Jump to content

X m3n

Recommended Posts

jednog po jednog, sta, treba mu 10 sekundi za to (jer ih nije bash bilo 20). Al' nije to sad vazno :)

Da se i ja malo umesam u diskusiju [:D]

Ako cemo po stripovima, nightcrawleru treba par minuta odmora ukoliko sa sobom teleportuje jos nekoga, sto samim tim izbacuje njegovu pomoc u zavrsnici dvojke. Ona koletova ideja sa icemanom mi se svidja. Mozda je jean i zelela da umre, samo da bi im donela sranja u trecem delu [;)]

I nemoj lale da me stavljas u isti kos sa razjarenom masom koja kuka za singerom, ja sam samo zeleo da trojka ima onaj smek koji su imali prethodna dva dela, koji nazalost nema [:)]

Hmhmhm... Ja se ne bih slozhio da je X3 loshiji od prethodna 2. Zapravo mi se mnogo vishe dopada Ratnerovo fokusiranje na akciju, nego Singerovo fokusiranje na patetiku i politichki korektne poruke. (ili bar meni ostaje utisak da se tako fokusiraju)

Sva tri, naravno, pate od preteranog dajdzhestiranja, ali Phoenix jeste najvetji dajdzhest u sva 3... Shteta.

Enihu, vredi odgledati ako volite mutante, a i ako ih ne volite, poshto ovde u ogromnim kolichinama ginu i ostaju bez motji...

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Ako cemo po stripovima, nightcrawleru treba par minuta odmora ukoliko sa sobom teleportuje jos nekoga, sto samim tim izbacuje njegovu pomoc u zavrsnici dvojke.

pa dobro, al' to se ne primecuje bash u filmu, a necemo da se vodimo stripom do tancina, jer ako sam dobro razumeo, tamo ionako pola stvari nije isto kao u filmu.

Luka, Luka!!1 Tako je, pokazhi im!

Izvini Uveta, nisam bash na tebe mislio svojim pisanijem oko singera, ali si nekako uleteo, kad si vec spomenuo da ti se ne dopada previse, a sasvim slucajno :) Vise je bilo upuceno onima sto su to zapravo u postu i napisali ;)

btw, uveta, jel ono sto si napisao u spoileru na prvoj strani ono sto se vidi posle odjavne spice?

Evo i mene.

Meni se film dopao, ali... Imao sam osecaj da mi nesto nedostaje, kao da ima manjak informacija, jednostavno radnja se odvija kako se odvija nema nikakve misterije i napetosti, sem one scene kada Vulfi uleti u kamp i pobije neke mutante pa ga Magnito ownuje. Medjutim, kad Lex rece ovo sto je rekao, skapirao sam da je najveca razlika u sirini price. Prva dva dela su bila usko fokusirana na odredjene dogadjaje koji skoro nikakve veze nisu imali sa ljudima. Ovaj deo je mnogo brutalniji ima mnogo mrtvih sto ljudi sto mutanata, samo je problem sto je nemoguce napraviti fenomenalan film sa ovoliko likova.

Da se ja pitam pravio bih svake godine po jedan film ili napravio seriju koja bi produkcijski bila kvalitetna kao film (priblizno), od 4-5 sezona, da sve lepo bude, detaljno, ovo-ono, nema teorije da to ne bi bilo gledano. Ovako gotivna su mi sva tri dela, mislim da je ovaj najslabiji, ali ne nesto specijalno u odnosu na prva dva. Drugi deo mi je i dalje najbolji.

[edit]

Zaboravih. Ne mogu da verujem da si Kole danas gledao Underworld Evolution, jer sam i ja. I sto je najgore svide mi se, nema dovljno Kejt, ako mene pitas, ali sam zadovoljan.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

ko si ti i sta si uradio sa lexom?

bloody mirror universe ppl with evil goatees...

Pa nije, nego kenjate kvake... Josh tje da ispadne da su prvi i drugi film bili mnogo dobri. Pa iz prvog se vishe ne setjam nichega, a iz drugog samo onoga shto smo obojica onomad i hvalili - Nightrcrawlera u otvaranju filma. Ako nishta drugo, ovaj tretji deo je bar blizhi svojim stripskim izvorima - besomuchno izmishljanje plot deviceova da bi Wolvie mogao da sniktuje, uz par naznaka da tu i tamo ima neshto malo mozga ulozhenog u prichu... :D

Sve je to moglo mnogo bolje da se napravi, naravno... Evo na primer, sve teche fino do scene kod Jeanie, onda Magneto shvata da je mala suvishe opasna i za njega, koncentrishe se na Wolviea i koristi ga kao oruzhje kojim ubija crveonokosu. Laki plache i dere se Femke, Femke... (ili Wolvie koji se dere Jean, Jean, nebitno...) Znachi, em shto se pljuje po glupim fanovima dotichne fukse koja je 30 puta umirala u stripu, em se izbegava njeno beskorisno stajanje u velikom finalu, plus se dobija jak emotivni momenat na sredini filma, nakon chega se lakshe manipulishe sada ranjivim gledaocima. (mislim realno, Cykeova smrt ni u kom sluchaju ne mozhe da uzbudi nikoga) Charles i Eric se tu pokache do kraja, ali Eric i drushtvo zapale. Ochigledno je da tje dotji do velikog shibanja. Slichno kao i ovde, dolazi do bitke tri armije, samo su svi josh zajebaniji i nadrkaniji zbog prethodnih dogadjaja i ima josh vishe mrtvih i depowerovanih. Na kraju Charles depoweruje Magnetoa, ali ovaj pokushava da ga zadavi, te profa telepatski dizhe kolica i njima probada svog velikog prijatelja/protivnika. (kratak kadar na Normana Osborna koji sve to gleda na TV-u i kazhe 'ah znachi tako se to radi') Nakon toga svi plachu i cmizdre, i niko realno nije sretjan. A Charles kazhe svima 'stoko retardirana, znate li shta je najvetja slichnost izmedju nas tzv 'homo-superiora' i homo-sapiensa?!?!' - svi ga gledaju belo - 'to shto smo jebeno jednako glupi.' Zatim se kamera pomera sa njega, vidi se Wolvie sa okrvavljenim kandzhama, Storm koja stoji medju gomilom strujom sprzhenih lesheva i slichne scene, pa polako svi gledaju oko sebe i vide zilione mrtvih shto ljudi shto mutanata po Rajkerovom ostrvu (Alkatraz sux)...

Uz malo sretje, gledaoci shvataju poneshto.

Singer odluchuje da kopira genija, i kontaktira Moorea i Gaimana da mu pomognu da Supicu malo priblizhi Miraclemanu.

Bendisu nishta nije jasno, ali se smori shto netje dobiti priliku da adaptira House of M za film.

JMS-a otpuste, i daju meni da pishem scenarije za Spideya... U roku od 20 godina, svet postaje utopija i svi me slave, a onda... [}:)]

Da se ja pitam pravio bih svake godine po jedan film ili napravio seriju koja bi produkcijski bila kvalitetna kao film (priblizno), od 4-5 sezona, da sve lepo bude, detaljno, ovo-ono, nema teorije da to ne bi bilo gledano. Ovako gotivna su mi sva tri dela, mislim da je ovaj najslabiji, ali ne nesto specijalno u odnosu na prva dva. Drugi deo mi je i dalje najbolji.

woo-hoo, josh jedan je na mojoj strani1!!!11 :)

Laki plache i dere se Femke, Femke...

Cekaj bre, nisam znao da si i ti bio na premijeri? A ne, ovo je ustvari fiktivno, kao ideja ... da, ovaj, hm ... da <grubim glasom>da, da, 'de ja da plachem kad ubiju femke</grubim glasom>.

klap klap za scenario, vidi predlozhi ga za neki naredni deo, pa ce ga makar uzeti, dovoljno izmeniti da ne moraju nista da ti plate i nece te ni potpisati, al' ces biti srecan sto je to barem pocetak tvoje utopije u trajanju od 20 godina ;)

@lex ocigledan uticaj previse iscitanih stripova [:D] nego, jel si se spremio za civil war [:)]

@lucky da da, znaci naterali me ortaci da ostanem do kraja, i stvarno se desilo sta sam tamo napisao. Cak sam i juce slusao na radiu reklamu za film, i na kraju samo preporucili da se ostane i posle odjavne spice [;)]

Lexshe, scenario bez Natea i Apocraplypsea ne mozh' da valja...mada uber laugh na Normana i Lauackskaiyza...

Slazhemo se da Logana ima previshe, ali poenta je da su prva dva filma malo ishal oko uskoumnog vidjenja corporate amerike, ovaj put imash pajglu lika u svakom drugom kadru samo zato sto je tjurka dobila ispolitizovanog oskara "for having uncomfortable sex with billy bob"...mislim Ororo je od prvog filma misplaaced i misswritten, nek ide u afriku i vatjari se sa Crnim panterom (kome ironija pantera u africi nije promakla, svaka chast, neko kontaktira marvel)

za kraj...JoeMikea da ne dirash, on je chovek odavno dokazao da zna sta je dobar scenario i kako se pishe, a za chorbamena - zhivi bili pa videli ;oP

lol za civilwar, lol i za leeja, brate njega imash tako ochigledno ubachenog u svaki marvel film da boli (mada naaajbolja je scena iz hulka za sada =o))

E malo sam razmishljao i o Nateu... Ali kako se jaje ne mozhe izlegnuti bez petla, a petla je posisala isuvishe vatrena kokoshka, onda je mladjahni Natan otpao. Ja josh uvek nisam toliko jak da toliko menjam istorijat univerzuma. :P

JMS-u svaka chast na mnogim stvarima, zaista. Ali Spidey mu je kriminalan... Mislim, ok. doshao je chovek na serijal malo nakon Byrnea kome je verovatno mozak odumro u prethodnih 15 godina, pa je mozhda bio suvishe opushten, ali ipak... Gwendy X Norman, turbo rastutja deca, totemi, Morlun... What a load of crap.

Deadpool je najvetji car. Nadam se samo da on nije onaj lik shto mu Logan secka ruke u beskraj, pa ga posle zune u medjunozhje. :( A inache sam uz Capa u CW-u + mi se Millarov koncept skroz dopada. (a i Bendisov je bio dobar, ali je sama izvedba bila trual malo) Mada dzhaba... Kako su se iz mrtvih vratili Jason Todd, Bucky i Uncle Ben, i poslednji trachak nade da neka promena mozhe da pretrpi promenu urednika u DC/Marvelu se ugasio.

Edited by Lex

pa Nate je iovako i onako iz paralelnog univerzuma, 'nachi Cable otpada ali nate je i dalje u igri...

ne sam chitO novog sPajdomana da bih mogao da diskutujem o tome...mada opet...mika bi morao baaash zlo da krene da sere da bih ja digao glas na njega =o)

u credits X3 nema deadpoola, ima lizzard man (i mislim da je on dotichni)...

moje pitanje je lik za kog sam mislio da je marrow...sve dok nisam pogledao pomenuti credits i tamo ga nema...a ima omega reda (kog ladno nisam prepoznao u filmu, chudo kako je moguce neprepoznati nesto poput reda al ajde =o))