Paja Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Daklem, vrlo jednostavno pitanje. Dolazim prekosutra u BG i treba mi licna karta. Iz vasih iskustava, koliko se dugo cheka na istu ovih dana, i shta mi sve treba od dokumenata (pitam "ovih dana" jer znam da su rekli da menjaju licne karte, pa kapiram da ce biti guzva). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 treba ti slika i kesh i stara licna karta, sve ostalo ima tamo, zavrse za dan. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 napomena: ovo mi je prva lichna karta also: koja je procedura za prijavu prebivalishta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 pogledaj nigerov strip sa kiklopom :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 lol pa nadam se da me to ne ocekuje, jer ce biti belaja ali ne, ozbiljno, malo mi je frka da shto pre dobijem licnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Da skratimo muke, najbolje je da odes do policije tvoje opstine i pitas, to traje 5 minuta. Ako hoces mogu da odem ja da pitam za tebe nije problem. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 Ma jok bre necu da te cimam. Ionako kapiram da sutra (u nedelju) ne rade, a u ponedeljak vec dolazim. Tenks na ponudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 ukapirao sam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 buduci drot pita za lichnu kartu ;) :) ma opusteno, ne traje proces dugo, najduze tri dana . Ako imash pasosh, a ne bi bio tamo gde jesi da ga nemash nema problema. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 buduci drot pita za lichnu kartu ;) :) ma opusteno, ne traje proces dugo, najduze tri dana . Ako imash pasosh, a ne bi bio tamo gde jesi da ga nemash nema problema. ← e to.. tri dana taje... ja tri puta vadio dao sam im slike za budutje lichne karte... imaju u shteku par komada za mene kad izgubim i ovu :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 buduci drot pita za lichnu kartu ;) :) zivot je prepun ironija, shta da ti kazem :) samo mi je vazno da mi bude sve gotovo do kraja nedelje, ali ako je tako kako kazes, onda opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 mda... zapravo ti ne treba toliko puno no ajde.. koliko se setjam, treba ti prokleto drzhavljanstvo na koje ume i ne mora da bude red... onda krshtenica... ovo zavrshavash u opshtini. onda platish njihove neke uplatnice na licu mesta i chekash u redu... pokazhesh ono drzhavljanstvo i krshtenicu koje si chekao 1 dan i ona/on kazhe - u redu je :D i kazhe ti - javi se prekosutra.. ili do kraja nedelje... :) (mada kada sam ja vadio period je bio 10 dana...) a preko veze mogu da ti srede za 5 minuta... tako da ako mozhesh juri vezu pa da se ne cimash... :) ovo znam jer sam se svetski iscimao da izvadim tjaletovu lichnu pre dve dine.. :/ Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 krshtenicu i drzavljanstvo mozesh da naruchish preko neta mislim da ti onda izadje oko 1000din ako bi da se cimash do njih onda je to neshto manje oko 500.mislm da su takodje malo promenili sistem tako da jedan dan dodjesh i naruchish shta ti treba a sutradan pokupish, tako da ono guzve ima ali preteranog cekanja ne. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 totalno su sredili to oko lichnih karti .. znam kad sam burazera vozio pre nekih metar dana da je za 4-5 dana zavrshio. jedino shto ti veza ubrzava to je onih 2-3 dana kada predash sva dokumenta i chekash da pokupish. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 krshtenicu i drzavljanstvo mozesh da naruchish preko neta mislim da ti onda izadje oko 1000din ako bi da se cimash do njih onda je to neshto manje oko 500.mislm da su takodje malo promenili sistem tako da jedan dan dodjesh i naruchish shta ti treba a sutradan pokupish, tako da ono guzve ima ali preteranog cekanja ne. Ne znam na kojoj je opstini rodjen, al' su drzavljanstvo / izvod iz maticne knjige toliko pojednostavili da je to fantasticno, na Savskom Vencu. Pisao sam o tome ranije, bukvalno dodjes tamo, lik ti da papir, ti popunis isti, odes kod neke ribe, ona uzme papir, istampa ti izvod i kazhe ajde cao. Ako ti treba drzavljanstvo, to odes kod drugog lika sa izvodom, njemu isto treba 2 minuta. Ne trebaju ti nikakvi papiri i dokazi da si to ti, jer tamo imas da pises datum rodjenja, kevino devojacko prezime i tako to. Znachi bukvalno se sve zavrsi za izmedju 3 i 5 minuta. Jedina kvaka je sto to radi za rodjene posle mislim 80e ili 75e, al' to ti nije frka, nego cisto da spomenem. Sto se tice licne karte, ne bi trebalo ni tu da bude frke, al' ortak je imao neki cim sa tim kad mu je istekla licna, pa on nije odma' izvadio novu, pa su ga cimali za neki period od 3 meseca kada nije nigde radio ovde da ide u opstinu i vadi kao saglasnost (moras da povedes dva lika da budu svedoci) da je bio nesto dal' u zemlji, ili da nije pravio sranja ili sta vec. Znachi ti proveri to vise puta, imas "specificnu" situaciju posto si preko i ne zivis ovde, itd itd. Jos nema inache tih novih licnih karata, nemoj da se brines za guzvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 btw kada krece vadjenje novih lichnih? pitam jer kapiram da je to najbolje uraditi sto pre, dok josh nije neka guzva. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 e pa kul onda. hvala drugarima na savetima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 nove licne bi trebalo (ako usvoji skupstina) da krenu od naredne godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 kretju mislim tachno 6 meseci od trenutka objavljivanja usvajanja u sluzhbenom listu tako da svi koji su vadili da prostite uskoro morace opet...takodje nove ce da vayhe samo 5 godina sto je stupidno, 10 je bilo ok, 5 je smor =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 aha, a valjda za one koji izvade sa 16 (sto ce sada biti a must a ne samo za vreme bombardovanja) vazice samo 2 godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 pominjali su da ce valjda od 12 ili 14 moci da vade i njima ce da bidne isto 2 godine...dal ce ovima od 16 isto 2 ili vec njima 5 ne znam tacno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 koji ce deci od 14 godina lichna karta?!?!? jel to da se pedofili ne zajebu i ne asikuju nesto starije i punoletno ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 kako sam ja sFatio od 16 se da bude obavezno a moci ce da vade i ovi ranije ako imaju zhelju =o) o tome zasto neko sa 14g treba da dokayuje svoj identiten ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 o tome zasto neko sa 14g treba da dokayuje svoj identiten ne znam... da ne mora da cima caleta i kevu za licnu kad treba da se uclani u sonyplaystation klub? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 ne nego sve vise ima malih huligana, pa da mogu da ih identifikuju moje kolege :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts