Guest epicAdrian Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Da bash je default shljakash, sa 55-56 uzastopnih pobeda, to je bash default :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 a fanovi su mu suviše mladi da se sećaju karlosa moje npr. :) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 probleme sa disanjem nema,od kad je radio operaciju.← pa ne znam, dechko reche da josh uvek ima problema sa disanjem, i da maltene opet "uchi" da dishe na nos, jer se odvikao od toga (pre operacije je disao samo na usta)... tako da batali samo slushanje eurosporta, uzmi prochitaj novine :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 i dalje ima problema sa disanjem, to se jasno vidi na prenosima.. kad je frka, udiše na (otvorena širom) usta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Svaka cast na igri, postigao je ogroman uspeh, ali realno mora ozbiljnije da se ponasa. Ona izjava posle meca je sprdnja, "Nadal nije imao resenja za njegovu igru". Iskreno Nadal je maksimalno dozirao igru i cuvao snagu, posle prva tri gema je znao da ce pobediti. Mnogo je brzi, mnogo vise kondicije ima i udara mnogo konstantnije - za skljaku dovoljno. Ako Nadal moze da respektuje Federera sa kojim ima 5-1 skor (i to 3 na sljaci 3 na tvrdoj podlozi) onda i on moze da respektuje lika koji je barem 30 mesta ispred njega. Bilo je poteza u kojima je Nadal ispao smesan, nekoliko drop shotova - ali nemojte da vas zavara to, svaki rekreativac da igra sa Nadalom 2 seta imao bi neki dobar poen. Ipak je ovo sport a ne cirkus - ljudi igraju da dobiju mec. Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 Zhastin, Zhastin! Kazu ljudi - "Nema ona sanse, pawnovace je Klajsters" ... kad ono 6/3, 6/2 :) Kad bolje razmislim, trebalo je da igram kladzu, ne znam samo koje su kvote bile za ono, sveukupnog pobednika :) U drugom mechu je vesela cehinja ipak poklekla pod ruznom ruskinjom, cime je ipak failovala da ispuni zadataka "ubijanja trandzi" © ivan na ovogodisnjem rolandu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Lalebrale, jednim ubivanjem morezmo ona je ispunila kvotu za ovu godinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 smem li da primetim odlican smajli u tvom postu ... :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 hahaha jebiga ne setim se svaki put da promenim izmedju deutch i englisch tastature ;o) uglavnom sad navijamo (tj od sad i ja) za zhastin do kraja...necemo valjda za ruse? mislim, mora neko da osveti cheshku nejach ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Da je neka bolja ruskinja mozda bih i navijao ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 pa kad nemate neku organizovanu tenisku mafiju da zabrani svakoj ruzhnojoj od sharapove da igra =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 marija kirilenko ftw .!. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 ova kuznjecova deluje kao da je jucha izashla iz rovova kurska...ali igra dobro, muski - u pozitivnom smislu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 Nalbandian - Federer 6/3 - 2/0 Jel sad ono pravo vreme da se Federer "ukljuci"? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Urekoshe Lale i Leo Di Kaprio Nalbandiana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 chika federer u finalu :) i love this game mada mi je smor shto se ovaj povredio, trebao je rozhe da ga sabije da digne moral za finale... sad ljubichic - nadal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 Sranje sto se sjeb'o, ne bih se kladio da Federer mozhe tako lako da ga dobije. Mada moram priznati da Nalbandiana nikada nisam gotivio, ima neku facu skroz koja mi se ne dopada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Sranje sto se sjeb'o, ne bih se kladio da Federer mozhe tako lako da ga dobije. Mada moram priznati da Nalbandiana nikada nisam gotivio, ima neku facu skroz koja mi se ne dopada. ← dobio bi ga lako do kraja, video si i sam koliko je popizdeo na svoju loshu igru u prvom setu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 Pa, mislim da si zaista mozhda u pravu, ali nikad ne reci nikad. No, da ispratimo desavanja, Ljubicic - Nadal 4/6 2/6 i trenutno je 5/5. a pocinje i fudbal ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 i u tiebreaku, ocekivano nadal. Finale je u nedelju, sutra zensko finale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 kad u nedelju btw. koliko sati ? nema na livescore :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 I u nedelju, federer josh jednom jede prashinu nadalu... (: ocekivao sam od Ljubicica vishe da pruzi protiv nadala, mada je ovaj ipak mashina (a i danas mu je najbolji mech do sad na turniru bio). hahah vamos rafa Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Zimonjitj/Srebotnik vs Lihovcheva/Nestor 6:3, 6:4 Tako je Zimonjitj po drugi put u karijeri osvojio grand slam turnir u konkurenciji meshovitih dublova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 zimonjic je car;) shteta shto je ispao u mushkom dublu, chuo sam da mu je partner bio bulja :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 gg zimonjic! Finale je u nedelju, ne znam kada, al' kapiram da je oko 14-15h, kada i zensko finale danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts