pilauda Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 bio do grada.....zabo se sa drustvom u ficka......gledali tekmu......odlicna utakmica......sad cu se izbanjam pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Kakav dan za fotelja fudbalere :) uzitak. Kako smo losi, pa nas bi i ameri osusili :) ← -wtf... ameri su 4. u svetu(Fifa rand lista). -umoran k'o pas. -imam puno da radim i ucim. -a sve me to smara. -koji kurac. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 jebiga, shto ne uchish na vreme ← Eh , da sam dobio dinar , ma gde dinar , da sam dobio 10 para , svaki puta kad sam to cuo , bio bih veoma bogat covek ;) I to ne racunajuci kad kazu keva i cale :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Gledo tekmu igrao war posle prebacivo malo na pink :) Sad malo ucenja pa neki film pa na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 ceci bas narodski odradila koncert...bosa :D nisam bila na 'certu ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 -wtf... ameri su 4. u svetu(Fifa rand lista). - ← Ma da, validno You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 bio malo do grada...neka ziva svirka u enigmi i tako...al dodjoh kuci, kunta mi se.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ponovo sam insomničan, sada je 3AM i po prvi put sam jedini na forumu. http://img69.imageshack.us/img69/9190/jedini2dl.jpg God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) Ne mogu da zaspim, nesto me zeza zub......sroko 800mg Brufena, pa sad pochinje da me radi...... @Krule Nishta, samo da te izvuchem iz te boleshtine, da razmisljash o nechemu drugom :))) Edited June 18, 2006 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 CE-CO, CE-CO, CE-CO!!! [jupi] [jupi] [jupi] jebala mu je kevu, nisam popio kap alkohola, a proveo sam se jujujuju... Lepi grome moj je hit. HITCHINA!!! ostalo onako. moram konacno da ubedim par DJ-eva koje znam da obrade Cecu. ali devojcice!!! majko moja... u moje vreme nisu bile OVAKVE!!! pa nemam rechi, kako se okrenes, a ono bshhhhhhhhhhhh. nisam Kjoot, pa ne mogu da ulazim u opise, ali dovoljno je reci BSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ja sam mislio da ljudi koji imaju smokera kao avatar su malo ozbiljniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 hehehehehehe... smoker je paravan, ja sam zapravo lud! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 a latinski jer i to samo paravan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 eto.. trulim na ircu... i dalje.. a sto je najgore, nisam smeo da pustim neki download, posto mi je net nikad sranjastiji.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) a latinski jer i to samo paravan Edited June 18, 2006 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 -fudbal navijao ya gancije i dobili majke im ga lepo igrashe -cecin koncert u delovima smora prebachih na pinak i slusham a nemam pojma shta peva ko da prvi put chujem pesmu i kaze mi kolega a to je stara pesma i ja onako wtf nisam u toku zbivanja hitova domace muzike -i o5 oko 12 do 3 igrao dotu na poslu (neverovatno smorene 3ce smene) -sad trenutno bleja na ruru kao i uvek predjutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 doso iz grada krajnje produktivan vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) lallala ( )... Edited June 18, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 hmm ladno sam pijan, i sa dide pesma tamo daleko.... tamo dalko de cvte a limu zhut... tamo je srpskoj vojsi jedini bio [utttttttttttt ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Evo da napisem i ja nesto upravo sam se vratio iz grada pijan ko bulja zbog jedne devojke tako da ono ako sam omasio temy jbhg,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) lalala ( )... Edited June 18, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 jednom sam probala te trvoje sume od chemrea brate, idem danas da se napijem negde... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ovo migshino je jebeni podstrek za alkohooloooooommmm.... lego sam u jedan.. ustao sad i ne mogu da spavam... a i ne spava mi se... tj. eto tako... Sad malo bleja.. malo zike... malo klope, malo neki filmitj i tako daljeeeeee... pa jebote nedelja je... :)) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Ajde prekinite da postujete kad ste "pijani" stvarno pocinje da smara. Covek kad je pijan treba da povraca i spava. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ahaha...bravo igore:)...btw, legao u tri, ustao u 9...jebem ti spavanje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts