Jump to content

sting koncert

Recommended Posts

sting je strava odradio, mozda je moglo da traje malo duze i ocekivao sam bar jos nekih 5-6 pesama (all this time, don't stand so close, de,do,do,.., so lonely...)koje nije bilo al ok

iznenadio sam se kad sam video fiction plane, cuo sam par njihovih pesama pre jedno godinu, dve pa sam skinuo i tako sam se s njima i upoznao itd

ali interesuje me ako mozda neko zna koje su to pesme pevali posto su mi se cinile bas dobre (skontao sam cigarette, everybody lies, everything will never be ok)

svirao je sat i po, i toliko danas sviraju sve velike zvezde, retki su izuzeci koji sviraju preko 2h... tako da je to samo u srbiji "kratko" :)

Ceca je prasila 3,5 sata [8D].

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Koncert je bio dobar za sve pare. Prvo, ekipa nije bila u onom standardnom "razbijemo se, boli nas kurac" fazonu. Dosta matoraca, mame i tate od 4,5 banki koji se drzhe za ruke i ljubakaju, malo mladji roditelji sa klincima na krkachama, dosta mladih parova, mnogo mladih ali ne i premladih (ono ispod 18).

Bila je guzhva ali nije bilo lomljenja, gazhenja i sl. Cert idealan da uzhivash u muzici, grlish sa devojkom (dechkom) itd. Prosto sam odushevljen jer sam video da josh uvek ima mnogo ljudi koji vole da dodju na profi koncerte bez obzira na godine.

Skoro pola svirke je bilo poprilichno odradjivanje (ne mislim u loshem kontekstu jer "ovi" i kad odradjuju to rade bez greshke). Kasnije su se malo opustili i bend i ljudi tako da je bash bila uzhivancija. Gitaristi su zlo. Kad su krenuli da dzemuju, Dominic je u jednom trenutku toliko odlepio u solazhi da me je podsetio na Hendriksa... Bubnjar ugljesha je prashio i u pojedinim pesmama bash menjao bit, i vidi se da mogu da sviraju i mnogo, mnogo tvrdje. Ali akcenat je uglavnom bio na laganijim stvarima, shto je skroz ok jer je svaka Stingova stvar hit.

Generalno, za jednog 55-to godishnjaka Sting je josh uvek tjale za mnoge mladje a glas mu je i dalje jak i izdrzhljiv.

Novi sad je bio pun ljudi iz Hrvatske, Slovenije, Bosne, Makedonije, Crne Gore, bash se dosta ljudi iscimalo da dodje. Do rano ujutro je grad bio pun, svaki kafitj. Jedina zamerka je prevoz. Organizacija nije uchinila nishta da malo pojacha sve to. Ja sam otishao busom u 5:00. Bio je josh jedan bus u to vreme, a i voz je kretao malo kasnije, ali je bash dosta ljudi stajalo u oba busa a i dosta ih je ostalo na stanici.

Ali sve u svemu utisak odlichan.

Koliko mi je samo zhao shto smo vishe od 10 godina bili u sranju i propushtali ovakve svirke...

Life is gistro...

koga zanima moj review sa koncerta neka overi ovaj topic :)

http://www.soinfo.org/viewtopic.php?t=2289

btw tu se takodje mogu naci i moje close-up slike Stinga i ekipe. takodje imam i jedan video od ukupno 7 minuta...

Edited by dvnityCker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.