Jump to content

FIBA World Championship 2006

Bartuc

Recommended Posts

kako prolazi mech za mechom ja sve vishe gotivim ove nashe momke, vidi se da se trude, i da im porazi teshko padaju, i da nemaju iskustva,ali se barem bore. Vishe gotivim ovu generaciju nego proslu sa EP ili onu iz Svedske, ovi momci se bash kidaju, a to iskustvo i ostalo ce doci.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da miloje nije otkazao i da su zvali gurovica (mrzim sam sebe shto moram ovo da kazem:)) bili bismo svakako drugi u grupi...

ovako nam ostaje da gledamo koliko su nam igrachi ispod kosha (osim darka naravno) totalno inferiorni fizichki i nadamo se da ce navarro i calderon promashiti makar neku trojku u subotu...

Edited by Bartuc

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

fenomenalan finish mecha italija-litvanija, toliko promashenih bacanja u toliko vremena odavno nisam video...

sada mi ostaje nada da ikom nece iskljuchiti hrt2, te da cu moci da pogledam sloveniju, pa onda ovi nashi nesretnici u 13... :)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

sve sve ali meni nije jasan shakota, pochinje sa rakochem pap damo 10 poena ya setvrtinu, ulaze popovic i marinovic da bi smanjli sa 20+ na 7 i onda nesrecno se vrate na +10 na poluvremenu ali opet tu je igra asistencije kontre trojke sve sto rakoch bilde ne moze da inicira, i ond a2. poluv. opet rakoch pochinje i mi expresno opet idemo na +20 razlike, da bi pred kraj pomenuta dvojica nekako spustila na -12 ... totalno sam razocharan trenerskim potezima (ni jedan timeout nije bio na vreme da preseche spance koji nisu nista spec. igrali) i drzanje jorovica koji je za sve vreme uputio jedan shut pred kraj na kosh...

ako je kao podmladjena repka zasto onda nisu u glavnom mladi igrali (svi bi trebali osim balvana koste perovcia)... tja ochekivao sam vishe.... samo malo vishe...

fallout_table.gif

e sad mozemo da budemo mirni.

mi imamo pet titula, a ameri su propustili priliku da nam se priblize.

rekorderi smo jos najmanje 8 godina. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...