Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

opet sam se zajeb'o da doručkujem burek, sad sam stondiran umesto da sav veseo skakućem i pevam pesmice za decu..

Nego, nesto gledam ovu Wikipediu, i razmisljam, covece, koliko bi srednjeskolsko obrazovanje bilo lakshe da je iste bilo u "moje vreme". Znaci bukvalno svaka tema iz skoro svih predmeta mozhe da se nadje, izvuche, sredi, prevede, odnese, dobije pet i ide kutji :)

a inače smo se namučili u gimnazijama samo tako, posebnu u drugoj godini :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

3 sata sam sedela kod frizera

EMOOOOO GIRLLL OMG!!1one

[:D]

A tek shto sam se ja smorio... 9h drndanja po usranom autobusu koji se raspadao celim putem Durmitor-BG.. ali konachno sam tjiku, hepi, idemoooo... [:D]

zasto sve ribe toliko rade matis ?

Mora da se zna to bre, treba im za budutju karijeru kelnerice ili radnice u butiku.. brzo sabiranje, oduzimanje i vratjanje tachnog kusura ftw! :))

chudan dan. opet sinoc nisam mogao da zaspijem jer sam imao suvishe na pameti. 1.5mg nechega (zaboravio sam u medjuvremenu) je to reshilo. shto je najgore probudio sam se sa istim mislima i istim fleshom koji me je udarao od kako sam izashao sa rhha. definitivno ulazim u neki period/fazu koja ce biti krajnje zanimljiva u najgorem sluchaju. toliko deshavanja, misli i obaveza, a tako malo vremena.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

chudan dan. opet sinoc nisam mogao da zaspijem jer sam imao suvishe na pameti. 1.5mg nechega (zaboravio sam u medjuvremenu) je to reshilo. shto je najgore probudio sam se sa istim mislima i istim fleshom koji me je udarao od kako sam izashao sa rhha. definitivno ulazim u neki period/fazu koja ce biti krajnje zanimljiva u najgorem sluchaju. toliko deshavanja, misli i obaveza, a tako malo vremena.

Ako ne mozesh da zaspijesh :) preporuchujem ti LENDORMIN.. kevica! ;)

a inače smo se namučili u gimnazijama samo tako, posebnu u drugoj godini :)

i tu ima velike istine, ali opet, zivot bi bio posebno lakshi u tom periodu da je bilo wikipedie. Josh da su postojali (i da postoje) neki dobri prevodioci sa engleskog da ne moras da se mucis ... iheeej. A i ovo zaista postavlja interesantnu spiku za neki dobar editorijal, u smislu, nece jos dugo proci kada ce se za sve oko skole naci nacini za uspesno zaobilazenje internetom, sto dovodi do potpune "degradacije" skolskog sistema i koncepta zadataka, domacih, seminara, etc etc. Zivo me interesuje kakav ce biti odgovor sistema.

i tu ima velike istine, ali opet, zivot bi bio posebno lakshi u tom periodu da je bilo wikipedie. Josh da su postojali (i da postoje) neki dobri prevodioci sa engleskog da ne moras da se mucis ... iheeej. A i ovo zaista postavlja interesantnu spiku za neki dobar editorijal, u smislu, nece jos dugo proci kada ce se za sve oko skole naci nacini za uspesno zaobilazenje internetom, sto dovodi do potpune "degradacije" skolskog sistema i koncepta zadataka, domacih, seminara, etc etc. Zivo me interesuje kakav ce biti odgovor sistema.

BAN TEH INT-ER-NEEET... [:D]

kuntanje do 10.30 (iako sam se opet pre 6 probudio sam od sebe (grrrr))

doruchak u botanichkoj bashti...

sad kuliram i razmisljam kako da ubijem vreme do vecheri...

vecheras neki rodjendan...

i takooo...

a za nasheg junaka Marka:

Zum Schlacht gehen sie, Helden alle

Gehen sie ohne Furcht ums ihr Leben

mada boje da josh Freulein Heise Hosen proveri ovo pre komercijalne upotrebe (i recimo da proveri potencijalno drugachiji prevod drugog stiha sa gehen sie ohne lebensreue ili tako nesto =o))

zavrshih sa 21. epizodom prison brejka... znachi, bash je bilo.... fijuuuu :)

stavih da se skida 22. pa da vidimo kako sha... znachi znachi... ludilo [:D]

posle pichim do centra da gledam tekmu, dushmani me iscimashe da izadjem iz sobe... prokleti da su!!! a tako je lepo... tolko filmova, anime... 6mbit`a lele... i ja moram napolje medju ljude/.. :/

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

probudio se u 2 !!!! poceo sam da spavam kao milic, i osecam se bedno jer mi je proslo vec pola dana.

Sad idem do zemuna da spremam sa kolegama neki ispit dok ne pochne argentina - obala slonovache.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

dupe mi utrnulo...

aj ja prvi da se zalepim pa da ostalima bude trulo..

A i ovo zaista postavlja interesantnu spiku za neki dobar editorijal, u smislu, nece jos dugo proci kada ce se za sve oko skole naci nacini za uspesno zaobilazenje internetom, sto dovodi do potpune "degradacije" skolskog sistema i koncepta zadataka, domacih, seminara, etc etc. Zivo me interesuje kakav ce biti odgovor sistema.

što je najtužnije, ovo što je ćira napisao nije toliko daleko od pameti naše vlade, s obzirom da su pre koju godinu zamalo zabranili informatiku u školama..

ruku na srce, referati/seminarski se ionako u 99,9% slučajeva rade tako što odeš do biblioteke, uzmeš literaturu i prepišeš.. sad samo ne mora da se ide u biblioteku.. :)

pričam o srednjim školama, na faksevima sam čuo da ima i ozbiljnijih seminarskih..

rofl... imao sam problema sa kokosom... al zato google je moj prijatelj...

šta tebe oduševljava.. mislim, fascinantna stvar u vezi sa internetom je što bi verovatno našao kako da napraviš bombu od tog kokosovog oraha i malo pljuvačke, a ne što si našao kako se otvara :)

obozhebudala... :)) stvarno ste prsli :)

inache... uzeh prokleti adsl.. sad samo chekam telekom da me prikljuchi na mrezhu... kazhu iz iskustva 15 dana... mada je nova centrala pa ouvo ouno mejbi urlijer.. i tako dalje...

skontao sam da smaram vetjinu ljudi na ovom forumu pa tju da proredim vizite svoje... ili tju se barem uzdrzhati od bilo kakvih postova... samo tju da gostujem i obzerviram... a mozhda ni to.. :)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Ne radi mi komp vec nekih mesec dana. Tj pre toliko je vrisnula maticna ili procesor ili memorija, ili shto je najverovatnije oba tri zajedno. Sad povremeno zlostavljam sestrin komp, ali nije to to. Moram ovih dana da ispazarim novo shta treba, ili sve...

@teme uopshte: zavrshio gimnaziju, prijavio se za kontrolu letenja, pa ako uspem. Ako ne uspem, onda turizam. Sa istom devojchicom od avgusta sa manjom pauzom, i to ide extra. U sushtini, extra je...sad ide najduzi raspust u zivotu. Opushteno. Nedostaje mi RUR [:)], mora komp da se sredi...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...