Jump to content

Ada, nedelja, 25. jun

Guest

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I ko je onda bio onaj ćelavi smarač? Mislim, ako dođe tako agresivno i pritom spominje da je trenirao tekvando kako bi vi mislili da je faca i da ne smete da ga oterate, onda ste trebali da ga odjebete i kolektivno nalupate ako krene da se buni...

I ko je onda bio onaj ćelavi smarač? Mislim, ako dođe tako agresivno i pritom spominje da je trenirao tekvando kako bi vi mislili da je faca i da ne smete da ga oterate, onda ste trebali da ga odjebete i kolektivno nalupate ako krene da se buni...

pa što nisi došao

treba nam neko ko ume takve akcije da pokrene!!!11

;)

jebote tek sam sad pogledao sve slike...i na svakoj jebenoj slici ja sam slozio neku namrstenu facu kao da cu da riknem...moracu malo da poradim na kondiciji:)

pa za vreme basketa si pricao: "svaki put kad igramo zasija sunce","ne vidim na ochi","ufff"... [:)]

ja mislim da kojotov stomak ima svoju vladu i parlament, a pricha se i da ce se uskoro podeliti na 2 vremenske zone...

[roflmao]

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ja mislim da kojotov stomak ima svoju vladu i parlament, a pricha se i da ce se uskoro podeliti na 2 vremenske zone...

zaboravio si licno gravitaciono polje ;)

I kad je sledetja Ada? Ne mogu sebi da oprostim shto u nedelju nisam bio, i mislim da tju sledetji put dotji dva puta da bih to nadoknadio. :)

Pa mislim da ne postoji nijedan valjan razlog da se to ne organizuje recimo one tamo nedelje, a mozhda cak i ove, mada mislim da su se ljudi "istroshili" ;) Jedino sto je tada egzit, pa je pitanje ko ce ici.