Jump to content

informatika

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pazite sad ovo pitanje

Modem sluzi za :

1)telefoniranje

2)dlanje fax poruka

3)surfovanje po internetu

4)poveziavnje racunara

i tachan odgovor je pod 4

WTF bre kako moze da bude povezivanje racunara ,kad nije do kraja zavrsena jebena recenica

znaci treba da glasi povezivanje racunara sa ...... ,pa ne znam ni ja tacan izraz :S

a ne ovako

FFS muka mi je od ovakih polovicnih ponudjenih odgovora i pitanja u vezi kompa koji nemaju apsolutno nikakve veze sa znanjem bilo chega ...

Ne mogu da se setim sta sam juce doruckovala, a kamoli pitanja od pre 2god ili kako sam bila rangirana.

Nazalost, nisam je zavrsila, prakticno sam im poklonila tadasnjih 500E [:(] (ne moze i jare i pare)

Edited by shaylee

Home is where the hearthstone is.

pazite sad ovo pitanje

Modem sluzi za :

1)telefoniranje

2)dlanje fax poruka

3)surfovanje po internetu

4)poveziavnje racunara

i tachan odgovor je pod 4

WTF bre kako moze da bude povezivanje racunara ,kad nije do kraja zavrsena jebena recenica

znaci treba da glasi povezivanje racunara sa ...... ,pa ne znam ni ja tacan izraz :S

a ne ovako

FFS muka mi je od ovakih polovicnih ponudjenih odgovora i pitanja u vezi kompa koji nemaju apsolutno nikakve veze sa znanjem bilo chega ...

Pa upravo sluzi za povezivanje racunara..kratak i jasan odgovor

Sta tu nije jasno?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Mada u stvari ako krenemo da palamudimo za povezivanje sluze i protokoli i kabl i tako jos puno lepota a modem sluzi za modulaciju/demodulaciju signala :)))

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ako nisi ukapirao potpuno isto pricamo samo sto vi ne vidite tanane finese u mojoj prozi

nema tu mnogo finesa ...

Poenta ovog testa je dal je osoba koja polaze citala ili nije neku retardiranu knjigu u kojoj je tematika formulisana da odgovara pitanjima tj pitanja su formulisana da odgovaraju toj knjizi sto apsolutno nema blage veze sa necijim znanjem iz te oblasti. Sto ce reci test ne proverava znanje vec je kao takmicenje u recitovanju.

Stoga jako razlicito pricamo posto ti kazes da je test dobar a ja mislim da je losh.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Pa test koji bi tebi bio dobar bi bio takav da pokazes da si 1337 :)

test koji bi kiliju bio dobar je bilo kakav samo da prodje :)

I kako testirati nesto sto se menja iz sata u sat maltene.

Prosto : polaze se matematika i algoritmi :)

Postoje ljudi koji se bave time da pitanje postave tako da se vidi tachno znanje ispitanika samo sto bi to zahtevalo malo ulaganja i truda a kapiram da su ova pitanja matora jedno 20 dina i da ih je sastavljao neki od profana te shkole ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

auuu

evo vratih se sa prijemnog

mogu samo da kazem da si mi se ispunila ocekivanja da pitanja budu

ne definisana ,ne vezana za realnost ,i od pre 20 godina

tako da sam otprilike uradio nesto vise od 5 pitanja od 10 ukupno :S

ko me terao da biram informatiku kad to u stvari nema veze sa kompovima nego 486-icama i komodorima ffs