Jump to content

Recommended Posts

znam da sipka za sediste kosta oko 300 din :)

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

idi u planet bike u piramidi, ponesi keša kolko imaš i kupi šta za te pare ima

generalno ne treba žaliti para za sic, al treba imati i šorc sa ulošcima.. ne brini, postoje i normalni, ne samo oni spandeks gej..

ima na buvljaku beshe oko soma shipka + sediste

ima i jeftinije al ja sam qpio onu dugacku shipku jel mi je trebala ova fabricka je bila previse kratka a npr za 500-600 din imash perverzija sedeshta da kupish

nisam siguran za cenu jel sam to pazario pre oko god dana tako da racunaj da je 20% sqplje ...

manite me sa tim izdrkotinama, imam obicno sediste koje me je drzalo 8 godina, i tek se sad savile bocne strane na dole, pa sedim na kurcu...kapiram da moze da se ispravi, al mrzi me. kul, znaci oko soma i po cu da bljunem i keva...tnx svima.

Brate ja samo mislim na tvoja jaja [:D]

Ivane, jel u Planet Bike-u najvetji izbor opreme u gradu, shta? Pitam, poshto me zanima, ja bih da kupujem neke izdrkotine :)

Edited by Nemesis

Life is gistro...

• 1 month later...

stavishe toliko je tachno da je zvanichan podatak da je preko 80% profi biciklista posle 40te FIZIOLOSHKI impotentno!!! (znachi ne tripuju se nego stvarno ne mogu...tuga) e sad naravno rekreativno nije profi ali oni ljudi imaju najbolje siceve koje novac mozhe da kupi...chuvajte svoj pripoj penisa na trtichnu kost deco...bitno je =o))

• unknwn changed the title to .