phantomq Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Sad sam vido na bbc-u da je sevcenko potpiso za 30 m. funti :) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 :((( Ode ukrajinski bog iz Milana...i to u mrtvi Celzi...jebo im pas mater,da je Anri presao u Barsu,mogli su opusteno da ukinu sve fudbalske sampionate i da Barsa i Celzi igraju 7 tekmi godisnje tj. na 4 dobijene...mora da se uvede nesto slicno salary cap-u kao sto je to ucinjeno u Nba-u..nema smisla vise ovako...a najjace je sto i Balak i Sheva pricaju isto,kao nije im novac motiv...yeah right... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ma i bez anrya isto dodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Bar ce biti zanimljivija trka za titulu najboljeg strelca engleske lige. :) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ma nek se potrude oni da osvoje nesto dzaba im to najbolji strelac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Samo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 moj omiljeni igrach otishao u moj omiljeni klub, pa ima li shta bolje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Bash me zanima kako ce se snaci u Premier ligi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 upropastice ga skroz... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Koga sad Milan misli u napadu da ima,Gilardina?hahaha Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 ovo je bilo najavljivano prethodnih dana. po mom misljenju ako nastavi murinjo sa njegovom taktikom "jedan u napad" tesko da ce seva nesto uraditi. opet ce vrsiti njegove rotacije, a priznacemo da ni seva ni drogba nisu za klupu. da ne zaboravimo i krespa koji je klasicni striker. morace jedan od njih dvojice da ode. :((( Ode ukrajinski bog iz Milana...i to u mrtvi Celzi...jebo im pas mater,da je Anri presao u Barsu,mogli su opusteno da ukinu sve fudbalske sampionate i da Barsa i Celzi igraju 7 tekmi godisnje tj. na 4 dobijene...mora da se uvede nesto slicno salary cap-u kao sto je to ucinjeno u Nba-u..nema smisla vise ovako...a najjace je sto i Balak i Sheva pricaju isto,kao nije im novac motiv...yeah right... ← slazem se sa ovim oko seleri kepa. to bi definitivno priblizilo male klubove sa velikim. veruj mi da je seva ako je hteo mogao da dobije mnogo vise u milanu nego sto je ponudio celzi. otisao jeposto je tako zena naredila. mislim tako bar pisu italijanski mediji ;p koji papan ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 ovo je bilo najavljivano prethodnih dana. po mom misljenju ako nastavi murinjo sa njegovom taktikom "jedan u napad" tesko da ce seva nesto uraditi. opet ce vrsiti njegove rotacije, a priznacemo da ni seva ni drogba nisu za klupu. da ne zaboravimo i krespa koji je klasicni striker. morace jedan od njih dvojice da ode. slazem se sa ovim oko seleri kepa. to bi definitivno priblizilo male klubove sa velikim. veruj mi da je seva ako je hteo mogao da dobije mnogo vise u milanu nego sto je ponudio celzi. otisao jeposto je tako zena naredila. mislim tako bar pisu italijanski mediji ;p koji papan ;p ← brate on je lik otisao jer je svestan da ce sad da uzme vise para nego kad izbace Milan u c1 ligu pa krene rasprodaja :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 ovo je bilo najavljivano prethodnih dana. po mom misljenju ako nastavi murinjo sa njegovom taktikom "jedan u napad" tesko da ce seva nesto uraditi. opet ce vrsiti njegove rotacije, a priznacemo da ni seva ni drogba nisu za klupu. da ne zaboravimo i krespa koji je klasicni striker. morace jedan od njih dvojice da ode. slazem se sa ovim oko seleri kepa. to bi definitivno priblizilo male klubove sa velikim. veruj mi da je seva ako je hteo mogao da dobije mnogo vise u milanu nego sto je ponudio celzi. otisao jeposto je tako zena naredila. mislim tako bar pisu italijanski mediji ;p koji papan ;p ← da ti dodje zhena kao shto je njegova i da ti naredi da odesh na sunce, ishao bi istog trena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Krespo ide u Barsu kao zamena za Larsona... ali inf. jos nije potvrdjena... poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 da ti dodje zhena kao shto je njegova i da ti naredi da odesh na sunce, ishao bi istog trena. ← bih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 moj omiljeni igrach otishao u moj omiljeni klub, pa ima li shta bolje ;) ← mozete da imate 6 sevcenka i balaka...opet ce barsa da pojasni neke stvari...sta je real uradio besomucnom kupovinom zvezda...napravio je sranje od kluba koji se cima da dobije alaves... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 videcemo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 jebace ih arsenal ponovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 jebace ih arsenal ponovo ← koga...!?!??... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 i ja se pitam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Poshto navijam za Milan, skenjao sam se bruka, jer je Gilardino izgubljen, Inzaghi mator... A Sheva je bio ono bash... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 bice loodilo... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Poshto navijam za Milan, skenjao sam se bruka, jer je Gilardino izgubljen, Inzaghi mator... A Sheva je bio ono bash... :( ← nemoj tako, dolazi crespo u milan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Sta,krespova zivotna zelja je da igra u seriji B ?:))) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts