Dušan_ Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ma vodka je shit (naravno ne bas svaka) ← Ma sinoc mi kupimo smirnoff, kao skupo je, fensi, ovo ono, a u stvari najobichnija brlja. Plus shto sam pio tekile, pa sam posle morao popiti 2 litre vode zbog jebene soli. Mada mi se u sushtini ne svidja tekila... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 jasamnepismen pitaj za savete Taura i FistBorna,ipak su oni iskusni alkosi gl hf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ma sinoc mi kupimo smirnoff, kao skupo je, fensi, ovo ono, a u stvari najobichnija brlja. Plus shto sam pio tekile, pa sam posle morao popiti 2 litre vode zbog jebene soli. Mada mi se u sushtini ne svidja tekila... ← WTF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Na žurci gde se pušta tvoja omiljena muzika, dovoljna je vrlo mala količina alkohola, ili ti uopšte ne treba alkohol, da bi se odlično proveo, dok u drugim slučajevima zavisi od subjekta :) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Pijaaaanstvooooooo.. volim da popijem, volim da se napijem i uvek sam hepi - jebesh ti to ako se napijesh a bedachish se.. za'ebi to, HAPPY FTW! WE GOT A WINNER tralalalla... Smrdim na 'dzu, idem da se okupam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 ^ ^ evo ne pijem vec drugi dan a vi bacate spiku o tome koliko je vodka losa...tako vas volim!!!! vodka ne valja...taure nastavi sa pivom....ocu ocu!!!! da rezimiramo vodka ne valja da se pije a pogotovu u Budimpesti!!! Mark my words! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 (edited) Krenule vrucine, racunam da se najvise trosi hladno pivo ispred zadruge *ajde neka slika na tu temu, znam da imate* a kad padne mrak cirka se neki koktel, uglavnom bilo sta sto sadrzi Absinth ili Absinthe. Nova moda, sta da se radi . Moj favorit je Texas Tea, nikad nisam pratio modu. P.S : Avatar je moj izraz kad sam happy, zar ne izgledam happy ? Edited May 28, 2006 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ja cu samo mudro cutati na ovoj temi :) ← ti tjuti ti spavash kad si pijan i imash rupe posle ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ne smem vishe da pijem:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ne smem vishe da pijem:( ← zbog bi scena il? :D ok josh par postova i prestajem da trollujjem ljude na foruimu :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 bas je pijan ovaj topic:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 aj priznaj šta si radila uz fotke naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 ^ e ovaj ako se obracas meni samo da te upozorim...umesto jajovoda imam semenike....nisam ono sto ocekujes..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Zhensko telo je lepshe od mushkog:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 Zhensko telo je lepshe od mushkog:) nisam video golo zensko telo u skorije vreme .....nadam se ponovnom vidjenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 jasamnepismen pitaj za savete Taura i FistBorna,ipak su oni iskusni alkosi gl hf ← Ma savetuju mene vec neke 4+ godine da pochnem da pijem i nagledao sam se gomilu *ranja koje su pijani napravalili tako da mi ne pada na pamet da pochnem da pijem. Volim da se kontrolishem u svakom trenutq jer verujem da bih biJo veoma prgav pijanica. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Zhensko telo je lepshe od mushkog:) ← zhene nemaju ovakav biceps... » Click to show Spoiler - click again to hide... « shvarci shvarci :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 shvarci shvarci :D ← Aj svarci svarci, al sto je roni koleman pored njega. Samo sto je slika malo izmontirana, posto ta dvojca baja uopste ne pripadaju istim generacijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ma savetuju mene vec neke 4+ godine da pochnem da pijem i nagledao sam se gomilu *ranja koje su pijani napravalili tako da mi ne pada na pamet da pochnem da pijem. Volim da se kontrolishem u svakom trenutq jer verujem da bih biJo veoma prgav pijanica. ← E jebiga, pa neće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ne znam, mozda i hocu, mada ne verujem da mogu da stanem. Ma meni je sasvim ok da pijem sokice, neam nikakvu potrebu da pijem neshto alchoholno. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 ^ aj mislim da se ovaj ne zajebava .....stvarno pije narandzu umesto jecma..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 najpijanija grupa raspalih debila je u studenjaku. čak sam se i ja jedno dvaput tamo odvalio, al neću više, previše je klošarski... poslenji put sam se povatao sa najboljom ortakinjom i peglao sam u busu na putu do kuće. od tada sam str8, alkohol mi se gadi, čak sam za svoj rođendan u petak popio samo limenku piva... od kako imam fensi mobilni slikam pijane ortake umesto da se napijam evo nekih sličica: http://img509.imageshack.us/img509/6562/jcipashke4bn.jpg http://img522.imageshack.us/img522/2840/pashke2ir.jpg http://img522.imageshack.us/img522/1295/pjani9wc.jpg i jedna moja: http://img522.imageshack.us/img522/9498/ja7gu.jpg Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 slikanje pijanih ortaka je jadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 29, 2006 Author Report Share Posted May 29, 2006 slikanje pijanih ortaka je jadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 ivane > word! mnogo je jace zajebavati ih :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts