Zlajonja Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 da da... to bio kros kroz serbiu :)) ole... nego... nije losh ovaj net ovako... :) mislim da tju ubrzo da se naviknem na domestic uslove neta... :)) jbt... kojim glupostima malim se mi radujemo u nashoj maloj tj. pardon sve manjoj zemljici... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Danas za 2 prazna chasa(nisam htela da gledam utakmicu, shto se ispostavilo kao dobro) sam decku ispredavala 7 lekcija iz istorije da bi se javio i popravio ocenu shto je rezultiralo uspehom...Sad se praxsam za privatne chasove i od faxa pochinjem da naplatjujem:)......Josh u ponedeljak da mi zakljuche jedan predmet pa sam zavrshila.....Vecheras idem kod druga da neshto proslavimo i ondak tjem se valjda dovutji kutji nekako:) ← da mi je tvoj mozak na pola chuke da se odmorim malo ;)) danas me nije ni pitala bios, a zaključila mi je dva (a imao sam dva asa). znači Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Slu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 ja eto... malo neta.. sutra stizu karte, pa kontam da cu da se izotkidam nikad strasnije od mtg-a... sad jednostavno bleja.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) Slu Edited June 16, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 iza It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 bio do jebenog san marina(neko klosarsko mesto ovde u sd-u)...upala murija da smara...posle neki feget skinuo majicu i igrao na stolu...smor:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 glupi asterix i obelix i rimljani.. ali generalno, vecerasnji izlazak, jos se vratio naj drug iz indijanapolisa, je jebeno pretaran izlazak bio. pozdrav za voodoo_ns-a koji se smorio ko zlo i nosio jaknu u mb-u gde je 100 stepeni :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 moram se unormaliti. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 posao smor 3ca smena pa se smaram na netu chekam da dodje kolega da diem kuci na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 vratio se sa mature. jeo sam sve zivo i nezivo. daklem neverovatno koliko je stvari moglo da se pojede/popije... sve sam probao. i sad najeden kao stoka ne mogu da disem normalno. uf koliko mi nije dobro... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 A ja se sad vratio sa mature. Dobio sam chasove plesa \o/ Najjachi sam, igrao sam pred 250 ljudi! JUPI! Slike ovih dana kad ih pokupim od ortaka! \o/ Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Kako sam se lepo naspavao....legao u pola 11,spustio roletnu i udri. Danas završam sve poslove pa ću najverovatnije da odem da se šišam,nervira me ovaj žbun :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Poslednjih par dana sam bio u guzvi oko sredjivanja sobe (stigli novi ormani), danas se cela ta prica finisira i onda SUPERICA!!!!!! Mrtav umoran......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 hronicno mi fale jedneo 2-3 sata po danu... a spavam 4-6 sati.. bem ti ispitni rok.... u svakom slucaju matorci mi pae iz gajibe uskoro na jedno 10 dana tako da cu biti solo.. woohooo :) vec se radujem tome ko malo dete :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 ispade fina bleja sinoć, samo sam nešto premalo spavao i još uvek sam malo pijan.. :) matorci mi pae iz gajibe uskoro na jedno 10 dana tako da cu biti solo.. woohooo :) vec se radujem tome ko malo dete :) ← \o/ \o/ \o/ \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 bah...ne moze covek da se naspava...jutros vozio kevu i sestru...sad kao treba nesto da ucim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 sad ustao doruckovao........malo zabo net da vim sta se desava.......cekam ortaka da me okrene da odem do perionice da malo sredim auto......da uvatim ova 2, 3 dana lepog vremena........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 hronicno mi fale jedneo 2-3 sata po danu... a spavam 4-6 sati.. bem ti ispitni rok.... u svakom slucaju matorci mi pae iz gajibe uskoro na jedno 10 dana tako da cu biti solo.. woohooo :) vec se radujem tome ko malo dete :) ← lolololo jel mogu da dodjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 sinoc sam bio na svadbi. dobio sam novu strinu, umesto stare, bivse strine. lepu i trudnu. moja krv uvek nekako potrosi zene, pa mora da predje na zelenije pasnjake... inace, svadba je bila pfffff... mis'im, ono... dzez i evergrin, fensi hrana - sto znaci malo hrane - sosovi i prelivi i salate i tako... ufuf. hocu bre neki tent-wedding. e, da DANAS IDEM NA CECU!!! CE-CO, CE-CO, CE-CO!!!!!!!!! hihihihihi... i to zahvaljujuci jednom oldskul metalcu. :* fensi dizelasice drz'te vase tanga gacice!!! iliti DJ Ruby Rhod: Quiver ladies, quiver. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 moram se unormaliti. ← ou, you're back! :) nish', radio malo, pa sad idem da gledam tekmu, i tako...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Kida me glava/sve, bio juche na motorijadi... Nije mi bilo dobro... vecheras posle 18. kod ortaka pravac na reprizu :} lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 mozda treba da odem u pm .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 petak na subotu je ona notj kad spavam najbolje u nedelji = sad sam samo tako hepi =o) steta sto ovaj vikend nije lepo vreme kao pre inache bi vetj zujao napolju... drale care! (ne vratjaj se bez fotke sa sisom u naruchju ;oP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Ustao sam danas, prochitao nekoliko postova na phorumu i reshio da treba malo da odmorim od foruma i on od mene... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts