Formica Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Ti beshe trchish i skachesh na basketu? Onda nisi dobrodoshao. ← znachi samo hodanje :D pa da, to je kao glavni razlog za neke.. za druge je pivo i bleja. :) ponesi loptu ← majstorski :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 a jel mozhemo da igramo basket mi koji nemamo pojma? :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 pitaćemo predke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Pitje donosi svako svoje? Da znam kako i shta... Bombu piva i rol-virshle moram ponesem za Draleta i mene, ipak smo mi "coorporate maurices squad". I da, nemojte brzo da trchite ako igrate basket, moze da nam pozli dok vas gledamo onako ubiveni... :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 brate, ako dodjem oko trojke, ocete biti tamo i dalje? ← sve za crtanje a? dovedi i kretenka, ja cu biti tamo :)) Mozda iscimam dzonija i pavla... mixing the illness... oh yea... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ovo tje biti opaka boles' vidim ja... mislim da se sada plashim da dodjem... ...bez paketa piva ili tako neshto :) a ideja da se pripali roshtilj u blizni (svako donese svoje meso i tako d...? :) +kruko i deejays donesu svoje dzhabu neshto-neshto i napravimo neku djusku i ziku i tako to? :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ma znam... ali moram malo da trujem :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 dolazim ako u medjuvremenu polozim ispit, i ako me ne sjebe grlo, koje je sad u nekom medjustanju izmedju bolesti i normale. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 dolazim, da igram basket.... beware !!!!!! Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 dolazim i ja verovatno...za pivo ne brinite, ja chastim iz ociglednih razloga:))...jel ima tamo beshe neka trafika sa pivom da se ne cimam iz grada...cya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 verovatno dolazim i ja ;) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ohoho dolazim:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 verujem da si ivane mislio na 25. jun, a ne jul, pa ispravih :) edit: videcu da specijalno za tu priliku barem pocetno doteram bajs, pa cu doci. Ako u povratku ne budem imao snage, lako cu ga ostaviti u bigzu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 eeeeeeeeeekstra, samo da ne ispali više od 2/3 vas i biće fenomenalna ada :) hvala, laki, ne ide mi, prvo sam bio napisao da je u subotu :)) zajebite sa roštiljem, to nije akcija za ovoliku ekipu, a i ne može se sprovesti tako ad hoc, zahteva previše planiranja Pitje donosi svako svoje? Da znam kako i shta... Bombu piva i rol-virshle moram ponesem za Draleta i mene, ipak smo mi "coorporate maurices squad". ← ma skontajte se samo pre nego što uđete na adu pošto onda morate da se vraćate do početka gde imaju pivo e, da, što se tog piva tiče.. često nemaju hladno, tako da bi u stvari najbolje bilo da stalja dotera karton hladnog kolima.. to kad sabijete, više vam neće smetati ni toplo. bilo prohladno na ceci cujem? =) ← ololololol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 da bre, neki basket obavezno da padne...nemoj da ste svi posedali pod ono drvo i nalokali se piva...to posle kad riknemo na basketu, zdravije je:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 potrudicu se da se dovucem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ahaha, dete vam vashe...pa vi mozete da popijete desetine litara piva tako...ne serem ja pare ili pivo...unless:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ako dodjem kolima da, ako ne kupujem na licu mesta...da se zna kad smor chasti:)...pod uslovom da vas ne bude vishe od 10:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 hmmm. zvuchi zanimljivo. mogao bi se pojaviti. divac > oces ti da doneses "zanimacije" iz sm-a, ili da ja nabavim :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 dolazim, da igram basket.... beware !!!!!! ← ohoho bice nas basketasa vidim ja :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ohoho, vidim bice nas pivopija vidim ja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 hmmm. zvuchi zanimljivo. mogao bi se pojaviti. divac > oces ti da doneses "zanimacije" iz sm-a, ili da ja nabavim :) ← ne boj se ti nishta, imam ja zanimacija :) al sumnjam da ce da prezhive do nedelje ;) tako da... znash me, znam te chucemo se da se nadjemo u nedelju Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 hehhee zvuchi da ce biti interesantno ne dolazim iz, jelte, objektivnih razloga, vidimo se pocetkom avgusta =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 dolazimo rambitj i ja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 AU bre vidim kako će vas pola ispaliti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts