ovaj avatar pre pesme... edit: btw ja bih zabranio takav avatar Edited June 29, 2006 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 nije bitno ko ce da ga zadrzi dokle god imaju razlicit, sto se mene tice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Gospode Bo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 dobro nema veze teco, tvoj je, nego prosto pesma se vishe pojavljuje pa navikli ljudi da je njegov :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 tolko debilnih zadataka jedva sam na logiku neke resio imacu 25od30 http://www.ekof.bg.ac.yu/Prijemni%20ispit/...narstvo_VII.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 I shta bi na kraju? Jel' nash haker postao student? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 treceg jula su rezultati pa cemo da vidimo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 sramota me je : ( nisam prosao prijemni ... u stvari sam toliko lose uradio da sam bio medju nagorima :S i sad moram da cekam godinu dana da bi polagao ponovo ffs moracu neke druge predmete da vidim da polazem i samo nauchim napamet sve kao sto su svi i uradili .. nema nista od ovih informatika i matisa :S samo na sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Sad imash vishe vremena za wow... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts