Sa1Nt Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Dakle, kao shto naslov kazhe, zanima me da li ima softver u kome bih ja mogao da napravim grupu od recimo 5 programa, i kad kliknem na dugme da on upali tih 5 programa jedan po jedan ? Problem mi je shto radim posao od kuce preko interneta, i onda mi posle skoro tri godine pokretanja istih 8 programa dozlogrdilo da se zajebavam posle svakog reboota :) dakle, ako neko ima reshenje bio bih mu zahvalan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 ja koristim bat proceduru, jedina mana što se na trenutak pojavi dos prozor.. ide ono @echo off, pa "start c:\kurac\palac.exe" za svaku aplikaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Imam, cimni me na icq sutra dok sam na poslu. Program se "instalira" Startup i pushta druge programe po redu - moze da se zadaje pauza do pushtanja odredjenih programa u odnosu na start kompa. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 A ako ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 ja koristim bat proceduru, jedina mana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 pushta samo posle startupa ili mozhe kad 'ocu ? Pushta programe u odnosu na startup - znachi kada se komp startuje odbrojava onoliko sekundi koliko ti treba da bi pustio program. Ako ti treba da se u odredjeno vreme pusti neki program - stavi alarm u biosu i u windowsu u Scheduled Tasks namesti kada da ti se pale programi - simple as that. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ako sam ja dobro razumeo dragancheta, on nema potrebu da u odredjenom trenutku startuje programe, vec hoce da jednim klikom startuje 8 programa, a ne da mora da klikce 8 puta. A mozhda sam i pogresno razumeo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 ako sam ja dobro razumeo dragancheta, on nema potrebu da u odredjenom trenutku startuje programe, vec hoce da jednim klikom startuje 8 programa, a ne da mora da klikce 8 puta. A mozhda sam i pogresno razumeo :) ← tako je! upravo to mi treba :) da mogu recimo da napravim 3 grupe programa, i da ih jednim klikom startujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 kontam nešto da true launch bar ima tu opciju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 nema, testirao sam ga pre 2 nedelje i nisam je video :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Aj daj mi spisak tih programa (znači kompletne putanje), razmak između startovanja (recimo ako neće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 "C:\Program Files\ICQ\Icq.exe" "C:\Program Files\The Bat!\thebat.exe" "C:\Program Files\MYIE2\MyIE.exe" "C:\Program Files\pwdc\PeerWeb DC++.exe" "C:\Program Files\ICQ\Icq.exe" "C:\Program Files\pwdc\PeerWeb DC++.exe" "C:\Program Files\FlashGet\flashget.exe" "C:\Program Files\Winamp\winamp.exe" ove dve grupe, neka razmak bude 10 sekundi izmedju svakog od njih ;) hvala puno ;) P.S: jedini problem mozhe biti ako je neki proggie vec dignut pa ce da digne josh jednu instancu, al' shta da se radi kad vec nema napisano :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Zar ICQ nema mogućnost forsiranja jedne instance, kao Winamp? Inače evo ga, javi dal radi? http://www.010101.org/voodoo/Programi.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 hvala batice, javljam chim probam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts