fatboy Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) 3 - B (...i uslovna - if/then/else) Edited June 25, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 da li je niger upravo nazvao boleta Bifrimom ili se to meni samo na momenat prichinlo? ;oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Da, da, i cak mu je besplatno dao hint oko toga kako da nazove svoje prve dve pesme. Ako nista, stator bi sigurno kupio tu "audio kasetu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 "pwnovo si ga ko stator linux" ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 pazite sad ovo pitanje Modem sluzi za : 1)telefoniranje 2)dlanje fax poruka 3)surfovanje po internetu 4)poveziavnje racunara i tachan odgovor je pod 4 WTF bre kako moze da bude povezivanje racunara ,kad nije do kraja zavrsena jebena recenica znaci treba da glasi povezivanje racunara sa ...... ,pa ne znam ni ja tacan izraz :S a ne ovako FFS muka mi je od ovakih polovicnih ponudjenih odgovora i pitanja u vezi kompa koji nemaju apsolutno nikakve veze sa znanjem bilo chega ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Ne brini se, i ja sam polagala pre 2 god prijemni za visu poslovnu i uradila sam ga za 20min koliko je bio lak i glup. Smejurija Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 omg daj reci neka pitanja ako mozes da se setis iz informatike i koja si prosla na prijemnom?? jel si zavrsila skolu ? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 (edited) Ne mogu da se setim sta sam juce doruckovala, a kamoli pitanja od pre 2god ili kako sam bila rangirana. Nazalost, nisam je zavrsila, prakticno sam im poklonila tadasnjih 500E (ne moze i jare i pare) Edited June 28, 2006 by shaylee Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 pazite sad ovo pitanje Modem sluzi za : 1)telefoniranje 2)dlanje fax poruka 3)surfovanje po internetu 4)poveziavnje racunara i tachan odgovor je pod 4 WTF bre kako moze da bude povezivanje racunara ,kad nije do kraja zavrsena jebena recenica znaci treba da glasi povezivanje racunara sa ...... ,pa ne znam ni ja tacan izraz :S a ne ovako FFS muka mi je od ovakih polovicnih ponudjenih odgovora i pitanja u vezi kompa koji nemaju apsolutno nikakve veze sa znanjem bilo chega ... ← Pa upravo sluzi za povezivanje racunara..kratak i jasan odgovor Sta tu nije jasno? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Mada u stvari ako krenemo da palamudimo za povezivanje sluze i protokoli i kabl i tako jos puno lepota a modem sluzi za modulaciju/demodulaciju signala :))) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 modem sluzi da te nervira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 Mada u stvari ako krenemo da palamudimo za povezivanje sluze i protokoli i kabl i tako jos puno lepota a modem sluzi za modulaciju/demodulaciju signala :))) ← pa da ,znaci ovaj odgovor nema veze sa zivotom i ako je logichan na neki nacin kao i sva ostala pitanja iz "INFORMATIKE"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Nije te zvao debeli Dule, kiligore? Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 U Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 Nije te zvao debeli Dule, kiligore? ← nije sto ? kako da me zove :o broj moba sam promenio 10x u zadnjih godinu dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Zvao me danas, pita jel ima nekoga ko ide na vishu poslovnu, ima neke pogodnosti za takve :P Ja se setio tebe ali nisam imao da mu dam telefon, verovatno ga je mrzelo da se cima da trazhi tvoj fon :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 pa dobro svejedno ja jos uvek ne idem u poslovnu sutra ujutru polazem prijemni tek pa cemo da vidimo ako polozim shaljem ti broj na pm da mu das Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Hm, mislio je za prijemni :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 :( e jbg sad trebao si ranije da mi kazes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ako nisi ukapirao potpuno isto pricamo samo sto vi ne vidite tanane finese u mojoj prozi ← nema tu mnogo finesa ... Poenta ovog testa je dal je osoba koja polaze citala ili nije neku retardiranu knjigu u kojoj je tematika formulisana da odgovara pitanjima tj pitanja su formulisana da odgovaraju toj knjizi sto apsolutno nema blage veze sa necijim znanjem iz te oblasti. Sto ce reci test ne proverava znanje vec je kao takmicenje u recitovanju. Stoga jako razlicito pricamo posto ti kazes da je test dobar a ja mislim da je losh. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Pa test koji bi tebi bio dobar bi bio takav da pokazes da si 1337 :) test koji bi kiliju bio dobar je bilo kakav samo da prodje :) I kako testirati nesto sto se menja iz sata u sat maltene. Prosto : polaze se matematika i algoritmi :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Postoje ljudi koji se bave time da pitanje postave tako da se vidi tachno znanje ispitanika samo sto bi to zahtevalo malo ulaganja i truda a kapiram da su ova pitanja matora jedno 20 dina i da ih je sastavljao neki od profana te shkole ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 auuu evo vratih se sa prijemnog mogu samo da kazem da si mi se ispunila ocekivanja da pitanja budu ne definisana ,ne vezana za realnost ,i od pre 20 godina tako da sam otprilike uradio nesto vise od 5 pitanja od 10 ukupno :S ko me terao da biram informatiku kad to u stvari nema veze sa kompovima nego 486-icama i komodorima ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Na komodoru se bar znalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Seti se nekog pitanja pa ga podeli s nama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts