Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Popih 3 guarane u nadi da ce me drzati dugo u noc kako bih ucio Istoriju/hemiju/biologiju !!!!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Fleshuje mi se software za telefon, napunio je onaj pokazivach koliko je odradio sa instalacijom, ali i dalje mi stoji onako napunjen vec 15 min i kaze da ne diram fon. Ako mi za 10 min ne kaze finish ima da ga chupam iz usb-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 bio danas na adi sa drustvom......posle odbacio kevu na stanicu zapalila na more.......posle do grada......u ficka odgledah tekmu francuska japan i pozitivno se iznenadio.....svaka cast "malisanima".......istusirao se...jos malo pa na kunt.......trasu na ispit......a bas sam planirao da ne izlazim nigde zbog jebene vrucine..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Ljudi , pre 5 minuta se desila velika stvar , izgubio sam nevinost , sto se tice pijenja kafe.Eto prvi put u zivotu sam probao kafu i popio soljicu iste jer sam primoran da ucim celu noc a spava mi se.Nisam znao da ce mi prvi put biti zbog ucenja ali eto.Eto , nisam vishe dete :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 konacno vrucina sve je ok, sve je kul, ali nista kao pretoplo leto... kad su svi ostali skenjani, i previse lenji da pomere bulje da se ne bi oznojali, a tebe tako savrseno bole kurac i za znoj i za sve... samo uzivas... i bre... nesto sam srecan Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 omg...sad ce da ti izraste rep!!!!11...odoh da spavam...jednom da legnem pre 2...sutra treba ici za bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 kad smo kod nespavanja, brate... juce nisam spavao uopste, a danas u deset sam moro na crtanje... popio sam tri litra koce i par kafa... znaci brate, kao legnem ja oko osam da kao kuntam i skontam da sav vibriram. vidim ja boli me oko srca:) izmerim ja puls i ono 150!!!!111one eleven111 brate, znaci jebote, nisam mogao nikako da kuntam, ne valja kofein+secer nikako... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Dobro , meni za prvi put dosta jedna , da vidim radi li to cudo...A i ja ne znam sta da ocekujem pa se ponasam ko retard , sad ocekujem neke super motji :) Uglavnom veliki sam protivnik kafe (ni sam ne znam zasto , neki moj trip) , ali jebiga ili kec iz hemije , ili kafa+uchenje celu noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Jebo mamu , kad sam trebao da jebem prvi put nisam bio ovako uzbudjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 nisi bio pijan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Pojasni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 da si pijan bio nebi bio uzbudjen kad si prvi put bo ili tako nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ...je protiv propisa foruma :) ← NE DIRAJ MiGsinu SIGNU BRE, NEMO' DA BIJEM :) Ljudi , pre 5 minuta se desila velika stvar , izgubio sam nevinost , sto se tice pijenja kafe.Eto prvi put u zivotu sam probao kafu i popio soljicu iste jer sam primoran da ucim celu noc a spava mi se.Nisam znao da ce mi prvi put biti zbog ucenja ali eto.Eto , nisam vishe dete :) ← Sad ce da ti poraste rep i brkovi :) Bleja po netu i ircu, gledam Headbangers Ball i nerviram se, svega ima samo ne kvalitetne muzike. Debilizam. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Naucio sam Srbi u Ugarskoj krajem XVIII veka i pocetkom XIX veka , josh Juznoslovenski narodi u revolucionarnoj 1848/49 i opste prilike u Habzburskoj monarhiji i onda hemija Alkani i Aromaticni ugljovodonici ogogog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 evo ga new migsa... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ne rise , evo prvo veche da me uvatilo da malo vishe pishem i vetj mi za zlo uzimate.Nista mi nije dozvoljeno :`( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Naucio sam Srbi u Ugarskoj krajem XVIII veka i pocetkom XIX veka , josh Juznoslovenski narodi u revolucionarnoj 1848/49 i opste prilike u Habzburskoj monarhiji i onda hemija Alkani i Aromaticni ugljovodonici ogogog! ← Shto psujesh? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Longli, jesi li ti to kampanjac u dusi? sto se tice kafe, napitak je jebe kevu... jaka dupla crna gorka, koja se pije 2-3 puta tokom radnog dana je sve sto je potrebno tokom radne nedelje. onda se odspava 20 sati za vikend i sve je kul. samo je problem sto ako se vikendom ne pije kafa istim intenzitetom, onda je ceo dan nikakav... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Jebiga , tako je.Cele godine nista zezanje, zezanje ali kad dodje kraj ocu da se raspadnem , ali fora je shto svaki godine kazem da sledece necu sebe dovesti u istu situaciju i uvek se zavrsi isto.Josh je drug cele godine nabaljao opravdanja lekarska na kolko oces , sto me je dodatno sjebalo.Ma sam sam kriv :( Inace naucih Istoriju , sad josh Hemija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 evo, sad se jsa napio, ali me pusta, nisam neuvdjavan kao neki:P brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 NAJJAČA BLEJA IKAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Evo za sve koji nisu bili na cecinom koncertu da vide sta su porpustili od picetine » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Statore, to nikako nije lepo od tebe... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 HAHA , sad sam popio i drugu , yaaaaaaaaay! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 u btare al sma pjian :)))))))) cimam se,nisam janpi,piko fudbala,uleteo u neku znj ekipu gde jebeno nisam mogao nisakim da nesto ozbiljnije odigram i ono lopta sve vreme u mojim nogama a ovi biju li biju...ne vredi,ispusili smo svetski samo sam se nervirao za dzabe...pocelo da me zabada svetsko prvenstvo losim kvalitetom fudbala,kad jebeni Brazil igra tako lose,sta da ocekujemo od drugih? Partija mi se,kontam da sam se bruka smorio... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 otreznio sam se brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts