Immortalis Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Imamo mi jednog drooda koji je udario armor cap, vidish mogli bi da ga pitamo da pomogne oko sature ponekad :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 U svakom sluchaju niko ne kaze da druid ne moze da tankuje dobro ali jednostavno wariror to radi bolje a moracesh mnogo vishe da se potrudish do ovoga : "Druidi su vec tankovali maltene sve bossove koji postoje u igri, gomile analiza su uradjene koje potvrdjuju da druid ima veci long term aggro generation od warriora kao i mnoge druge prednost " . zasto onda svi druidi ne tankuju ne kapiram ?! lol .. ma da blizzard je tako glup ← Da ja sam realno prestao da se obazirem na ovakva objasnjenja ... mora da je od svog onog prepiranja sa dajrektumom ... Jesu radjene analize? Verovatno je neko uradio i doktorat :P ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 agro =/= threat Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 aggro je posledica threat-a Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljepotica Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Neradi link daj da vidim taj film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 agro je rec latinskog porekla ... right ? :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 naravno ^_^ aggronomija ima isti koren :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 mislim sta retji kad ste mohija odgovorili od daljnje prepirke,....stvaarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ljudi se menjaju drastichno ... bedak sto ja nisam LJud pa ne mogu da se promenim ~~ Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 e sada nek mi neko ne kaze da vi niste budale.omfg!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 huuuh.... da pocnem vako! Bloodstorme koji je tebi k**** kad stalno dolazis ovde da se izdrkavas po nasim mozgovima! sta je imas visak vremena? e pa to se drugacije resava,drkaj ga,nadji ribu,idi u posetu kod dalekih rodjaka,izvrsi harakiri,samo brate nemoj vise da smaras ovde tim tvojim usranim pricama!boli mene k**** za tvoje misljenje imam i ja svoje misljenje pa ga ne nabijam tebi u bulju! ne kazem da ti ne mozes da kazes sta mislis ali nije u redu cim predje granice normale tipa:ja mislim da je wow sranje i tako nesto a ne da vredjas ljude sto igraju igru!i ok evo jesmo mi smo svi debili ti si pametan i mi smo svi pacenici sto igramo wow ali imamo bar jos toliko mozga da ne seremo ko ti!to sto ti ne igras iz nekog razloga a verovatno ti se igra ne znaci da mozes da dodjes ovde i poturas k**** svima pod usta!ja sam stvarno morao da kazem ovo jer mi stvrano ides na zivce a i jos neke organe Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Jebote nijedno veliko slovo Inace se slazem sa tobom... Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 nemo' tako tarabo,stavio sam B na Blodstorm InaCe KCaO bIh JA VelIka SLOva NegO me JEbE pRavoPis Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) shpanac decko koji je tebi KURAC? AJDE KRETENU ODJEBI PLS tek si se registrovao a vec se pravis pametan ja sam ovde otkad forum postoji i svi znaju da je ono bila sala ajde brate molim te pali menjaj forum sto pre Edited June 7, 2006 by BloodStorm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Ne kazem da sam duze ovde od nekih jer nisam i ne kazem da sam pametniji od nekih jer verovatno nisam ali ti si preterao!Ovako, moj post se ne razlikuje ni najmanje od tvog,i moj izrazava misljene!To za salu sad nemoj da se vadis jer sta mislis da ti ja svaki dan kazem:"E jebem ti mamu,bas je ona dobra riba..." pa cak i da je kroz salu dokurcice ti jednom!To sto si ti na forumu duze od nekih ne znaci nista dakle pali! *edit inace ljudi koji ovde postuju znaju da ja ne napusavam druge na 4umu Ae neki lock na ovo ode u daleki off Edited June 7, 2006 by shpanac Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ti ne kapirash neke stvari u vecini slucajeva napusavao sam Stormsciona koji je Rl friend onda killygora koga dobro zna cak i u RL upoznali smo se an turniru u warcraftu i joshe neke ljude tako da nemoj da se mesas bezveze jer ne znas neke stvari.Nisam se u opste vadio jer je 50% mojih postova napusavanje samo naravno sve je to zajebancija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 EEEE alo ti napises:"Ma vi ste svi kreteni batalite wow..." ili tako neku baljezgariju 2 reda ispod mog posta i kome ti sad to govoris???I ja znam baba maru IRL pa ne pricam njoj takve stvari!Nije u tome poenta,nego da ne mozes da napusavas 20 koji postuju ovde,kad si kreten,kad se zajebavas sa nekim stavis smajli,inace za koji k*** oni sluze??? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 ti si ti ja sam ja ok? aj sad prekini a ja cu da nastavim po svom a ti radi sta oces i fora je ne staviti smajlije ti kao da si pao s marsa?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 uuuuu zakuvalo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 cuti bre ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 BloodStorm-e, ako ne pokazesh pismeni dokaz da ti je Mohi dao licencu da hate-ujesh na forumu, moracu da te zamolim da prestanesh. Nemoj Migsu da zovemo? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Evo Bloodstorme imash od mene jedan lep direktni zhuti karton aka teh opomenu a sir neo ce te pozdraviti bejzbolkom iz busijeH... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts