Demian Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 i kao imacu zavrsenu visu skolu zar ne ? bas tako, "kao" Ja sam tu skolu upisao 3 oktobra 2005. Podigao dokumenta 19 oktobra. Ne treba ti to veruj mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 zamisli konja koji zeli da upropasti i te minimalne sanse za svoju buducnost. nema motivacije ni za zivot ni za sta. jeboooooote. strasno keve mi. jebena igrica. osim ako ne zajebava. ← šta će mu škola Sutra će da imigrira u Kinu,zaposli se kod nekog vlasnika igraone i farmuje za pare!killy pro wow playa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 bas tako, "kao" Ja sam tu skolu upisao 3 oktobra 2005. Podigao dokumenta 19 oktobra. Ne treba ti to veruj mi. ← i koji je meni pametniji izbor ? @wow nikad u zivotu nisam uchio ,ceo zivot igram igrice ,to i planiram da nastavim znaci navikao sam da se stalno zajebavam i da idem u debilne skole u koje ne moram ni da idem ja ne znam sta vi ocekujete u stvari od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 xD kontam da tovari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Ja kapiram da ne :( Neko stvarno izgubi svoj zivot od te igre, a kad ukapira provali da je najbolje godine sprcao u jebenu igru, tad bude kasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 ja ne znam sta vi ocekujete u stvari od mene ← Ja ne znam zasto gubim vreme :/ Kad budes spreman da ucis, trazi savet ponovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 (edited) zamisli ti njega xD jebote sta vi hocete od mene xD xD xD Edited June 17, 2006 by dzontra.volta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 @wow nikad u zivotu nisam uchio ,ceo zivot igram igrice ,to i planiram da nastavim ← prestani da se igraš,kreni da se takmičiš!!!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertina Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Zabo pet u prvom semestru i sad prijavio ostalih sedam, bice, uh.. ja imam joss gpp, mpp i trgovinu....pocela sam da uzimam speed...inacce ne mogu da ucim. kakva su tvoja iskustva...bar price sa faxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 omg, žena. dobro momci, sad se ponašajte uljudno, ova nam ne sme pobeći! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Moramo da napravimo neki sticky topic "predstavite se" :) ontopic: ja idem na BK fakultet. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 TO NIJE FAKULTET!1ELEVEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertina Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Demiane, odlucila sam da ucim, pa te molim za savet. imam 3 ispita do kraja Prava. Hvala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertina Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Moramo da napravimo neki sticky topic "predstavite se" :) ontopic: ja idem na BK fakultet. TO NIJE FAKULTET!1ELEVEN Ma da, probaj da ga zavrssiss Ma da, probaj da ga zavrssiss omg, žena. dobro momci, sad se ponašajte uljudno, ova nam ne sme pobeći! predstava: mala, plava sisata, vitka sa crnackom guzom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertina Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Moramo da napravimo neki sticky topic "predstavite se" :) ontopic: ja idem na BK fakultet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Shta ti je zheno pobogu? ja imam joss gpp, mpp i trgovinu....pocela sam da uzimam speed...inacce ne mogu da ucim. kakva su tvoja iskustva...bar price sa faxa Omg sve ti je oproshteno. Jesi slobodna neki dan da se upoznamo? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ma da, probaj da ga zavrssiss predstava: mala, plava sisata, vitka sa crnackom guzom znachi bulja ti je ko trokrilni orman? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 odakle se ovaj topik stvorio i zašto je ovako dobar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Da, BK je bas omg za zavrsiti.. Sjajan je ovo jedan topik. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Mislim da ce da ode za 3 dana ako ovako nastavimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 BK je kesa nemojte se umisljati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Nije, ja se prebacujem tamo čim ubace književnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 "Dragi studenti, iskljucite ipodove...elem, za vas prvi seminarski rad, imate izbor izmedju Iva Andrica i govora za Nobelovu nagradu, i Janićija Karica i nagrade za zivotno delo" :] Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 jbt gledam ovaj thread jos juce, i kontam kao "vidi vidi, jos neko plaze apsolventski rok" al nisam upadao.. i danas upadnem, i citam post prvi i i dalje nista ne kontam lol.. i onda vidim sebe kako pominjem termotehniku, i pogledam datume kad ono 06 lol... kako iskusan gravedigging... on topic, dao sam jedan pismeni (inzenjerstvo i inovacije), i najverovatnije drugi (projektovanje tehnoloskih sistema), no za drugi cu cuti tek u vtorak... if so, za jun mi ostaju 2 usmena, i jedan full... o kako sam predobar... Septembarska diplomo, beware, here I come! Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 lol za dizanje iz mrtvih;) prokleti faks mrzi me da ucim Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts