s1cK.nbg Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Interesuje me da li ima nasih tamo ? Prvenstveno odavde, sa RUR-a? Ja imam UD Priest-a lvl 50 trenutno Nick Shkabo , naravno na magtheridonu ajde ako nas bude bilo dovoljno da napravimo nash srpski guild ;) znam tamo par nasih tako da ono .. ;) poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 tamo su svi koji su srbi u alijansi.... neka imena: lemaja, kinzh, rady mohican, gligolina, dejan, ne secam se vishe jbga ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s1cK.nbg Posted May 19, 2006 Author Report Share Posted May 19, 2006 Joj kako smarate sa ovim topicima... ← sry ;( ako smeta , il previse smara obrisi ga slobodno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) Znam ja Srbe i u hordi tamo... btw. magtheridon ti je pro server, tamo nema tih kombinacija "mi braca srbi" Edited May 19, 2006 by modjo Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
s1cK.nbg Posted May 19, 2006 Author Report Share Posted May 19, 2006 Znam ja Srbe i u hordi tamo... btw. magtheridon ti je pro server, tamo nema tih kombinacija "mi braca srbi" ← hmm ja bih reko da ima ;) imam par ortaka u jednom od jacih guildova tamo <Guild> treba i ja tamo da odem cim nabijem lvl 60 ^^ pa ono posto nas je malo koji se medjusobno znamo , drzimo se u jednom guild-u ^^ poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Naravno da ima srba , ali ih ima puno sa Alliance side , ima par horde , ali uglavnom su alijansa , meni je lik alijansa Hrock(60 warr).Neznam koji mi kurac bio da migriram sa shadow moona :) , mada server je super , prvi C'thunov kill je na nasem serveru itd, ima puno srba kao sto sam pomenuo gore , u svakom slucaju ako neko hoce da pocne lika na ovom serveru , moze da planira samo da radi PvE , jer tamo PvP kao i da ne postoji , a i ako sretnesh neku hordu bices jakooo ownovan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Lupetash gluposti ... na magtheridonu je alijansa jacha od horde (jbg gear up) a pvpa ces imati kolko oces ako budes igrao hordu posto je odnos poprilicno na strani alijanse ... sve u svemu mohican - sigil (ne igra vishe) lemaja - sigil kinzh - sigil rady - sigil (ne igra vishe) janqcatalon - ex sigil (ne igra vishe) dejan - solis rise madfarmer - ja mislim metalon moraina - khadgars rage bearclaw - intruders meddison - intruders ja mislim theodin - intruders isto ja mislim globaldeejay - nisam siguran bio intruders sad mozda metalon ima jos nasih ljudi koji lvluju mada je to generalno nebitno i ima jos nekih likova koji su kupovali charove itd itd i s njima nisam nikad imo kontakta sto se tiche horde ne znam dal ima i kolko ima nasih ... eto colldor je bio horda na shadowmoonu pa mozda on zna neke olschool odatle koji su migrirali btw znam da ima tauren war koji se zove dusko :] i jos par nekih imena koji su biseri na nasem al se ne secam sad kako idu ... ima neki prist sa tupavim nickom Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
s1cK.nbg Posted May 22, 2006 Author Report Share Posted May 22, 2006 horda na magtheridonu koje znam Todor 60 orc warior <Guild> Balsha 60 tauren shaman <Guild> Cisko 60 trol shaman <Guild> Cero 60 trol priest <Shadow Union> Cico 60 orc warior <Unforgottable> ( hrvat al ok ) Jelena 50 undead priest Shkabo (ja) 51 undead priest <Shadow Union> video sam takodje da nasih ima josh na serveru u hordi tek poceli ;) inace pvp je ql barem meni ;) ima ga kad god hoces :D wsg ab av i ovako ako naletish na neke ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
udjaaa Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 e ajde mohi ako ja nekim slucajem pocnem na maghteridnu ( w/e class/race ) ''cusni'' mi koji kesh u dzep da se nadje ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlepa Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Lupetash gluposti ... na magtheridonu je alijansa jacha od horde (jbg gear up) a pvpa ces imati kolko oces ako budes igrao hordu posto je odnos poprilicno na strani alijanse ... sve u svemu mohican - sigil (ne igra vishe) lemaja - sigil kinzh - sigil rady - sigil (ne igra vishe) janqcatalon - ex sigil (ne igra vishe) dejan - solis rise madfarmer - ja mislim metalon moraina - khadgars rage bearclaw - intruders meddison - intruders ja mislim theodin - intruders isto ja mislim globaldeejay - nisam siguran bio intruders sad mozda metalon ← jbt gde Elfmoon-a(Showtime) zaboravi ? lik sabija bloodfang :PPP ima jedan Staycool priest -intruders btw Frostmane ftw ! :) Quote Kad Srbin Hrvatu kaze brate, kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju vece plate i sve to Bosanci shvate, bice opet SFRJ brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 da elfmoon i josh jedan female nelf rogue al ne secam se imena ... lolol ne seri da je todor nash lik :D a ja njega najmnogo volem da pwnam :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 horda na magtheridonu koje znam Todor 60 orc warior <Guild> Balsha 60 tauren shaman <Guild> Cisko 60 trol shaman <Guild> Cero 60 trol priest <Shadow Union> Cico 60 orc warior <Unforgottable> ( hrvat al ok ) Jelena 50 undead priest Shkabo (ja) 51 undead priest <Shadow Union> haha, vidi ove zemunce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s1cK.nbg Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 da elfmoon i josh jedan female nelf rogue al ne secam se imena ... lolol ne seri da je todor nash lik :D a ja njega najmnogo volem da pwnam :D ← a koi si ti tamo ;) mozemo i da se dogoworimo za neki duel preko xfire-a ;D ti vs on i sl ;p haha, vidi ove zemunce ← koliko ja znam niko nije zemunac ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 "svi smo mi pomalo zemunci" ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 a koi si ti tamo ;) mozemo i da se dogoworimo za neki duel preko xfire-a ;D ti vs on i sl ;p ← ja sam nelf riba druid mohican iz sigila i generalno mi je zanat ako je neki battleground izgubljen da uhvatim nekog wara i da ga gankujem :] kapiram da bi me se todor setio :] ... a i nema neke poente da duelujemo izgubitje svaku ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 koliko ja znam niko nije zemunac ;) ← balsha i cisko su valjda iz neke zemun-bezhanija zone, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 ja sam nelf riba druid mohican iz sigila i generalno mi je zanat ako je neki battleground izgubljen da uhvatim nekog wara i da ga gankujem :] kapiram da bi me se todor setio :] ... a i nema neke poente da duelujemo izgubitje svaku ... ← nja nja o5 kakis, remember ti's pvp noob :DDD \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nby Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 @Mohi omg jel moguce da si prestao da igras? Moraina Gnome Lock? Quote Nobody is perfect i am nobody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 nja nja o5 kakis, remember ti's pvp noob :DDD \o/ ← pre nego sam presto sam pvpovao malko ... rank10 @Mohi omg jel moguce da si prestao da igras? Moraina Gnome Lock? ← yep :] ti si otisla u kr a ja u anale :P (zajebte penal) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 pre nego sam presto sam pvpovao malko ... rank10 yep :] ti si otisla u kr a ja u anale :P (zajebte penal) ← samo da stavim ovo u quote za sluchaj da se mohi predomisli i reshi da edituje ovu svoju izjavu ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 <penal>Kome si se uvukao u anale Mohi? </penal> Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 qft ... za vjek vjekova Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Moriana - Gnome lock ex GM < Solis Rise > - KD od pre neku nedelju Ljepotica - Nelf Drood CL < Solis Rise > (Poznatiji po ZG tigru medju prvima na serveru, mamicu mu :P) - Inace lik ima dozivotnu ponudu od Showtime-a ali nece da predje, kaze nemoze da ostavi,ljude jer su do jaja ;) Theodrin (Spelling) - Huntzor < Solis Rise > Vratio se posle 2 meseca pauze I ostali liksoni koje je Mohi pomenula :PP Kad omoguce transfer moguce da se i ja preshaltam tamo ako ne zabijem C'thuna uskoro, mada kontam da 'ocu... Ali opet... Mi, Novosadjani, planiramo da odemo na isti "noname" server zajedno i napravimo ubermasterextrahardcorepro guild... Naravno do tad se nadamo bar 3/5 AQtier set opreme ;) Ali otom potom ;) Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 i ja sam tamo ebem vas tupave...onaj sto voli da vas smara sa pricom......ccc... Strayder pala Reckoning guild,bio nekad poznat po nicku Sekula....ftw..... noobi lemaja..e zaboravili ste i najaceg naseg rogua Enubion...namrtvo je dobar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 lol da mnogo je dobar ... pogotovo dok je nosio 1.7s speed mach u main handu ... sto volim tako kad ljudi kazu dobar je, to je ono fazon dobar je ne drogira se i nije kriminalac ... ok dobar je lik ali brate ne zna da igra ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts