Corey Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ovako dobio sam oriđinale painkiller pa me zanima sledeće Prvo da li ima uopšte ljudi koji igraju ovo akvtivno i da li ima turnira :D i drugo koji je zadnji patch i koji se mod koristi za igranje i ako može neke korisne adrese :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Imam i ja original :) Mislim da je 1.64 aktuelna verzija i da nema specjalnih modova. Turnira kod nas nema, pitanje je ima li i jedan server. Bio je neki mini turnir u toku proslog wcg-a. Doslo nas troje :). Na zvanicnom sajtu postoje linkovi ka "community" sajtovima. Moze da igra. Lep je skroz. Ako naidjes na neki server reci, pa da se surimo :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Jedino obrati paznju na to da ces morati da patchujes jedno giga da bi ti sve proradilo kako treba ;) i to posebno ako nemas Painkiller black. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 znači da preskačem igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Reci donecu ti ja. Nije nam prvi put, zar ne :)))))))))))) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 Ma bre ako vas 3 igra čemu onda :D + nema server :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Kod nas mislim da nema. Jedino da jurimo strani. Igru, Black, mogu da ti dam jer ti za dizanje verzije treba i expanzija koja je u nju ukljucena - fala Laki . Tek na nju se primenjuju zakrpe. Imam i sve zakrpe, ali plasim se da cemo se klati oko "cd-key-a". Kako god 'oces. Edited June 19, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Ma ostaću na quakeu :)) ako zatreba cimam te na mob :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts