Sa1Nt Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 zato sto ima 32 godina i zato sto nije mlad? :) mozda bi trebalo neke "mladje" igrace da dovede milan tipa od nekih tako 29-30 godina :))) ← nema veze shto nije mlad, rekoh da je u vrhuncu svoje karijere pa makar to bilo i u 32 godine... onoliki chovek pa brz kao munja, ima dribling, ima shut i car je u odbrani... jedino logichno shto sam prochitao je ovo shto neko reche - ne igra mu se u seriji B.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 nema veze shto nije mlad, rekoh da je u vrhuncu svoje karijere pa makar to bilo i u 32 godine... onoliki chovek pa brz kao munja, ima dribling, ima shut i car je u odbrani... jedino logichno shto sam prochitao je ovo shto neko reche - ne igra mu se u seriji B.. ← ja sam zaprepascen...ima dribling?ima shut? po meni,ok brzina,sjajan skok,car u odbrani,ali dribling i shut Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Andriy Shevchenko - AC Milan --> Chelsea neeeeeee...n eeeee...nenenee...cry cry cry cry cry cry NEEEEEEEEEEEEEEEE :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 ^ para vrti 'de burgija nece! :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Kim K Edited June 7, 2006 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
midzo Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 gj za Podolskog ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ja sam zaprepascen...ima dribling?ima shut? po meni,ok brzina,sjajan skok,car u odbrani,ali dribling i shut ← pa jesi ga gledao ove sezone? dribla ko blesav, i jedno 5 puta je zab'o prechku sa 25 metara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 ok za shut,ali jbt koga je on predriblao? :)) mada,slazem se sa konstatacijom da je stvarno u zenitu karijere,ali malo ipak preterujes... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 e jebiga, kad bih sve pamtio bio bih bash freak, al' znam da sam gledao dosta milanovih utakmica ove sezone i chovek me zaista iznenadio ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 otprilike isto zato sto navijam za Milan u calcio-u,i bas sam dosta puta komentarisao kako je greska sto drze Stama kao desnog beka,ali opusteno :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Pasquale Foggia - Ascoli --> AC Milan (Loan Return) Cristian Brocchi - Fiorentina --> AC Milan (Loan Return) Christian Lell - 1.FC K Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 (edited) Ochigledno HSV nastavlja da uzlazhe dosta kesha za igace kao i proshle godine, iako je Kompany placen od Transfera Van Buytena. Malo mi nije jasan Barbarezov transfer, on stvarno dobro igra vec duzhe vreme ali je i mnogo mator a i mislim da je njemu istekao ugovor pa ga je zato Bayer uzeo. E je li stvarno potvrdjeno da j e mali Aguero potpisao za Atletiko? I bash sam citao za Rosickog na sajtu Arsenala i svi se slazhu da je to klasichan Vengerov transfer, a plus mu je uprava obecala veliki budzet za transfere tako da iako je Olimpijakos odbio da im proda Jaju Turea mislim da ce i njega da pokupe> Edited June 20, 2006 by Veske Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ochigledno HSV nastavlja da uzlazhe dosta kesha za igace kao i proshle godine, iako je Kompany placen od Transfera Van Buytena. Malo mi nije jasan Barbarezov transfer, on stvarno dobro igra vec duzhe vreme ali je i mnogo mator a i mislim da je njemu istekao ugovor pa ga je zato Bayer uzeo. E je li stvarno potvrdjeno da j e mali Aguero potpisao za Atletiko? I bash sam citao za Rosickog na sajtu Arsenala i svi se slazhu da je to klasichan Vengerov transfer, a plus mu je uprava obecala veliki budzet za transfere tako da iako je Olimpijakos odbio da im proda Jaju Turea mislim da ce i njega da pokupe> ← da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 cekaj cekaj Gudjonsen i zvanicno ? Avramov u Fiori,zanimljivo :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Skenj za Stama... :( Shto se tiche Rui-ja, on se bash i nije naigrao ove sezone, tako da i ne zhalim... Ali Shevo, zashtoooooooooooooooooooo? :((((((((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Zhena,pare...gde ces vise od toga :D Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Avramov u mom omiljenom klubu, ovo mi se svidja. Dodushe ne znam kako ce uspeti da brani pored Lobonta i Freya koji ce se uskoro oporaviti ali nema veze, srecan sam zbog njega :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Vukelja u Partizanu... Na slici sa trenerom Jeshitjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ahaha koji pajvani Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ako nishta drugo, treba zabeleziti da je jesha promenio imidz od dolaska u partizan... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 majko mila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 lepo, s'obzirom da je vukelja bio vidjen jos pre 2 sezone u zvezdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Jebo mu ja mater,glupi vukelja,raspali cigan,hvala bogu da je otisao iz vose....jebo ja tog napadaca koji za celu sezonu da 9 golova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Kalderon je postao novi predsednik Reala. Tako da Predrag Mijatovic postaje sportski direktor, a Vlade Divac sef kosarkaske sekcije. Mijatovic je nesto najavljivao dovodjenje Lamparda i Robena. Sada cemo da vidimo sta moze da uradi... Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 do jaja, bash sam navijao za pedju, oduvek mi je bio gotivac:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts