weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Pa ne smanjuje njihov kvalitet nase neznanje Argentina ce daleko da dogura i retko koji protivnik moze da je dobije (ne vezano sa onom tekmom vs nas) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ja gotivim vishe cehe nego zabare, ali ce tesko da oni dobiju to bez barosa i kollera, i sa onakvim nedvedom. Jedino moze da ih izvadi x amera i gane, pa da oni sa x-om prodju dalje ko drugi zbog bolje gol razlike nego gana (ne gleda se medjusobni susret, vec gol razlika) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Bartez je juce sebi obezbedio mesto na svim spicama...onaj Kupe je imao sezonu i po na golu Liona za razliku od celavog Boldrika, ali verovatno je selektor birao po sistemu ovaj je toliko golova primio da ne moze vise... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ^ [roflmao] Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) I da zaboravih da kazem , Ronaldo je zavrsio svoju karijeru :) ← brate.. ako si gledao tekmu video si da su ronalda stalno cuvala trojica igraca pa je adriano imao vise prostora,cuvali su ga bolje i od ronaldinha :).I jos je asistirao pored toga.A i video bi kako bi ti igrao posle onog starta u 10-om minutu utakmice ako bi ti ostala noga.Btw nisam video ni jednu reprenzetaciju koja trenutno igra bolje od Brazila(moze i mora Brazil 100X bolje od ovoga),izostavmo Argentinu koja je nas napunila,realnost ce biti protiv holandije.A moram malo da napljujem komentatora koji celu tekmu proziva ronalda kako nema pojma a osecam da reta nije sutnuo loptu u zivotu,kako mrzim takve retarde(npr i ronaldo je promasio cist volej ,a lopta letela na 1,5m visine,lol).i jos nesto brazil je jedini tim koji u svakom napadu ima po 5 igraca u protivnickom kaznenom cak se i onaj Lucio tripuje nesto kao utrcava u sesnaesterac u nekoliko napada. Edited June 19, 2006 by slash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 brate.. ako si gledao tekmu video si da su ronalda stalno cuvala trojica igraca pa je adriano imao vise prostora,cuvali su ga bolje i od ronaldinha :).I jos je asistirao pored toga.A i video bi kako bi ti igrao posle onog starta u 10-om minutu utakmice ako bi ti ostala noga.Btw nisam video ni jednu reprenzetaciju koja trenutno igra bolje od Brazila(moze i mora Brazil 100X bolje od ovoga),izostavmo Argentinu koja je nas napunila,realnost ce biti protiv holandije.A moram malo da napljujem komentatora koji celu tekmu proziva ronalda kako nema pojma a osecam da reta nije sutnuo loptu u zivotu,kako mrzim takve retarde(npr i ronaldo je promasio cist volej ,a lopta letela na 1,5m visine,lol).i jos nesto brazil je jedini tim koji u svakom napadu ima po 5 igraca u protivnickom kaznenom cak se i onaj Lucio tripuje nesto kao utrcava u sesnaesterac u nekoliko napada. ← ne moras da zavrsis medicinu da bi skapirao kad je chovek umro Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Cuo sam izjavu Ian Wrighta da je onakav gol kakav je dala Argentina nama dao kojim slucajem Brazil to bi se vrtelo 200 godina i bio bi proglasen za gol milenijuma, a ovako posto nije procice nezapazeno... tako da mi je bilo muka juce kada je Ronaldinjo najjadnije gurnuo loptu petom, a komentar je bio "ronaldinjo je poceo da prikazuje deo svoje magije" Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 da, ultra su glupi ti komentari tipa "nisi sutnuo loptu a pricas nesto" ← jel si se ti to pronasao u recenici pa si zato uvredjen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ae jebo vas Brazil ima neko da ih ocerupa vec u osmini finala... :)) igraju jebeni fudbal ko da snimaju reklamu za Jogu Bonito...da im nema Ze Roberta popasli bi ogroman kobas...Ronaldinjo u pola metra ima 30kontakta sa loptom a nijedan dribling ili duzi pas od pola metra...Ronaldo se ne pomera,dovoljno je pogledati kako je igrao pre 4 godine i kako igra sad,i to za asistenciju je krajnje smesno,apsolutno se slazem sa Stijom,Adriano je imao totalnu neuspesnu sezonu u Interu,ni sad ga nesto ne vidim puno na terenu...Karlos kako pridje na 50 metara od gola sutira ko degenerik a poslednji put je pogodio gol proslog uskrsa...Kaka jedini nesto malo odskace,koliko toliko se trudi,ja ne mogu da verujem da ovaj Pareira i dalje drzi Zuninja na klupi...strasno... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ja od sad navijam za obalu bjelokosti:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 i oni ce nas naguziti Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 bilo bi tako dobro da ivory razbije onu poslednju smeshnu reprezentaciju sa nekom brutalnom razlikom i onda da ode dalje umesto holandjana =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 kole.de, moram da registrujem taj domen =o) mislim svi za koje ja navijam opako izgube/izretardiraju se tako da cu da prestanem...ili da krenem za nemce da navijam da sto pre izgube kako bih kupio Lahmov dres (crveni verovatno) za manje od 65 evra =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ae,sta smo se ucutali...Nemci prebili mesoviti tim Ekvadora a smesni poljaci su uspeli zanimljivo nekog i da pobede... mislim da ce Englezi da ugaze Svedjane veceras... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ja mislim da nece, bice 1-0 maximalno, naravno 0-0 na poluvremenu, kako bih meni ushao tiket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ja mislim da nece, bice 1-0 maximalno, naravno 0-0 na poluvremenu, kako bih meni ushao tiket ← 0-0 trebalo bi oba tima proleze eng prva swe druga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dZoniiiii Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 (edited) auuuuuuu ... pa ovaj dzo kol je lood! :)))) Znaci, kako ga je zabo, svaka mu chast!!! Edited June 20, 2006 by dZoniiiii Quote I need to watch things die... from a distance Vicariously I live while the whole world dies YOU ALL NEED IT TOO, DON'T LIE gric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 jok, golman je smeshan, lopta je letela 10 sekundi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 golman je stvarno ret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 objashnjavaju englezi, nema shta :) josh gerrard da grune neki projektil, i 2-0 lagano, a posle ekvadora ko zna :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 rofl @ highl1 .. 1:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 rofl @ rur kladzha za tebe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 rofl @ rur kladzha za tebe ← ne staj mi na muku steve gerrard, opet ih vadi chovek.. neverovatan je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 i pokvario mi rur kladzhu, tipovao sam na x Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dZoniiiii Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 STEVEEEEEN!!! :))) Lepo ga je dao! Svaka mu chast!! :) Quote I need to watch things die... from a distance Vicariously I live while the whole world dies YOU ALL NEED IT TOO, DON'T LIE gric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts