Jump to content

Psiho test


Recommended Posts

Ви често покушавате да на околину оставите утисак да сте чврсти и постојани, али сте у ствари емотивна и рањива особа. Понекад сте ведри, комуникативни и друштвени, а умете и да се повлачите у себе и тада особама које вас воле постаје тешко да допру до ваших мисли. Волите промене и динамику, и спутавање слободе може да вас одведе у незадовољство, па чак и у меланхолију и депресију. Добро знате да сте особа која има свој став и не прихватате туђа мишљења изречена произвољно и без чврстог доказа. Ви имате бескрајну способност да разумете људе који вас окружују и које волите. Такође имате снажан осећај за праведност и изнад свега вам је најтеже да прихватите људску похлепу и недостатак осећаја за друге.

У љубавном животу имали сте мањих проблема. Ипак, и поред неких слабости, снага ваше личности учинила је да са тим успешно излазите на крај. Често умете да према себи заузмете критички став, чак и више него што је то потребно. Разлог је углавном тај што имате јаку потребу да вас људи прихватају и воле, па постајете престроги кад судите о себи.

lado istina znachi skoro sve... sem onog da sam emotivan i ta sranja [:D]

ebem ti kad me neki test prochita...

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg
Link to comment
Share on other sites

rešenje koje mi je dao zvuči kao horoskop, totalno je default i može važiti za skoro svakoga..

nešto tipa "često ste otvoreni i komunikativni ali umete i da se povučete u sebe".. no shit sherlock.

edit: ako je ovo neka ololol varijanta ko onaj revov test koji pošalje sve odgovore revu, onda me izvinite, neispavan sam :)

Link to comment
Share on other sites

"Ви често покушавате да на околину оставите утисак да сте чврсти и постојани, али сте у ствари емотивна и рањива особа. Понекад сте ведри, комуникативни и друштвени, а умете и да се повлачите у себе и тада особама које вас воле постаје тешко да допру до ваших мисли. Волите промене и динамику, и спутавање слободе може да вас одведе у незадовољство, па чак и у меланхолију и депресију. Добро знате да сте особа која има свој став и не прихватате туђа мишљења изречена произвољно и без чврстог доказа. Ви имате бескрајну способност да разумете људе који вас окружују и које волите. Такође имате снажан осећај за праведност и изнад свега вам је најтеже да прихватите људску похлепу и недостатак осећаја за друге.

У љубавном животу имали сте мањих проблема. Ипак, и поред неких слабости, снага ваше личности учинила је да са тим успешно излазите на крај. Често умете да према себи заузмете критички став, чак и више него што је то потребно. Разлог је углавном тај што имате јаку потребу да вас људи прихватају и воле, па постајете престроги кад судите о себи."

Mig

Link to comment
Share on other sites

Koje njesra,a taman pomislio da ovo stvarno chita ljude ko knjigu :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

cim sam video da je 8 pitanja, znao sam da je sranje..

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...