Jump to content

Sajt ili program?

Recommended Posts

uuuuu to je mnoooogo zajebano. posebno zbog toga sto drugaciji instrumenti koriste drugacije sisteme zapisivanja nota. i kljuceve... zajebano

videcu sa kevom, ona sigurno zna.

znam da postoji program za komponovanje. ali ovo sto ti trasis je jebeno. pogledaj malo po guglu?

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Skinuo sam GP 5... Ali ne mogu da nadjem sada note za kompoziciju... Potrebne su mi od Gershvina - Rhapsody in Blue note... Nigde jebeno ne mogu da ih nadjem...

Help plz!  [:(]

lol pa ima moj drug note za rapshodiju, imao sam i ja to sam svirao na uporednom klaviru u prvom srednje. Ali skracenu verziju, nemam celu. msn-uj me ako hoces na bukovacking@hotmail.com pa cu pitati druga...

www.mmc4life.com

koliko se ja secam glavna melodija ti je uvek u notama

a ovo su akordi itd, uglavnom najlakse ti da uzmes knjizicu sa akordima.

A i ja sam ti pricao za note sa nekog drugog instrumenta ( tipa klavir ) da mozes da iskoristis za gitaru. posto imas u fazonu isto tako glavnu melodiju i imas dole pratnju tj akorde ( uglavnom ) tako da.. ne znam u cemu je prroblem :P

note su note, to je isti zvuk. A stvarno imas te do jaja knjizice gde iams sve akorde i kako se sviraju

i jeftine su uglavnom :)

notni zapis bi trebalo da je isti za klavir i gitaru, osim nekih oznaka, recimo na klaviru ne mozes da bendujes...

a to sa brojevima za gitaru su tablature, tj vizuelno zasnovani zapis za nas neuke:)

za gitar pro ako nadjes fajl koji ti treba, imaces note i tablature za svaki instrument zastupljen u kompoziciji...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)