-MiGsa- Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 IDEM U TERETANU ← ne seri... a ja sam bio, ladno... ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) Edited June 25, 2006 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 bio na nekom house-u, ili kako god da se taj pravac sad zove... ono kad uzmu hitove 80-ih, pa im dodaju tkc tkc, i to zovu muzikom... isli do grada sa drugaricom... jbg.. ona ide sa mnom na hm night, pa reko aj da se oduzim.. mada, vidim da cu od sad biti u minusu... ne mogu ja to vise... nekad sam i mogao, cak voleo, da slusam elektro, a sad.. jbg... zadrto to sve u kurac inace, noc na netu nikad sporija... bas udavi... ako nista, kontam da sam poceo da se zaljubljujem... jedna crvena mala... mm.. moracu da se raspitam ko/sta/cija je... al ako... valja to... unese malo zivosti, ako nista drugo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 probudio se u 7... nadam se da cu danas biti na Adi, na okupljanju. lepo vreme.... to valja. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Kako čovek ne može da se naspava normalno leti treba mi 3 sata da zaspim od vrućine i prevrtanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 napokon sam se vratio u svoju normalu spavanja od tri sata na dan i strava mi je... i to spavam uvek negde predveche... :D poslednje dve notji sam problejao igrajutji silk roads i chatujutji na istom sa argentincima, shpancima (hobla hobla), amerima i josh ponekim nacijama... i mislim da sam ispunio kvotu zhelje za netom za narednih par meseci :))) juche sredjivao kutju.. fixovao bajs.. da chovek ne veruje shta vd40 odradi na lanac na bajsu, i josh neka mast chije ime sam zaboravio a smrdi ko da je Migsa prdno ;) elem, lanac koj je bio skroz zardjao sada je ko nov i bajs nashtelovan, kochnice o la la... sve.. samo da svratim do pumpe i napumpam goome i brm brm... (uh kako male stvari nekada uveseljavaju ljude) Inache.. raspisao sam se jer nisam "dugo" postovao te sam se malo uzheleo Rurovaca... :D a danas tju vas gledati ceo dan :D ololol otjel dotji preDci olololol? :D ae odo da klopam, da se tushnem i krenem polagano na adu :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ... znash da si se prerano probudio kada pokushash shrafcigerom da jedesh breskvu :( u qrac... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Juce mi bio extra naporan dan i probudio sam se umoran. Danas cu da preskocim trening i karace me zbog toga ali jebiga :) Sutra ispit i prekosutra ispit i onad jos jedan za 2 daan, ono pocinjem da dobijam tikove od ovoga fax-a... Zelim vam lep provod na adi na +40 dok ja uz klimu i kaficu polako prelistavam knjizice.. (ala sam ga srocio) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Pizdim na nekog metalostrugara ili shta je vec, iz susednog dvorishta, koji svako jebeno jutro neshto drlja, seche, vari, lomi, jede govna, pisha po prozorima. Ajde shto mi svaki dan struzhe i drnda ali danas je jebena nedelja, pa kako te nije sramota pichka ti materina seljachka, nije ti ovo Mirijevo da mi lomish metal svako jutro tu. E tako. Morao sam malo da se istresem. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Pizdim na nekog metalostrugara ili shta je vec, iz susednog dvorishta, koji svako jebeno jutro neshto drlja, seche, vari, lomi, jede govna, pisha po prozorima. Ajde shto mi svaki dan struzhe i drnda ali danas je jebena nedelja, pa kako te nije sramota pichka ti materina seljachka, nije ti ovo Mirijevo da mi lomish metal svako jutro tu. E tako. Morao sam malo da se istresem. ← SHTA BI PAJSERU 5+ Zutih kartona [:D]?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 -juce fino blejo al' sam poceo da zaboravljam stvari... -ne znam koji mi kurac.. -moratju da furam neki podsetnik. -elem : Pljackaju 2 (dva) ortaka hotel. Odjednom upada policija. -Brate skaci sa terase evo su panduri. -Ali kako da skacemo , 13. sprat je jebote, je si lud ? -Ajde skaci bre, nije sad vreme da budes sujeveran. -to je nekako obelezhilo dan, izmedju ostalog. -^_^. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 gledam da iskombinujem nesto da odem na adu......do jaja sam tanak sa kesom...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) ^ prestani da se drogirash :))))) EDIT: ovo je bilo za tibija ;) Edited June 25, 2006 by Sa1Nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 hoteli nemaju trinaeste spratove? mislim, u americi.. nagovaram sejnta da ide na adu, fantastične izgovore je smislio, al mislim da ću na kraju pobediti :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 probudio se sad, znachi krevet mi je postao vodeni sad... kolko sam se znojio smor, sad treba neki rad da sredjujem.. i da uchim statistiku... ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 SHTA BI PAJSERU 5+ Zutih kartona [:D]?!?!?! ← Ne znam, nisam gledao Ne, ozbiljno, shta je bilo? :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 rano jutro u nedelju popodne ;o)...tako bih rado otishao sad na adu sa ovim ludacima...mada ona kisha koju su za danas najavljivalji nije isposhtovala termine pa postaje kiputje u potkrovlju (te sam zato dole u klimatizovanom birou trolujem forum =o))) sinotj bilo superishka veche...steta sto sutra moram opet sabajle da se budim ;o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 piko dotu, radio statistiku... znojim se ko svinja... i tako ... ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 AAAAAAAAAAA...Treba da formatiram HDD o5, fancy...Sinoc se o5 vratio iz grada u 4 ali sam makar lepo spavao danas...Neam pojma shta cu dalje danas... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Moji me sutra shalju na nedelju dana u BG da se odmore malo od mene dok ne odem na more.... Sad parim ochi na slikama Iana Somerhaldera:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 konachno sam se danas otkinuo od spavanja prvi put posle ispita. totalno sam se izakcijao ovih 3-4 dana, a josh nisam ni pocheo kako treba ;) mislio sam da banem na adu danaske al kad sam se probudio i skapirao koje je hororchina od toplote rekoh da preskochim. nikako da se iscimam za novi monitor, a ovaj dialup me ubija pa ubija. ne znam jel se nhf odnosi na ovaj drugi deo oko rezidenture, ili na to sto si me ubacio u isti kosh sa militjem? :> ← eto .. choveka nema nedelju dana na netu i pochne i laki da ga zevzechi ... ccc :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Vidi vidi maudu treba monitor :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ustao... malo net, pa cu sad malo da nesto kuckam u mircu... pa posle mozd amalo starcrafta... nisam dugo :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Ispunjavam svoje roditeljske i brachne duznosti Odgledao sada fudbal i taman se na vreme zavrshila utakmica da mogu da odgledam Formulu 1 od pochetka \o/ А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Razgovaram sa mojima u vezi Bugarske nadam se da ću moći da se skrpim elem,fino bilo danas na Adi dosta nas je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts