Jump to content

WoW filmic o mom tankovanju sa druidom

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

U svakom sluchaju niko ne kaze da druid ne moze da tankuje dobro ali jednostavno wariror to radi bolje a moracesh mnogo vishe da se potrudish do ovoga  : "Druidi su vec tankovali maltene sve bossove koji postoje u igri, gomile analiza su uradjene koje potvrdjuju da druid ima veci long term aggro generation od warriora kao i mnoge druge prednost " . zasto onda svi druidi ne tankuju ne kapiram ?! lol .. ma da blizzard je tako glup

Da ja sam realno prestao da se obazirem na ovakva objasnjenja ... mora da je od svog onog prepiranja sa dajrektumom ...

Jesu radjene analize? Verovatno je neko uradio i doktorat :P ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

ljudi se menjaju drastichno ... bedak sto ja nisam LJud pa ne mogu da se promenim ~~

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

huuuh....

da pocnem vako!

Bloodstorme koji je tebi k**** kad stalno dolazis ovde da se izdrkavas po nasim mozgovima! sta je imas visak vremena? e pa to se drugacije resava,drkaj ga,nadji ribu,idi u posetu kod dalekih rodjaka,izvrsi harakiri,samo brate nemoj vise da smaras ovde tim tvojim usranim pricama!boli mene k**** za tvoje misljenje imam i ja svoje misljenje pa ga ne nabijam tebi u bulju! ne kazem da ti ne mozes da kazes sta mislis ali nije u redu cim predje granice normale tipa:ja mislim da je wow sranje i tako nesto a ne da vredjas ljude sto igraju igru!i ok evo jesmo mi smo svi debili ti si pametan i mi smo svi pacenici sto igramo wow ali imamo bar jos toliko mozga da ne seremo ko ti!to sto ti ne igras iz nekog razloga a verovatno ti se igra ne znaci da mozes da dodjes ovde i poturas k**** svima pod usta!ja sam stvarno morao da kazem ovo jer mi stvrano ides na zivce a i jos neke organe

...

Ne kazem da sam duze ovde od nekih jer nisam i ne kazem da sam pametniji od nekih jer verovatno nisam ali ti si preterao!Ovako, moj post se ne razlikuje ni najmanje od tvog,i moj izrazava misljene!To za salu sad nemoj da se vadis jer sta mislis da ti ja svaki dan kazem:"E jebem ti mamu,bas je ona dobra riba..." pa cak i da je kroz salu dokurcice ti jednom!To sto si ti na forumu duze od nekih ne znaci nista dakle pali!

*edit

inace ljudi koji ovde postuju znaju da ja ne napusavam druge na 4umu

Ae neki lock na ovo ode u daleki off

Edited by shpanac

...

ti ne kapirash neke stvari

u vecini slucajeva napusavao sam Stormsciona koji je Rl friend onda killygora koga dobro zna cak i u RL upoznali smo se an turniru u warcraftu i joshe neke ljude

tako da nemoj da se mesas bezveze jer ne znas neke stvari.Nisam se u opste vadio jer je 50% mojih postova napusavanje samo naravno sve je to zajebancija

EEEE alo ti napises:"Ma vi ste svi kreteni batalite wow..." ili tako neku baljezgariju 2 reda ispod mog posta i kome ti sad to govoris???I ja znam baba maru IRL pa ne pricam njoj takve stvari!Nije u tome poenta,nego da ne mozes da napusavas 20 koji postuju ovde,kad si kreten,kad se zajebavas sa nekim stavis smajli,inace za koji k*** oni sluze???

...