SavKe Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ali darian zato preferira vojne strategije i omiljene jedinice su mu pozadinici... :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
uDk.ShokicA Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) Edited June 4, 2006 by uDk.ShokicA Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 REKO MI DARIJAN DA IGRA WAR,I DA JE GAY ELF,I DA SABIJA ! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 daj nemoj elfove da vredjas.... nismo tolko imba -_- I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 daj nemoj elfove da vredjas.... nismo tolko imba -_- ← ma ne ork je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 bilo bi najpametnije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sg.Nigros Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Jel bio na tom turniru Igor Pantelic iz Rume, nesto je govorio kako ide na turnir u Bg? Ide li neko od vas na eurobattle.net? Moj acc. je Nigros i ja sam u sg klanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 drago nam je zbog tebe. Btw josh jedan dobar topic upropashten, extra. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts