leisure Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ja sam izrachunao caletu koliko je kesha u zivotu dao za cigare i kada sam mu rekao skenjao se. 12000eur za 30 godina, ma neka bude i 10000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 izračunaj mu koliko je dao na tebe, skenjaće se još više :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 da se deklarisem: ja sam pusac i u fazi sam "hocu da prestanem", pride sam se razboleo (kijavica, kasljem) i dalje ne mogu da ostavim ... jad "Proklet da je dan kad sam cigaru uzeo u suta!!!" Toliko dorbo,a toliko loshe,eto to je definicija cigare... ← word ... ja sam prvi put stavio pljugu u usta posle prvog sexa ... jad :( jesi je jebao ← Smetas svakome ko je nepusac,makar samo prosao pored njega i on oseti dim smetas mu,smetas zato sto bacas pikavce gde stignes, ali dobro ovo drugo je vise stvar kulture. Nisam ja kriv sto postoji rafinerija, ali ti si kriv ako ja osetim duvan(od strane tebe) negde na javnom mestu. ← meni nepusaci idu vise na qrac sa svojim kvazi problemom nego pusac koji je progonjen jer pusi na mestu gde nije nedozvoljeno ... ja postujem kad mi neko kaze ugasi ili se skloni :) elem, mene zanima dublje ova prica: jel gledate na pljuge kao i na duvanje ... meni je to isto oralna narkomanija, i nemojte mi one fore: gandza je zdrava, itd ... narkomanija je narkomanija i ne mora nuzno biti fizicka, vec se vise svodi na mentalnu ... ono drljam je po ruci, motam, dim, kolutici, osecaj naduvanosti ... vise izgleda da je problem, kako ja to vidim, u pripremi, nego u samom cinu. da se pojasnim: peting je uvod u svrsavanje ... rispekt za onog sto je "naterao" drugaricu da prestane. pa makar bio i jezivo glup nacin. savet: ne pokusavati sa dopom ili koksom ;) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 .. ja sam prvi put stavio pljugu u usta posle prvog sexa ... jad :( ← kladim se da se nisi ni zagrcnuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ja sam prvi put stavio pljugu u usta posle prvog sexa ... jad :( ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 fakin ej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ali taj marlboro lik je bio baja celog svog zivota And if it gives me cancer when I'm eighty I don't care Who the hell wants to be ninety anyway? :))) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ali taj marlboro lik je bio baja celog svog zivota And if it gives me cancer when I'm eighty I don't care Who the hell wants to be ninety anyway? :))) ← umro je u pedeset prvoj. , jebote , dugooo se nisam ovako ismejao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 kladim se da se nisi ni zagrcnuo ← iskustvo govori iz tebe ;))) pusti coveka, mislio je da to tako treba :)) ako mozes da zapalis pljugu posle seksa - lose si jebao ← ma ne to mi je prvi put da sam zazeleo da probam ... ma iz ove perspektive je smesno u najmanju ruku :)) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 kruko > ti treba da dobijes dodatnu diplomu sa faxa "diplomirani inzinjer za hejt" :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 e proshao taj dan protiv dima? ja zapalio jednu sad :D mislim cigaru, cigarete su za sisice :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 A sto Migsa u svakom postu oko pushenja naglasava da on pusi tompuse.Ok migsa , faca si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 A sto Migsa u svakom postu oko pushenja naglasava da on pusi tompuse.Ok migsa , faca si :) ← \o/ ma ne, da se neko sluchajno ne istripuje da sam propushio... znahs ono, lako se pricha proshiri:) e sam josh uvek faca?:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 pa ako volis cigare u koznoj rizli bas i nisi :) gde ima da se uzmu dobri tompusi? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 pa ako volis cigare u koznoj rizli bas i nisi :) gde ima da se uzmu dobri tompusi? ← u beogradu i nema bash a da su ok, mislim sve sasushene... sem ako su tek uvezene, video sma baticu na aerportu tj starijeg lika, odlece sve srejeno sa koferom punim kubanki :D koje su lepo spakovane u kutijama itd... za bg:) u bg`u cigare stizhu iz pete ruke... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ae donesi koju dobru kad budes dolazio? dajem kesh? oki doki? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ebem te mozhemo preko icq`a, al da ga ukljuchish o ovome... al ajde tri komada il vishe ? romeo i julija oko 14`ak eura vishe sam zaboravio:) mislim da tje ti ih i ivan preporuchiti,... poshto i njemu treba a donsem ;)) naravno sve je po nabavnoj ceni zavrshih sa tompusom... milina, pustio klasichnu muziku, ugasio svetla ... lego na krevet i koje blagostanje :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 iskustvo govori iz tebe ;))) ← ja ću kao prvu cigaru posle sexa da zapalim tompus LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 hehe ovde josh uvek nije zabranjeno po ulici i u vecini klubova je dozvoljeno ali zato vrh na cirishkom aerodromu - stakleni "obori" za pushache =o))) ok, u pitanju su lepe staklom ogradjenje smoking areas ali ipak obor ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 na kraju ce pusace da istrebljuju kao sto su svabe jevreje u drugom svetskom... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Aj sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ja ću kao prvu cigaru posle sexa da zapalim tompus LOL ← kori shta si ti sad rekao ?! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 nije važno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 na kraju ce pusace da istrebljuju kao sto su svabe jevreje u drugom svetskom... ← ma to ti meni samo govoriš ono što želim da čujem :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts