Lucky Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Gde josh mozhesh uzeti glodalicu za 2400 dindzi? na semaforu kod cigojnera? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Igore aj mi objasni za shta ce ti koj qrac glodalica? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Da bi vi lenje beogracke pice imale da : vozite auto grejete se ummmm....idete liftom imate mrdalice ..... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ja se grejem radijatorom :) Vozim yuga [shto moze da se kaze ko i da ne vozim auto] Nemam lift :) Nemam 2k $ :)) Ti ko da si metalostrugar, a ne ko diplomirani student mashinstva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ma ja mislim da su u Neckermanu 95% krsh stvari, od njih se nikad ne bi usudila da uzmem neshto od elektronike i sl. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Koristis rucnu glodalicu? Pa ti si bre jebeni DRUG TITO!!!!!!! :) ← Drug tito sa bicepsom!!!! ← aaaaaaaaaaaaaa [roflmao] [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ma ja mislim da su u Neckermanu 95% krsh stvari, od njih se nikad ne bi usudila da uzmem neshto od elektronike i sl. ← Garderoba je zato vrh. Ja sam uzeo neke duxeve i pored toga sto su do jaja lepi (za moj ukus) nisu se ni raspali, neke gace sa kao "tetovazama" koje jos nisu busne i jos neke odevne predmete. Svi su bili jeftiniji nego po prodavnicama, a dosta jeftiniji. A i koju "elektroniku" ima necker...one power juicere, blendere i tako to...to je bre bela tehnika :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 Ma ja mislim da su u Neckermanu 95% krsh stvari, od njih se nikad ne bi usudila da uzmem neshto od elektronike i sl. ← Pa ne bash, garderoba je skroz ok, a alati... dok radim nosim sve mogutje zashtitne gluposti i josh zhmirkam ko shestogodishnja devojchica :} ali jbg, za te pare... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Moj pajtas uzeo bendz za 7.000 dindzi i pravo da kazem nemam nikakve zamerke. Isti kurac kao onaj u pro teretani. Jedino nije dobio srafove al' jebiga, ne moz' sve. Ne, ozbiljno sljaka, bez zajebancije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 A imas i onaj Uradi Sam, robna kuca upravo napravljena za takve sto, jelte, rade sami. E sad ne mogu da se setim 'de je, al' opet na nekom "rubu" beograda. Tu imas sve od materijala/masina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 na b. kosi ← ...where b that? A imas i onaj Uradi Sam, robna kuca upravo napravljena za takve sto, jelte, rade sami. E sad ne mogu da se setim 'de je, al' opet na nekom "rubu" beograda. Tu imas sve od materijala/masina. ← thanx, raspitatju se okolo Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 "Uradi sam" i nije bas na "rubu" Beograda :) Nalazi se u Omladinskih brigada,ako se ide iz Zemuna ona ulica levo pre Mercedesa,iliti kod Gvera Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ma pusti Lakija, njemu je sve ovamo "rub Beograda" a ne shvata da u stvari on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 A onda mozhda i nije na rubu, ne znam :) Ono, imao sam neku ideju da je negde na izlazu iz beograda, ali ako je tako blizu, ah onda nishta, pa to je skoro strogi centar! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Na izlazu je Rodić :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 ^ Nej me'lord, da jesam, verovatno ne bih postavljao ovako glupa pitanja... jbg, stvarno neam pojma gde je shta po bg-u, tako da mi je sve manje od tachnog opisa lokacije isto k'o i da mi nishta nisi rekao :/ Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 di netju?!? ne stvarno, trebao bi da uzmem neki manji aparat za varenje. Mislim da sam video neki shit u metro-u za 4000... realno, mozhe da probije napon iznad 50 ladno pa da me ubije tih stotinjak ampera, ali ko ga jebe, barem tju zavrshiti tu prokletu C&C mashinu... pa onda lova, u yeah :) Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts