bolkonski Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 muuuuuuuuultikast, muuuuuuuuuuuuuultikast ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 soliram od pre nekih 45 minuta... raspad sa devojkom... poprilicno glup, al onda, koji to raspad nije glup... boze, kako mi treba jednostavnog sirovog sexa da na nekoj jadnici istresem sve zlo iz sebe... idem na qnt. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 danas ceo dan bio u gradu. sad dosao kuci, malo odmaram, trazim jednu pesmicu od bukovskog na netu i slabo mi ide potraga :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) 5 chashica rakije + cigara + chris rea - road to hell ( po 10`i put... ) a notj je mlada... jenbiga nemam nishta drugo sem alkohola da me drzhi budnim :/ skenj.... ( )... Edited June 14, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 a sto treba da budes budan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 jebeni smor postao rur forum niko nista ne postuje sve vas mrzi sve manje i manje postova na dan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ustao, palim u armiju... danas nam dolazi neki ministar da gleda kako smo fuckin' vredni and stuff... blah Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 uh, sve me boli, najebatju :/ edit: stomacni grip, do jaja :P evo nesto za boleta! ← muuuuuuuuultikast, muuuuuuuuuuuuuultikast ← Ovaj krule je definitivno resio da unisti rhh, aktivirao je bombu zvanu bole, we all gona die!!!!111 :)) danas nista znimljivo se ne desava: forumi, ucenje, zena, trening.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 jevo radi se .... smor neki.. ali biti tje bolje :) inache... dzhontra - to ti je zbog leta... zato nema ljudi... :(( Trebalo je da idem kod ortaka za vikenad u sApatin da boemishem no nema se kinte jbg... smorilo me.. no nisu sve opcije iskljuchene... vidjet tjemo shta se da uchiniti :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 josh 2 dana do subote... :o))))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Amen 2 that! Radim neku budjavu montazu na poslu, chekam dok ne pochne fudbal i razmishljam o kupovini nekog HD Video plejera ili laptopa da bih mogao da gledam serije koje sam skinuo sa neta dok se vozim metroom. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ^ g33kz0r ;) idem u pola 4 na Inside Man u Tuck, kazhu da je dobar film ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Chuj dobar.. odlichan :) Lep trilerchitj koji prevazilazi naziv limunade po tome shto je lepo sklopljen :) elem... neshto mi jako sporo prolazi dan i u polu-smoru sam... no, biti tje bolje... :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Dosh'o qci i 'edem kremic \o/. Danas u shkoli ukontao da cu 100% biti vr. dobar za kraj i boli me uvo. Toliko mi treba, mrzi me za vishe ;). Idem na neq slavu danas ili tako neshto neam pojma, vazno je da ce biti da se jede za dz. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 i tako...zavrsi se i ova nedelja na faksu za mene...sledeca ce biti jebena...idem sad kuci kao da ucim nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 idem u pola 4 na Inside Man u Tuck, kazhu da je dobar film ;) ← ae javi kakav je, jer me kuma smara da idemo da gledamo... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) Dobar je inside man, preporuka od mene Edited June 15, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Išao sa ortakom da uplati wow,budala poneo metalne evre a banka ih ne prima....šta učini wow od čoveka Idem da spavam malo,umoran sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 imam novi karmin ! aha ! jarko crveni ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 lego jutros u 6.....ustao u 9......i profan kaze da dodjemo sutra u 8.....ali sam se obradovao sto sam video da sam polozio ispit......to me malo obradovalo......jedva cekam vece da se zabodem na kunt..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Juche sam imao sretje te nadjoh sve item-e za bajs koje sam trazhio neko vreme, michelinke poluslik, pedale platformke, prednji menjach, sedishte, gripove, tako da ochekujem full bicycle life ahead, shto mi mnogo znachi za lechenje od stresa i sl. Samo josh da nadjem neke jebachke a izdrzhljive cvike za bajs... Shto kazhe ortak, razboleo se Nashao sam drugaritzi neku memoriju koja joj treba, pa tje joj bolje raditi komp (dobro delo). Treba da kupim nove lone, uletetje neke pare. Jbte, ne znam shta mi je, pun mi je orman maskirnih pantalona i opet mi se svide jedne, i kupitju. Uchim tjaleta da radi na kompu, uzeo je laptop. Za profesora koji celog zhivota kutza na pisatjoj mashini je to poprilichna promena i napredak, ali dobro se snalazi, iako je celog zhivota bezhao od toga. Ovih dana pushtam u pogon vesh mashinu na mojoj gajbi. Josh samo to (jer sam dosad nosio odetju da mi pere keva) i potpuno sam nezavistan, aleluja! Cheka se cert Stinga, mada josh nisam video za prevoz, a moratju da pozhurim da sredim to shto pre, a ako bude bilo lepo vreme, nadam se i dnb-u na Exilu u sredu, posle godinu dana se bash uzheleh. Nashao neke test exam-e za ispit koji spremam ali tjene da mi krekuje jedan program, iako bi trebalo, pa me to malko smara. I tako... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 stigoh u sd...hasao, malo bleja ovde pa na shtreb valjda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 imam novi karmin ! aha ! jarko crveni ! :) ← ovo me podseti na signu masnog Nisam se baš lepo odmorio odoh u teretanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 imao danas neki kolokvijum. nisam ga loshe uradio, iako sam pred pocetak imao dilemu - ili eci, peci, pec ili en den dino sava raka tino, sava raka tika taka, elem belem bus. Sam sam sebe iznenadio. A sada na ucenje opet!!! Btw keva mi kupila veliku kutiju bonzita i neki fensi sladoled od borovnica....mmmm mislim da cu joj ipak neki drugi dan reci da hocu da se odselim od kuce. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 nist posebno. ceo dan se smaram, sad idem u pozoriste da gledam "laza i paralaza" sa ortakinjom. cuo sam da je ok predstava. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts