Goga[TT] Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Pa u chemu je frka tu si ti, Sweet, sentence, mr.Vain/zhaba ili kako vec, shto se vi ne organizujete... ← Mnogo opaka ekipa, nema shta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Mnogo opaka ekipa, nema shta. ← de ne, josh ja naucim da igram elfa i eto :))) elven kingdom ^^ Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 bash opaka, zaba olichenje ozbiljnosti za klan :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 (edited) Pa u chemu je frka tu si ti, Sweet, sentence, mr.Vain/zhaba ili kako vec, shto se vi ne organizujete... ← pro team T_T.. bilo je dobro dok su rista/vladica/sharky/duke/.. igrali Edited June 5, 2006 by Mare-SOMBOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Pa u chemu je frka tu si ti, Sweet, sentence, mr.Vain/zhaba ili kako vec, shto se vi ne organizujete... ← lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 pro team T_T.. bilo je dobro dok su rista/vladica/sharky/duke/.. igrali ← ta postava nikad u zivotu nije igrala zajedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 osim riste naravno.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 Jednom me je ukenjalo kada sam igrao u KGB-u sa Zeroxom i Srletom da zaokruzhim AM-a sa 3 ghoula + ovchicom na Echo-u :) naravno nisam mu ubio heroja zato shto je lik posle 3 sekunde ubio ovchicu ali se prvo istripovao WTF? Replay sam sachuvao samo teshko da cu moci da ga izvuchem odande... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ovaj vudu je mega kralj :) aka neumorni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Mile ae ja i ti po pola 10E da nam da neki chas, ja nemam toliko :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Sagnite se obojica... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Daj bre da napravimo biznis, snimimo film "Voodoo allmighty I". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 kao Rocky :), ali mora da ima 7 delova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 kako si glup, treba 6 delova, ipak je vudu anded. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Nego ce biti repovi sa ESWC-a, gleda mi se nesto zanimljivo... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 (edited) Nego ce biti repovi sa ESWC-a, gleda mi se nesto zanimljivo... ← Pa ja sam ostavio topic shto se tiche repova u ESWC delu, ali kako mi se chini, necemo nishta gledati :( Edited June 6, 2006 by FistBorn Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 nema sta zanimljivo da se gleda sem jednog mecha ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ja mislim i da se na rastibudjilizovanim drze vise teme nego vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Necete nishta propustiti ako nevidite repove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 omfForce, evo jednog sexy replaya: http://www.wcreplays.com/replays.php?get=7212 Sad sam ga tek odgledo iako sam ga imo na hardu vec odavno, znachi tako sam se slatko nasmejao, ova partija me podsetila na onu sa WCGa 2004 kada je madfrog dobio crimsona na twistedu sa DKom, s tim shto je ovde epilog ipak drugachiji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Nego ce biti repovi sa ESWC-a, gleda mi se nesto zanimljivo... ← finale je trajalo ukupno 15 minuta ;)))) veruj mi, engleski pacijent bi bio zanimljiviji od ovog eswc-a ^^ Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 mi ga zovemo samo pacijent ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 A kod nas je pak dovaljno da se pomene Engleski... ^^ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ma ne ima fora iz Simpsonovih kad su u Brazilu, otmu Homera teroristi i kaze Homer "Mogu do WCa? besika mi je velika kao Brazilski orah" a terorista ga pogleda onako smoreno i kaze "mi ga zovemo samo orah" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 kako ti zeroxe povezujes stvari^^ teach me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts