Jump to content

Vreme je da se farmuje reputacija za AD

Silencer

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Storme, Gaja OPET obrisao paladina i igra Hordu na Haomarush-u [:D]

A to shto kazesh user...pa sve kod pale je user [:p]

on je retardinjos koliko je debeo .. ko ga jebe kada je rerolao aliju na serveru gde ja sam igrao hordu :) secam se kako sam ga onAnovaO sa lockom :) plache josh uvek ... mada ne trpam ga sada tako jako ^_^ ... aj poshalji ga do mene da vam demonstriram sta znachi pala dps sa 31 % melee crit chanceom i biti 7. na dmg listi na nef kilu :) sa istim talent buildom prvi u healu na fire mawu ( 9392 critical heal sa LayOnHandsom tank 17 k armora od imp LOH buffa na 2 minuta gg ) , a josh uvek nemam zhc i neki war mi juce ninjovao ashkandi , jebao se sa gmom(gnome) pa mu ovaj pustio , rece da jebe bolje nego ja , jbg :))) hehe .

elem kao sto sam rekao ... nije tesko nabudziti ni za koga reputaciju , sa ad samo treba da spamuje strat sholo a meni kao palamudinu omiljene instnace sada ... farming sux ali opet ko ga jebe ... nemam pojma ... zabole me ionako necemo da idemo tamo dok ne zavrshimo aq40 a nece to josh skoro :)

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Jebo mater (izvinite na izrazu) ja kenem neku ozbiljnu temu oko budjenja reptuacije ili da sve to lepo platis i da te boli .i. vi opet dodjoste na diskusiju paladin :) Pa da nije tih paladina ne bi ste vi videli MC a kamoli BWL i AQ40, tako da stfu i igraj svog jedinstvenog lika dok iskusnim ljudima prepustite unikatne komplikovane klase a to su zna se Paladin / SHaman :P

rur-1.jpgrur-2.jpg

WT trade palydan for shamy , kktnxbye

Ma tebi samo treba WF totem immortalise :D

edit: ako hoces shaman support izlvluj onog tvog warra na haomu pa dodji da malo pikamo BG-ove, obecavam ti konstantno bafovanje i lecenje :)

Edited by salac

boga mi ja da sam warrior shetao bih palu 10 puta pre nego shamija iz nekoliko razloga

1. blessing of freedom i cleanse > wf totem

2. bok > agi totem

3. shami umre vrlo lako a pala ne + pala 12 sekundi moze da hiluje bez interapta neranjiv i ako ovaj ne pobije sve za to vreme onda je glup

i takoooo

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Za pvp, pala + warr = win kombinacija, za pve warr [ak472] palydan , allyourplatebelongtous, zato je na hordi milina igrati warra [:D]

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

1. purge > bof

2. purge > bok

3. istina.......jedino sto ja mogu da uradim je NS+heal i da probam warstomp+heal. Dodao bih jos u paladinske stunn-ove.

nisam rekao war + sham vs war + pala

rekao sam war + pala > bilo shta

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

1. cleanse frost shock , cleanse earth bind totem :)

2. recast rank 1 soc 48 mana = isti dmg kao i rank 5 :))) gg , a i mislim da on govori u vezi sa pveom posto kings jeste dobar u pve ali je bom / bow bolji :)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

1. cleanse frost shock , cleanse earth bind totem :)

2. recast rank 1 soc 48 mana = isti dmg kao i rank 5 :))) gg , a i mislim da on govori u vezi sa pveom posto kings jeste dobar u pve ali je bom / bow bolji :)

Ne moze cleanse na eartbind, jer ima area efekat...ali moze bof. Hm...purge rank 1 nesto sitno mane (zavisi od mana pool-a, negde oko 80-90 recimo), tako da mene SoC ne brine. Mnogo gori su stanovi...doduse ako je grounding totem down a pala ga ne ubije grounding ce da upija stunove i ostace up sve dok ne krene neki dmg spell (soc, eye for an eye, hammer of wrath).

... ffs ajde me uchi naravno da mogu cleanse na earth bind bukvalno ako jurim shamana i on baci totem cim me pogodi ja se cleansujem i treba da prodje oko 1sec - 1.5 sec dok ne udari opet a tada sam vec van dometa ... znam sta pricham :) jer na foru earth bind baca debuff koji traje mislim 3 sec a baca ga na svake 2 sec ili tako nekako , sto znachi da imam vremena da se jednom ili dva puta cleansujem i izadjem iz njega .

da ali kako ti ne shvatash da sa socom rank 1 ( kosta 48 mana sa relikvijom 28 ) ja mogu i dalje da udaram 1000 beli i 1200 zuti dmg , dakle nije poenta dali cu ja da ti izvuchem manu ili ne poenta je da dok ti bacash purge i ne radish nista ja zadrzavam praktichno isti dmg kao sto sam imao sto cini da purge spam bude debilan , jer njegova poenta je da retnoob paladine koji imaju malo mane 3k - 3.5k sjebesh tako sto cesh da im neutralishesh dmg a oni ce da rekastuju soc rank5 i izgube manu jako brzo ... naravno svako ko ima gram mozga ne mozesh da ga spam purgeujesh da ne govorim o tome da shaman koji samo spamuje purge je mrtav shaman i da paladin kada vidi grounding totem ce samo da judgeuje taj svoj rank 1 soc za 60 mane i to je to :) ... 95 % + paladina su nobovi tako da nemaju pojma nista pa mozesh da im radish sta hoces ali sto se mene tiche skilovan shaman sa dobrom opremom i elemental buildom sa shield + 1 hand je 100 % izazovan za pvp , pametan shaman ce da purgeuje na svakih 6-10 sec u medjuvremenu bacace earth shock / frost shock / chain lighting etc gledace da se healuje kada padne na 65 % hpa a ne kada dodhje na 40 i manje jer onda je mrtav itd ... sve se svodi na skil i proc naravno :)

sve u svemu elental shaman ftw i generalno gledano klasu ce biti izbalansirane u 1x1 , stim sto je shaman u prednosti na ranom lvl 60 sa plavom opremom dok mislim da sa epixima imaju podjednake shanse :)

loladins ftw

Edited by StormScion

whoah polako, nije frka bilo shta napisati, ali u praksi 99% ljudi (ne samo pale :P) sjebu sami sebe, negde losha procena, pogreshan spell, itd. pvp je sekunda-10 sekundi, mogu i ja svashta da iskucam, ali, heh kad me neko savata treba se snaci dovoljno brzo i rachunati i shta ce on uraditi, i shta ces ti uraditi, i da li ce neko doci, i da li treba da se bezi ili bije, to je onaj zajebaniji deo :P

ae ne seremo po topiku vishe...

jbga, dajte kristale i orbove, ja jurim u scholo :DDDc

... ffs ajde me uchi naravno da mogu cleanse na earth bind bukvalno ako jurim shamana i on baci totem cim me pogodi ja se cleansujem i treba da prodje oko 1sec - 1.5 sec dok ne udari opet a tada sam vec van dometa ... znam sta pricham :) jer na foru earth bind baca debuff koji traje mislim 3 sec a baca ga na svake 2 sec ili tako nekako , sto znachi da imam vremena da se jednom ili dva puta cleansujem i izadjem iz njega .

da ali kako ti ne shvatash da sa socom rank 1 ( kosta 48 mana sa relikvijom 28 ) ja mogu i dalje da udaram 1000 beli i 1200 zuti dmg , dakle nije poenta dali cu ja da ti izvuchem manu ili ne poenta je da dok ti bacash purge i ne radish nista ja zadrzavam praktichno isti dmg kao sto sam imao sto cini da purge spam bude debilan , jer njegova poenta je da retnoob paladine koji imaju malo mane 3k - 3.5k sjebesh tako sto cesh da im neutralishesh dmg a oni ce da rekastuju soc rank5 i izgube manu jako brzo ... naravno svako ko ima gram mozga ne mozesh da ga  spam purgeujesh da ne govorim o tome da shaman koji samo spamuje purge je mrtav shaman i da paladin kada vidi grounding totem ce samo da judgeuje taj svoj rank 1 soc za 60 mane i to je to :) ... 95 % + paladina su nobovi tako da nemaju pojma nista pa mozesh da im radish sta hoces ali sto se mene tiche skilovan shaman sa dobrom opremom i elemental buildom sa shield + 1 hand je 100 % izazovan za pvp , pametan shaman ce da purgeuje na svakih 6-10 sec u medjuvremenu bacace earth shock / frost shock / chain lighting etc gledace da se healuje kada padne na 65 % hpa a  ne kada dodhje na 40 i manje jer onda je mrtav itd ...  sve se svodi na skil i proc naravno :)

sve u svemu elental shaman ftw i generalno gledano klasu ce biti izbalansirane u 1x1 , stim sto je shaman u prednosti na ranom lvl 60 sa plavom opremom dok mislim da sa epixima imaju podjednake shanse :) 

loladins ftw

Prvo sam hteo da pisem dugacak reply na sve ovo - ali me MRZI :D

Cao decko!

Ne znam da li je iko od vas bio dovoljno informisan/brz...

Elem, bio je bag da se za 3 sata uzme exalted sa pocetka revereda... Jandice Barov, Scholomance.

Uostalom, overite mi reputacije :)

http://wow.allakhazam.com/profile.html?748542

Cela prica se svodila na to da treba da bude tank sa 6-7 stitova sa thorium spikovima, decurser, healer. Kad se spawnuju one njene senke, on samo spamuje shield block. Na svaki nalet senki, 60 reputacije... Za 3 sata - 20k :) Sve sto tank treba da radi je bilo sunder na njoj, da hiler/decurser ne bi uzeli agro.

EDIT:

Ljudi moram i ja da se ukljucim u offtopic :) Na temu svog tog vaseg zracenja na temu pala vs shaman samo cu reci jedno: Judgement of Wisdom. Holy pala koji zna da igra > svaki saman, svako doba dana. Na zalost ili na srecu, thats the way it is.

Edited by Joxon

predpostavljam da to vishe ne funkcionishe ?

Nazalost, ne vise. To vece kad smo mi to odradili, fazon CEO server je bio u scholomancu... CEO jebeni server, full t2 likovi, svi dosli na dzabe reputaciju :) To vece sam prvi put zaradio neke pare sa Blacksmithingom :) Nerfovano je bilo jutro posle toga. Adovi vise nisu davali reputaciju.

A da, to je onaj lik sto se krljao protiv GM-ovog (gejmmasterovog) paladina.  Interesantan filmic.

gm - grand marshal = rank 14 afaik ... nebitno necu da se svadjam pobedjuje lik koji ima vishe skila / srece ...